Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed help..

shkreliand

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειδα αυτο το game Assassin's Creed και ειπα να το δοκιμασω μου αρεσε ωραια γραφικα καλος χειρησμος ωραιο το κανανε δεν ξερω αλλα σηγουρα καποιος απο δω το επαιξε, και εγω το ξεκινισα σημερα αλλα κολλησα εδω 83092672ev9.th.jpg παταω το F για να το κοιταξω οπος λεει εκει αλλα δεν τα παω και τοσο καλα με τα αγγληκα..

Και εκτος απο αυτο μεσα στο παιχνιδι τους διαλογους δεν τους ακουω π.χ. εκει με τον βασιλεια δεν ακουγεται τπτ οπος εκει με τον επιστιμονα ιατρος τι ειναι που μπενεις σε εκεινο το μιχανιμα δεν ακουω τιποτα απο οσο λενε εκτος ambient sound πως το λενε.

Οποιος το ξερει plz ας μου πει τι να κανω...

Thnx

Δημοσ.

Oκ εκεινο το ελησα αλλα εκτος απο αυτο μεσα στο παιχνιδι τους διαλογους δεν τους ακουω π.χ. εκει με τον βασιλεια δεν ακουγεται τπτ οπος εκει με τον επιστιμονα ιατρος τι ειναι που μπενεις σε εκεινο το μιχανιμα δεν ακουω τιποτα απο οσο λενε εκτος ambient sound πως το λενε και εκει που παιζω μετα απο μια ωρα κλινει η εφαρμογη.

Γιατι αυτο.. μηπως πρεπει να κανω κατι?

Δημοσ.

απο το readme του game

If using Realtek High Definition Audio, Soundmax HD Audio, or nForce Audio, you

may experience sound anomalies. To work around the problem, reduce the Hardware

acceleration slider to 'Basic' in the Windows Control Panel -> Sounds and Audio

Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab.

και εχειs sound 1 χαρα στους διαλογους

Δημοσ.

Γειά χαρά...

Να προσθέσω και εγώ δύο ερωτήσεις...

Όταν προσπαθώ να πάω στην Ιερουσαλήμ, το παιχνίδι κολλάει. Κάνω εγώ κάτι λάθος, ή έχει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα; Έχει βγει κανένα patch για το παιχνίδι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...