peponis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 δεν κανω renders μονο παιχνιδια και επεξεργασια βιντεο με nero κλπ το πολυ για 6 ωρες αλλα θα τον δοκιμασω για κανενα 12ωρο και βλεπουμε Βασικα περισσοτερο ενδιαφερομαι για διαρκεια ζωης του συστηματος μου. Αν κρατησει π.χ. ενα χρονο ακομη cpy , ram τοτε ειναι ολα μια χαρα αλλιως δεν βλεπω τον λογο να τον εχω κλοκαρισμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Το να καεί είναι απίθανο με τέτοιες θερμοκρασίες και με χαμηλό ρεύμα..δεν έχεις και κάνα τρελό ο/c στο κάτω κάτω.Relax δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peponis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 ok ευχαριστω τον δουλευv αφοβα dhladh χωρις κανενα απολυτως προβλημα το μονο εμποδιο ειναι οι μνημες (πολλα τα 2.15volt) εχω βαλει στο ματι κατι teamgroup στα 1066mhz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.