Προς το περιεχόμενο

Συνδεση pc με lcd 32"

GEORGETAX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη, αλλά γιατί η VGA σηκώνει μόνο χαμηλές αναλύσεις. Έχω συνδέσει έτσι τη δική μου τηλεόραση και δεν έχω τέτοιο περιορισμό...

Δημοσ.

ολα οκ παιδιά βρήκα τα καλώδια

αλλά έχω ένα πρόβλημα

κάνω restart τα windοws και φαίνεται που ξεκινάει κανονικά στην τηλεόραση δλδ βλέπω το φόρτωμα αλλά μόλις φορτώσουν χάνετε το σήμα από την tv τι δεν κάνω καλά?

μέσα από τις ρυθμίσεις τις κάρτας πρέπει να θέλει κάτι αλλά τι? ξέρει κανείς?μήπως τίποτα με τα hertz?

και θα ήθελα να πω ότι είστε πολύ τσακάλια και σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την βοήθεια σας

Δημοσ.

η πιο ευκολη λυση ειναι να αποσυνδεσεις τελειως το μονιτορ και να παιξει μονο η τιβι

Αλλιως πρεπει να μπεις στις ρυθμισεις της καρτας γραφικων να κανεις enable την τηλεοραση σαν clone

Δημοσ.

φίλε μου το έκανα clone αλλά πάλι τίποτα.ξεκινάει δείχνει ότι φορτώνουν τα windows και μόλις τελειώσει αυτό πάλι μαύρη οθόνη.

μου λέει εκτός ορίων στην τηλεόραση.

άσε πού και ο ήχος δεν παίζει με τίποτα - αυτό μήπως γίνει με το που δω και εικόνα ?η μήπως φταίει η ενσωματωμένη κάρτα ήχου?

Δημοσ.

ριξε παλι μια ματια στο ρυθμο ανανεωσης και στο ποια εξοδος δειχνει τι και με ποια αναλυση

Δημοσ.

συνδεσε μονο το μονιτορ και ορισε μια χαμηλη αναλυση πχ 1360χ768 60hz και μετα κλειστο αποσυνδεσε το μονιτορ και συνδεσε το dvi

Δημοσ.

παιδιά για να μην σας ζαλίζω και πολύ με την απειρία μου μου έδωσε ένας φίλος αυτό το καλώδιο με 2 διαφορετικές άκρες

DSC01540.jpg

DSC01541.jpg

αυτά τώρα τι εικόνα βγάζουν ? vga μήπως

σας σάρωσα επίσης και τα σήματα απο pc που έχει το manual τις τηλεόρασης

00022.jpg

αν μπορείτε να βοηθήσετε :P:p:p

Δημοσ.

άμα δίνεις 1360χ768 απο τη κάρτα με αυτό το καλώδιο τότε μάλλον, αφού δεν το αναφέρει και ο πίνακας που δίνεις, δεν μπορεί η τηλ σου να δει το αναλογικό, βάλε 1280χ768 απο τις επιλογές της κάρτας και ξαναδοκίμασε.

ΥΓ τζάμπα το κουράζεις, πάρε για hdmi καλώδιο, το μόνο που θα καταφέρεις δοκιμάζοντας όλες τις άλλες επιλογές είναι να σπαταλάς το χρόνο σου για να καταλήξεις στο συμπέρασμα οτι η hdmi είσοδος είναι κλάσεις ανώτερη.

over & out

Δημοσ.

οπότε να πάμε σε αυτά που πρότεινες παραπάνω να τελειώνω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751406

αυτό το καλώδιο που μου πρότεινες είναι dvi έτσι γράφει

εγώ θέλω από ότι κατάλαβα να φεύγει απ τον υπολογιστή dvi και να καταλήγει σε hdmi

Δημοσ.

φίλε NaGR το καλώδιο που προτείνεις είναι male / male και δεν θα κουμπώνει μέσα στο αντάπτορα

αυτό το σετ δεν θα είναι καλύτερο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751406

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751901

αυτός ο αντάπτορας δεν είναι ο κατάλληλος?

Δημοσ.

φίλε εγώ προτείνω το σετάκι και όχι μόνο το καλώδιο αφού είναι male-male όπως και ο ίδιος πολύ καλά κατάλαβες

και αυτό που λες εσύ νομίζω οτι κάνει. τσέκαρε τον αντάπτορα να έιναι απο female dvi-->male hdmi για καλώδιο dvi ή male dvi-->female hdmi για καλώδιο hdmi

άντε πες και τι έγινε τελικά

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

δυστυχώς φίλε μου τίποτε

τα παράτησα να σου την αλήθεια μετά από πολλές προσπάθειές

σε παρακαλώ αν βρεις άκρη ενημέρωσε και εδώ

ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...