Προς το περιεχόμενο

ποια η συμπεριφορα ενός ασταθη επεξεργαστη;

peponis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!! Θ α ήθελα να ρωτησωποτε ακριβως ενας ΟC επεξεργαστης ειναι ασταθης για να ξερς τι παιζει με τον δικό μου. (intel core 2 duo 6400 2.13ghz>>>3.0ghz)

Δημοσ.

Δοκίμασε να τρέξεις Prime (σε όλους τους πυρήνες) και πες μας πόσην ώρα έτρξε χωρίς πρόβλημα...

Το πριμε ζορίζει αρκετά τους επεξεργαστές (και ειδικότερα την FPU). Συνήθως λένε ότι εάν αντέξει 4+ ώρες είναι stable enough για gaming, 8+ ώρες stable για βαριά επεξεργασία και γενικά όσο παραπάνω τόσο καλύτερα...

Δημοσ.

το orthos το τρεχει απροβληματιστα για μιση ώρα δεν εχω δοκιμασει παραπανω θα δοκιμασω και θα σας πω. Βασικά εγω ρωταω γιατι στο cpu-z βλεπω την συχνοτητα να μεταβαλετε +-3mhz είναι φυσιολογικό αυτο;;; Επεισης η μνημεσ μου ειναι στα 960mhz απο 667 και vltage 2.15 και στον επεξεργαστη 1.35 ειναι πολλα μηπως;;

Δημοσ.

να το πάρουμε από την αρχή ? πού είδες αστάθεια ? αν ήταν το cpu θα έτρωγες instant reboot ή freezarαρίσματα αν είναι οι μνήμες σου που πρέπει να μας πεις και ποιες έχεις τότε πάμε αλλού

Δημοσ.

Δεν ειπα πως εχω ασταθεια απλα ρωτας για να ξερω τι ακριβως ειναι. οι μνημες μου ειναι teamgroup στα 667 τωρα τα chip δεν ξερω τι μοντελο ειναι. Mπορει κανεις μηπως να μου δωδει κανενα link για να κατεβασω το prime;;;

Δημοσ.

Ολα οκ. ετρεξε orthos για 6 ωρες χαλαρα με θερμοκρασιες 56oc σε full load με μια zalman 9700nt πανω. ποσο καιρο λετε να αντεξει ετσι το συστημα;;

Δημοσ.

Ολα οκ. ετρεξε orthos για 6 ωρες χαλαρα με θερμοκρασιες 56oc σε full load με μια zalman 9700nt πανω. ποσο καιρο λετε να αντεξει ετσι το συστημα;;

Δημοσ.

Ναι να καει εννοω η μνημη ή ο επεξεργαστης, και ποσες ωρες κατα τη γνωμη σου πρεπει να τρεξει το orthos για να ειναι εξασφαλισμενη η σταθερότητα του;;;;

Δημοσ.

Εξαρτάτε τι εννοείς με τον όρο σταθερότητα, άμα το θες για να παίζεις, καλά είναι...

Αλλά άμα θες να κάνεις renders που κρατάνε 24 ώρες το καθένα ???? Τότε imho πρέπει να το αφήσεις τουλάχιστον 24 ώρες για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου κόψει την δουλειά σου στην μέση...

Δημοσ.

δεν κανω renders μονο παιχνιδια και επεξεργασια βιντεο με nero κλπ το πολυ για 6 ωρες αλλα θα τον δοκιμασω για κανενα 12ωρο και βλεπουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...