Προς το περιεχόμενο

Το pc δεν ανάβει. Τι φταίει;

georgemvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι ενδείξεις είναι οι εξής: Πατώντας το power λειτουργούν όλα τα ανεμιστηράκια, αλλα δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη, ούτε το bios της μητρικής. To σκληρο δίσκο τον δοκίμασα σε άλλο συστημα, και δουλεύει, όπως και δοκίμασα και την κάρτα γραφικών και δουλεύει. Για τι να ψάξω, για μητρική ή επεξεργαστή;

Δημοσ.

μπορει να εχει χαλασει το κουμπι που δινει σημα στο τροφοδοτικο για να αναψει. αν δεν ειναι αυτο και αν το τροφοδοτικο σου ειναι οκ, τοτε αν δεν αναβει με τιποτα (δηλ καθολου μπιπ) τοτε μαλλον πας για μητρικη

Δημοσ.

Παρομοιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει κι εγώ αλλά με παλιοτερη μητρική η οποία δεν υποστήριζε μια Ati 9800! Ενώ ο υπολογιστής δούλευε κανονικά χωρίς κανένα Beep κτλ, δεν έκανε Post δεν έβγαζε τπτ απολύτος στην οθόνη... Αυτό τελικά συνέβαινε λόγω ασυμβατότητας της θύρας agp της μητρικής, η λύση ήταν να αλλάξω καρτα γραφικών και να πέσω σε μία παλιότερη την geforceMX400 (αν μπορεί να το κανεις αυτό λύση)...΄

Εσύ ανοίγεις τον υπολογιστή σου για πρώτη φορα με αυτήν τη μητρική και την κάρτα γραφικών ή τον είχες ξαναδουλέψει και παρουσιαστηκε ξαφνικά αυτό το πρόβλημα?

Αν τελικά φταιει η agp και καταφέρεις και τον ανοίξεις με καμια παλιότερη καρτα γραφικών δες και αυτόν το σύνδεσμο γράφει κάτι για (To improve the stability for AGP 8X graphic card)...

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει και μια ATI 9550 και δεν άλλαξε κάτι. Το σύστημα λειτουργούσε απροβλημάτιστα για 2 χρόνια περίπου μέχρι που έκανε τσαφ την ώρα που λειτουργούσε, χωρίς όμως να μυρίσει κάτι ασχημα. (...it's bed time...)

Δημοσ.

Όλα τα ανεμιστηρακια δουλεύουν, chipset, cpu kai gpu!To θέμα είναι οτι δεν έχω δεύτερη μητρική ή επεξεργαστή Socket 478 για να δω τι φταίει...

Δημοσ.

αρχισε να βγαζεις περιφερειακα να δεις τι φταιει

βγαλτα ολα ακομα και τις μνημες και αναψετον, αν δουλευει η μητρικη ολο και καποιο μπιπ θα ακουστει αρκει να εχεις συνδεσει το ηχειακι

ο επεξεργαστης παταει καλα ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...