Προς το περιεχόμενο

Συνδεση pc με lcd 32"

GEORGETAX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θέλω να συνδέσω το pc μου με την τηλεόραση μου SONY KDL-32D2810 για να βλέπω ταινίες

η κάρτα γραφικών μου είναι η Nvidia fx 5200

παραθέτω και φώτο από την τηλεόραση και από το pc

μια μικρή βοήθεια για το πώς μπορώ να κάνω την σύνδεση καλώδια κ.τ.λ.

pc

DSC01536.jpg

tv

DSC01534.jpg

DSC01529.jpg

Δημοσ.

συνδέεις στην DVI της 5200 αντάπτορα από dvi σε d-sub (vga) - λογικά πρέπει να ήρθε με την 5200 αλλιώς βρίσκεις στο εμπόριο - και με ένα απλό vga καλώδιο εισαι έτοιμος.Υπάρχει και άλλος τρόπος (καλώδιο RCA-RCA) αλλά η πρώτη σύνδεση είναι σαφώς ανώτερη διότι θα βλέπει την sony σαν monitor.

Δημοσ.
θα παρεις ενα καλωδιο dvi to hdmi

sorry παιδιά αλλά είμαι αρκετά άσχετος .λοιπόν η θύρα αυτή από τον υπολογιστή λέγεται-είναι dvi ?

θα ζητήσω δλδ ένα καλώδιο που να έχει αρχή dvi και να τελειώνει σε hdmi???

Δημοσ.

Τελικά περνάει απο αυτό το καλώδιο HDMI απο κάρτα 3870 ο ήχος????Υπάρχει κανείς ποθ τα έχει καταφέρει?Υποθετικά γίνετε, το θέμα είναι πώς???

Δημοσ.

Κάρτα ήχου????δεν έχω κάρτα ήχου extra είναι ενσωματωμένη.

τι καλώδιο θα χρειαστώ για να βγάλω και ήχο?

δλδ αυτό το καλώδιο δεν βγάζει ήχο?

βλέπω ότι είναι και πολύ φτηνά.γιατί θέλω παραπάνω από 5 μέτρα :shock::shock::shock::shock:

κάτι σε πιο οικονομικό δεν έχει? :-(:-(

κάτι τέτοιο δεν θα έκανε δουλειά

Δημοσ.

ειναι καπως ακριβα

κοιτα και στο eshop

εγω που εχω μεγαλη αποσταση εχω παρει απο το πλαισιο ενα μικρο hdmi to dvi και εχω παρει και απο το eshop ενα 10μετρο dvi to dvi και τα εχω ενωσει

για τον ηχο πρεπει να παρεις ενα που απο τη μια να εχει καρφι και το βαζεις εκει που εχεις τωρα σνδεσει τα ηχεια (πρασινο) και απο την αλλη να βγαζει κοκκινο μαυρο (κοιτα την υποδοσχη audio in της τιβι σου )

Δημοσ.

το καλώδιο αυτό βγάζει μόνο εικόνα και όχι ήχο. Έτσι θα πρέπει να ακούς τον ήχο από τα ηχεία του υπολογιστή σου, ή να τα αποσυνδέσεις και να τραβήξεις καλώδιο μέχρι την τηλεόραση και να τα βάλεις στο audio in

@adi32

Δεν είναι καλύτερα να προτιμήσει ένα καλώδιο vga με ένα ανταπτοράκι για dvi? Πολύ ακριβό το hdmi, το vga σαφώς θα είναι φτηνότερο, αλλά δεν ξέρω λόγω απόστασης πόσο θα χάνει γιατί δε νομίζω οτι είναι και για μεγάλες αποστασεις τα vga

Δημοσ.

@adi32

Δεν είναι καλύτερα να προτιμήσει ένα καλώδιο vga με ένα ανταπτοράκι για dvi? Πολύ ακριβό το hdmi, το vga σαφώς θα είναι φτηνότερο, αλλά δεν ξέρω λόγω απόστασης πόσο θα χάνει γιατί δε νομίζω οτι είναι και για μεγάλες αποστασεις τα vga

η απόσταση είναι περίπου στα 10 μέτρα.

αν έχεις κάποιο link απο αυτού του είδους τα καλώδια και τον αντάπτορα για να πάρω χρόνο για τι πράγμα μιλάς

Δημοσ.

TI VGA του λετε ρε παιδια; αφου εχει καλη τηλεοραση γιατι να μη παρει τις μεγιστες αναλυσεις;;;

Oτι ειπε ο NaGR φιλε μου!

Δημοσ.

να vga ξεχασε το

οπως και το ασυρματο

αν εχεις αλλη συσκευη με dvi εξοδο προτιμησε να παρεις ενα καλωδιο dvi to hdmi μικρο αντι για ανταπτορα

(σε περιπτωση που φερεις και το pc kοντα στην τιβι)

οποτε εχεις ενα καλωδιο μικρο dvi to hdmi και ενα 10μ dvi to dvi (προσεχε να παρεις με τις καταλληλες υποδοχες το dvi ωστε να ειναι αρσενικο ή θυληκο αναλογα με το αλλο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...