wizzy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Άρα να υποθέσω ότι θα περιμένω pm για λεπτομέρειες όπως και οι υπόλοιποι μετά από μένα. Εν αναμονή λοιπόν.
myle Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Πολύ καλή ιδέα! Μπράβο, αν και δεν μπορώ να συμμετάσχω συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.
veneton Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 παιδια αν γινεται ακομα θα ηθελα και εγω να συμμετεχω στο τουρνουα....ευχαριστω πολυ....
bluesattack Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 παιδια αν γινεται ακομα θα ηθελα και εγω να συμμετεχω στο τουρνουα....ευχαριστω πολυ.... ΟΚ..βλεπε πιο πανω.. Aμα θες να παιξουμε μαζι πρωτο αγωνα..η με οποιον θελεις απο τον ομιλο σου..(παιξε πρωτα με τα παιδια απο εδω που μπορειτε να βρεθειτε πιο ευκολα- και μετα θα βαλω και τα μαιλ των αλλων) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ..Η ΟΠΟΙΟς ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ Ας ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ. ΣΥΝΤΟΜΕΥΕΤΕ ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙΣ...
veneton Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 αν θελεις μπορουμε να παιξουμε σημερα κυριακη στο yahοο θα παιξουμε?
bluesattack Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 αν θελεις μπορουμε να παιξουμε σημερα κυριακη στο yahοο θα παιξουμε? ναι ....
Krokodilos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 ναι .... Βαλτε και καμια παρτιδα να δουμε το επιπεδο και να σχολιασουμε....
dark_banishing Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 bluesattack προώθησε το msn μου στα παιδιά που είναι μαζί μου στον όμιλο, γιατί οι περισσότεροι είναι από άλλα forum (μην το ποστάρεις public). bilco σου έστειλα pm για να παίξουμε οι αγώνες μου απέναντι στην επίθεση των μπλε διακόπηκαν γιατί οι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και τα έκαναν γυαλιά καρφιά
wizzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Έστειλα pm στον χρήστη sukalas και περιμένω απάντηση.
bilco Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Απαράδεκτη διοργάνωση. Τα λεφτά μας πίσω :cry: :cry: dark_banishing περιμένω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.