calvinklein Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Τον τελευταίο καιρό έχω δεχτεί υπεράριθμα ''ραβασάκια'' από την δημοτική αστυνομία για παράνομο παρκάρισμα. Η Αθήνα είναι μια κόλαση παρκαρίσματος και αν δεν σκάσεις 10 Ευρώ σε πάρκινγκ, δεν παρκάρεις πουθενά. Είχα μια συζήτηση με ένα φιλαράκι και μου έδωσε τη λύση ''Κατσαβίδι'' Αφήνεις το αυτοκίνητο παντού και του αφαιρείς τις πινακίδες. Κανένας δεν μπορεί να στο πειράξει εαν δεν έχει πινακίδες. Πιστεύετε ότι πιάνει?
vitalpoint Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Γερανο θα φερουν μονο αν δημιουργειται παρακωλυση κυκλοφοριας,δηλαδη αν εμποδιζεις λεωφορειο.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Είχα μια συζήτηση με ένα φιλαράκι και μου έδωσε τη λύση ''Κατσαβίδι'' Αφήνεις το αυτοκίνητο παντού και του αφαιρείς τις πινακίδες. Κανένας δεν μπορεί να στο πειράξει εαν δεν έχει πινακίδες. Πιστεύετε ότι πιάνει? :lol: Ευρηματικό! Περισσότερο κι από το κόλλημα πινακίδας με κόλλα για διαστημόπλοια.
vasso286 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Παλιό κόλπο - το ξέρω από δημόμπατσο. Μόνο μην ξεχάσετε επάνω στο παρμπρίζ την ασφάλεια.
Hamurabi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Κουνια που σας κουναγε:-p Απτον αριθμο πλαισιου βρισκει ο αστυνομικος/δημοτομπατσος την πινακιδα σου σε χρονο μηδεν και σου γραφει την κληση.
calvinklein Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Και πώς ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου?
Absinthe Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 @ Hamurabi Α οποτε ο αστυνομικος θα κανει διαρρηξη στο καπο μου για να δει τον αριθμο πλαισιου στη μηχανη μου? Ωραια, θα πεσει και μια αγωγουλα μετα μουρλια. Θα βγαλω και λεφτα απο την ιστορια.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ωραίο το κολπάκι αλλά! Ο αριθμός πλαισίου σε πολλά αυτοκίνητα είναι ορατός από το παρμπριζ για λόγους κλοπής. Ο αριθμός της πινακίδας υπάρχει και στο αυτοκόλλητο των τελών κυκλοφορίας.
Absinthe Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ωραίο το κολπάκι αλλά! Ο αριθμός πλαισίου σε πολλά αυτοκίνητα είναι ορατός από το παρμπριζ για λόγους κλοπής. Ο αριθμός της πινακίδας υπάρχει και στο αυτοκόλλητο των τελών κυκλοφορίας. Εγω στο αυτοκολλητο ποτε δε βαζω το χαρτακι με το νουμερο, αλλα κρατω την αποδειξη των τελων κυκλοφοριας μεσα στο αμαξι.
liopyr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ωραίο το κολπάκι αλλά! Ο αριθμός πλαισίου σε πολλά αυτοκίνητα είναι ορατός από το παρμπριζ για λόγους κλοπής. Και πάλι όμως, θα κάτσουν να κόψουν κλήση με βάση τον αριθμό πλαισίου?
Fidelio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Οχι γιατί να κόψουν κλήση , που βρισκόμαστε ; Αν είναι δυνατόν , δεν μπορούμε να αφήσουμε δηλαδή το αυτοκινητό μας όπου μας καυλώσει; Αυτά είναι αδιανότητα πράγματα, ακου να κόψει κλήση ! Ο παλιομπατσος...πφφ !
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Τον τελευταίο καιρό έχω δεχτεί υπεράριθμα ''ραβασάκια'' από την δημοτική αστυνομία για παράνομο παρκάρισμα. Η Αθήνα είναι μια κόλαση παρκαρίσματος και αν δεν σκάσεις 10 Ευρώ σε πάρκινγκ, δεν παρκάρεις πουθενά. Σου είναι τόσο δύσκολο να χρησιμοποιείς MMM;
liopyr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Eντάξει δίκιο έχουν και οι άνθρωποι που δεν χωράνε να περπατήσουν, αλλά αν έχεις πάει ποτέ Κυψέλη/Γκύζι/Αμπελόκηπους να παρκάρεις θα καταλαβαίνεις... Στην τελική να φτιάξουν δωρεάν parking... Που να το βάλει ο άλλος το αμάξι στον πισινό του?
Fidelio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Που να το βάλει ο άλλος το αμάξι στον πισινό του? Να το αφήσει σπίτι του , και να κουνήσει λίγο των κωλο του παραπάνω , να παει μεχρι την στάση και να παρει ενα γαμωλεωφορείο, ένα τρολει , να πάει μεχρι το μετρό ή τον σταθμό του ηλεκτρικού. Να κάνει την καρδιά του πέτρα και να πάρει ένα ταξί... "Κουνα των κώλο σου έλληνα και πλήρωνε τις κλήσεις σου για να μάθεις να σέβεσαι την πόλη σου." Μια κοινωνική προσφορά απο τον "Άγνωστο Πολίτη"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.