Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MSN

stratos_09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!εδω και 3 ημερες δεν μπορω να μπω στο windows live και μου βγαζει τους παρακατω κωδικους σφαλματος 80048820 και 80048439.το περιεργο ειναι οτι ενω εχω κανονικα δικτυο και ειμαι συνδεμενος στο net δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα που εχει σχεση με msn πχ hotmail κ.λ.π

τι μπορει να ειναι?

help me please

Δημοσ.
Καλησπερα!εδω και 3 ημερες δεν μπορω να μπω στο windows live και μου βγαζει τους παρακατω κωδικους σφαλματος 80048820 και 80048439.το περιεργο ειναι οτι ενω εχω κανονικα δικτυο και ειμαι συνδεμενος στο net δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα που εχει σχεση με msn πχ hotmail κ.λ.π

τι μπορει να ειναι?

help me please

Δεν ειναι δικο σου προβλημα μονο....πριν καμμια 20αρια μερες υπηρχε παλι το ιδιο προβλημα....αφορα σε ολες τις διαδυκτιακες υπηρεσιες windows live - hotmail κι οχι μονο στο msn. Υπομονη λιγο...θα στρωσει μονο του....Αν ψαξεις λιγο στο forum θα δεις οτι υπαρχει ξανα τετοιο θεμα απο μενα συγκεκριμενα

Δημοσ.

εγω εχω κατι πιο περιεργο...μπαινω κανονικα μσν αλλα οταν προσπαθω να μπω hotmail απο μοτζιλα δεν με βαζει.ενω απο ΙΕ με βαζει κανονικα...

Δημοσ.

λοιπον αλλαξα πρωτοκολο απο PPPOΕ σε PPPOA και μπανει κανονικα δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι.οταν ειμαι σε pppoa εχω προβλημα οτι μερικες φορες με πεταει εκτος net.δεν ξερω τι να κανω ειμαι σε δηλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...