Προς το περιεχόμενο

sound blaster x-fi audio...αξίζει??

Vasilis1511

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Θέλω να βάλω μια κάρτα ήχου στο νέο μου pc και σκεύτομαι αυτή

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540184

αυτό που με οδήγησε σε αυτό κυρίωςείναι το ότι υποστηρίζει πως μπορεί να συνδεθεί με το home-cinema που έχω (philips FR994) και να παρέχει πραγματικό 5.1 και όχι απλά στερεοφωνικό που παίζεται και από τα 5 ηχεία, και φυσικά το ότι είναι αρκετά φθηνή για αυτά που προσφέρει.

Θα αξίζει να την προσθέσω στο σύστημά μου μιας και ήδη θα έχει μια On-board από τη μητρική (gigabyte-realtek) ή δε θα ακούσω και μεγάλη διαφορά??

Πιο πολύ βλέπω ταινίες και ακούω (συνέχεια!) μουσική, παρά παίζω παιχνίδια (όπου άκουσα πώς μπορεί να σου ρίξει λίγο τα frames).

Επίσης, αν και λίγο άσχετο, έχετε καμμιά πρόταση και κάρτα tv με καλή εικόνα γιατί δεν έχω ιδέα!!!!

Τα λεφτά και για τα 2 να είναι γύρω στα 100-130 ευρώ!

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν αξίζει imho...καλύτερα X-Fi Extreme Music/Gamer παρά Audio...καλύτερα να μείνεις με onboard...

Δημοσ.

ακριβως αυτο που ειπε ο ThReSh. μην κανεις την μ...λακια και την παρεις. μαζεψε λεφτα και παρε τις ακριβοτερες X-Fi, που εχουν hardware acceleration.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! το κατάλαβα και μάλλον ή θα μείνω με την on-board ή θα τα σκάσω ανάλογα με τα οικονομικά μου και θα πάρω την xtreme music!

Δημοσ.

πχ h fatality gamer που εχω εχει 64 μβ ram πανω για να μην επιβαρυνεις την cpu υποτιθεται.αν δεν εχεις τα τρελα ηχεια και γενικως την πορωση του ηχου μην περιμενεις οτι ξαφνικα θα απογειωθει η μουσικη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...