Προς το περιεχόμενο

Αναζητουνται chess insomniacs ....

bluesattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.... για να συμμετεχουν στο φιλικο online πρωταθληματακι που στηνουμε !!!

Απαραιτητη προυποθεση , αγαπη για το σκακι....και συνεπεια !!

Αναγκαια προυποθεση...να παρατησετε καρτες γραφικων , δισκους μνημες και αλλα τετοια διαβολικα κατασκευασματα..Οι γυναικες μπορουν να κρατηθουν , εχει σημασια η διαθεση του αθλητη....:-D

Μεχρι τωρα ειμαστε ( αν δεν λακισουν ολοι στο τελος ) 5,6 ..7 ατομα...

Η γενικη ιδεα ειναι..μαζευομαστε χωριζομαστε σε ομιλους...κανουμε κληρωση ..φτιαχνουμε προγραμμα-χρονικο περιθωριο .Πλατφορμα το yahoo..η οτιδηποτε αλλο ευχρηστο..κατα προτιμηση αναλογης ευκολιας ξενο σαιτ. 20 λεπτες παρτιδες..και για να τελειωνουν σε ευλογο χρονο αλλα και να αποτρεπουν τα κακα παιδια να ανοιγουν το chessmaster :lol:....αυτα πολυ γενικα.

Λοιπον...θα ερθει κανεις ?? Κανας καλος ε..δεν θα κανουμε και ψυχικα :lol: :lol:

:-)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ παίζω αρκετά αλλά δεδομένου ότι τα "διαβολομηχανήματα" δίνουν την δυνατότητα στο βλάκα να το παίξει έξυπνος προτιμώ τις live σκακιέρες.

Δηλαδή εκεί που θα παίζεις στο yahoo δεν ξέρεις αν ο αντίπαλος έχει ανοίξει στο διπλανό παράθυρο το chess master μόνο και μόνο από ματαιοδοξία.

Δημοσ.
Εγώ παίζω αρκετά αλλά δεδομένου ότι τα "διαβολομηχανήματα" δίνουν την δυνατότητα στο βλάκα να το παίξει έξυπνος προτιμώ τις live σκακιέρες.

Δηλαδή εκεί που θα παίζεις στο yahoo δεν ξέρεις αν ο αντίπαλος έχει ανοίξει στο διπλανό παράθυρο το chess master μόνο και μόνο από ματαιοδοξία.

Αιγεα φιλε μου..μην εισαι ακαταδεχτος !! :-D

Σε 20 λεπτη παρτιδα δυσκολα θα ανοιξει ο αλλος το προγραμμα...αντε να προλαβει να δει μια δυο αρχικες κινησεις..μετα θα χασει τη μπαλα...η κοινως θα χασει απο χρονο..μπορεις να το δοκιμασεις ..

θα παιξεις ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απλώς δεν θέλω να τσαντιστώ, δεν είμαι ακατάδεχτος φίλε μου.

Αλλά παρατήρηση βάσει γεγονότων είναι όταν σύχναζα πολύ στο yahoo πως με κάθε σκακιστή αν έχεις παίξει 2-3 φορές εύκολα μπορείς να καταλάβεις σε πιο επίπεδο βρίσκεται.

Έτσι όταν συναντούσα ανθρώπους που τους είχα κερδίσει 10 φορές και ξαφνικά μεταμορφώνονταν σε Μπόμπι Φίσερ, απλώς από παιχνίδι για διασκέδαση καταντούσε στο τέλος παιχνίδι για τσαντίλα. Δεν με πειράζουν οι ήττες αλλά η κοροϊδία με πειράζει σίγουρα.

και σκράμπλ παίζω πολύ αλλά τελευταίως αποφεύγω το online για τους ίδιους λόγους.

Απλώς γιατί υπάρχει πρόγραμμα που του βάζεις τα γράμματα και σου βγάζει τις λέξεις και δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να βλέπεις 4 σκραμπλ στη σειρά.

Δημοσ.
Απλώς δεν θέλω να τσαντιστώ, δεν είμαι ακατάδεχτος φίλε μου.

Αλλά παρατήρηση βάσει γεγονότων είναι όταν σύχναζα πολύ στο yahoo πως με κάθε σκακιστή αν έχεις παίξει 2-3 φορές εύκολα μπορείς να καταλάβεις σε πιο επίπεδο βρίσκεται.

Έτσι όταν συναντούσα ανθρώπους που τους είχα κερδίσει 10 φορές και ξαφνικά μεταμορφώνονταν σε Μπόμπι Φίσερ, απλώς από παιχνίδι για διασκέδαση καταντούσε στο τέλος παιχνίδι για τσαντίλα. Δεν με πειράζουν οι ήττες αλλά η κοροϊδία με πειράζει σίγουρα.

και σκράμπλ παίζω πολύ αλλά τελευταίως αποφεύγω το online για τους ίδιους λόγους.

Απλώς γιατί υπάρχει πρόγραμμα που του βάζεις τα γράμματα και σου βγάζει τις λέξεις και δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να βλέπεις 4 σκραμπλ στη σειρά.

Ειπαμε ειναι φιλικο...δεν εχει νοημα να ειναι αλλιως.Αλλα επειδη εισαι και επιμονος (καλο ειναι αυτο...:mrgreen:) θες να παιξουμε μια παρτιδα 20λεπτη..εσυ με το chessmaster ..και εγω ετσι..να δουμε αν στο τελος θα σου μεινει χρονος.Δεν προλαβαινεις πιστεψε με..και τελωσπαντων το 20 ηταν αυθαιρετο.μπορει και να το ελλατωσουμε.Στο yahoo επεζαν κατι μαλ@κιες προγραμματα (πχ gabitron)..που συνδεονται απευθειας και παιζουν ...αλλα και αυτα μια πα@@@@μετα τις πρωτες κινησεις αργουσαν και παπαλα. Τελωσπαντων τα παιδια που θα παιξουν τουλαχιστον οι 3 που τους ξερω δεν παιζουν με προγραμμα και δεν θα καταδεχονταν..:-)..οποτε οποιος θελει ερχεται..

Μετα κανονιζουμε και scrabble..και εκει εχουμε παικτες και πλατφορμα ζορικη..

:mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλά τότε, πες που και πότε για να το μάθουν και οι άλλοι που διαβάζουν το νήμα, κι αν δεν κιοτέψω θα έρθω.

Δημοσ.

Λοιπον...θα ερθει κανεις ?? Κανας καλος ε..δεν θα κανουμε και ψυχικα :lol: :lol:

:lol:

Ποιες ωρες και μερες? Μεσα ειμαι, αν ειναι λογικες οι ωρες και οι μερες.

Πχ Σαββατο βραδυ, ή πρωινα ειναι τραγικες επιλογες.

Δημοσ.
Ρε παιδια κάντε το με τάβλι, να γουστάρουμε....

Αν ειναι πορτες δεν θα εχει νοημα.

Θα νικησω δια ορισμου. Δεν παιζομαι!:-D:-D:-D

Δημοσ.
.... για να συμμετεχουν στο φιλικο online πρωταθληματακι που στηνουμε !!!

Απαραιτητη προυποθεση , αγαπη για το σκακι....και συνεπεια !!

Αναγκαια προυποθεση...να παρατησετε καρτες γραφικων , δισκους μνημες και αλλα τετοια διαβολικα κατασκευασματα..Οι γυναικες μπορουν να κρατηθουν , εχει σημασια η διαθεση του αθλητη....:-D

Μεχρι τωρα ειμαστε ( αν δεν λακισουν ολοι στο τελος ) 5,6 ..7 ατομα...

Η γενικη ιδεα ειναι..μαζευομαστε χωριζομαστε σε ομιλους...κανουμε κληρωση ..φτιαχνουμε προγραμμα-χρονικο περιθωριο .Πλατφορμα το yahoo..η οτιδηποτε αλλο ευχρηστο..κατα προτιμηση αναλογης ευκολιας ξενο σαιτ. 20 λεπτες παρτιδες..και για να τελειωνουν σε ευλογο χρονο αλλα και να αποτρεπουν τα κακα παιδια να ανοιγουν το chessmaster :lol:....αυτα πολυ γενικα.

Μεσα εγω...Ωρα ,μερα, οταν λες 20 λεπτα ..εννοεις συνολικα ετσι?..Δε θα λακισω στο τελος ειμαι φανατικος..

Δημοσ.

Είμαι έτοιμος να σας καθαρίσω.

Πιστεύω με πάνω από 5 λεπτά για κάθε παίκτη, μπορεί κάποιος να σε κλέψει άνετα.

Αλλά αφού θα είμαστε μεταξύ μας ας το βάλουμε όσο να ναι δεν με πειράζει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...