Psagmenos13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Λοιπόν αποφάσισα να πάρω ένα laptop.Δεν θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα ,μέχρι το χιλιάρικο και θέλω να ακούσω προτάσεις.Για ολοκληρωμένα πακέτα ή για διαφορετικά κομμάτια, ότι μπορεί ο καθένας.Ευχαριστώ πολύ
diam45 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Εγω προτεινω αυτον..βεβαια η επιλογη δικη σου http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1091174
michalis2610 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Γίνε πιο σαφής γιατί το θέλεις. Για ποιά χρήση κτλ.
Savvas17 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Εγώ φίλε σου προτείνω αυτον http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1079581
Psagmenos13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Γίνε πιο σαφής γιατί το θέλεις. Για ποιά χρήση κτλ. Φίλε απλά ασχολούμαι με τον υπολογιστή ερασιτεχνικά προς το παρόν.Δεν θέλω να πετάει αλλά ούτε και να σέρνεται,να πέρνει και κανένα game με καλά γραφικά όμως χωρίς να ξεκ***νετε στο lag.Για γενική χρήση δηλαδή. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν το θέλω σε καμία περίπτωση για να αντικαταστήσω το desktop. Ευχαριστώ και πάλι και εσάς παιδιά για τις προτάσεις σας.
Psagmenos13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Παιδιά ένας φίλος μου πρότειναι macbook.Και αυτό στα ίδια λεφτά.Τι λέτε αξίζει να αλλάξω κόσμο?? Υ.Σ.δεν ξέρω πολλά από mac.
michalis2610 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 To Macbook είναι ένα πολύ καλό φορητό όμως πιθανόν να μην ταιριάζει στις ανάγκες που έχεις. Εχει ένα εξαιρετικό λειτουργικό σε δομή-απλότητα-"αξιοπιστία" , έχει κορυφαία αυτονομία, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (αν και στο λευκό δεν αρέσει η κακομεταχείρηση) αλλά από την άλλη είναι με μόνο ένα έτος εγγύηση και η ελληνική εισαγωγική εταιρεία είναι απαράδεκτη. Τέλος τα παιγνίδια σε Mac είναι ένα πρόβλημα, αφενώς λόγο hardware (αδύναμη κάρτα γραφικών) αφετέρου διότι θα χρειαστείς πιθανότατα να εγκαταστήσεις "παράθυρα" για να εγκαταστήσεις τα παιγνίδια που (θα) έχεις. Αν δε σε πειράζει το dual boot πάντως είναι οκ. Δεν γράφεις αν σε ενδιαφέρει η φορητότητα αλλά από την πλευρά μου θα πρότεινα δύο μοντέλα (νομίζω το ένα αναφέρθηκε ήδη) που θα σε ικανοποιήσουν σίγουρα. Το πρώτο είναι το A200-23Q που διακρίνεται για την αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής του, την αξιοπιστία και την καλή υποστήριξη από την αντιπροσωπία(2ετής εγγύηση). Είναι αθορυβο έχει πολή καλό πληκτρολόγιο και ικανοποιητική οθόνη. Στα αρνητικά του είναι η περιορισμένη διάρκεια της μπαταρίας καθώς και το ότι σε αυτή τη τιμή υπολοίπεται σε επιδόσεις από τον ανταγωνισμό Το άλλο είναι το ΗΡ dv6760ev που έχει ανάλογη ποιότητα κατασκευής, καλή υποστήριξη (2ετή εγγύηση επίσης), ταχύτερο επεξεργαστή αλλά υποδεέστερη κάρτα γραφικών, περισσότερο multimedia χαρακτήρα (έχει πχ τηλεκοντρόλ για τον έλεγχο στις ταινίες κτλ) και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας ενώ στα αρνητιά του είναι η σχετικά πιο θορυβώδης λειτουργία του (δεν είναι κάτι τραγικό αλλά ελαφρώς πιο ηχηρό από το Toshiba) και τα σχετικά μέτριο πληκτρολόγιο. Τέλος υπάρχει και ένα "ελληνικό" built to order" αξίζει προσοχή. Είναι το MULTIRAMA-HQ FORCE FL-G 8100. Εδώ έχουμε ένα πολύ καλό laptop με καλή οθόνη, καλύτερη από τα άλα δύο και την καλύτερη αυτονομία (με την 9άρα μπαταρία). Από επιδόσεις "σκίζει" για τα χρήματά του, έχει επίσης καλύτερη κάρα γραφικών και ένα έτος επιπλέον εγγύηση. Στα αρνητικά του παρόλο που δίνει στιβαρή αίσθηση είναι η ελαφρώς υποδεέστερη ποιότητα κατασκευής και ο θόρυβος όταν ζορίζεται. Αξιολογισε τις ανάγκες σου και αποφάσησε.
juniorjack Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Κ γω στα ίδια λεφτά θα κινηθώ σε λίγες μέρες που θα πάρω λαπτοπ κ θα πάρω πιθανότατα το Pavilion 6760 που πρότεινε κ ένας φίλος πιο πάνω.. Έχει κ penryn επεξεργαστή (που σημαίνει καλύτερη απόδοση σε γραφικά,μειωμένη κατανάλωση=μεγαλύτερη αυτονομία-χαμηλότερη θερμοκρασία-μικρότερος θόρυβος σε σχέση με τους προηγούμενους merom).. Σε καμία περίπτωση δε θα επέλεγα non branded laptop (Turbo-X,multirama κλπ).. στα αρνητιά του είναι η σχετικά πιο θορηβώδης λειτουργία του (δεν είναι κάτι τραγικό αλλά ελαφρώς πιο ηχηρό από το Toshiba) Δεν ξέρω αν έχει χρησιμοποιήσει κ τους δύο (εγώ όχι), εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το θόρυβο του 6760..
mentos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 παιδια κ εγω σκεφτομαι αυτον τον καιρο για λαπτοπ,μεσω της επιδοτησης ''δες την ψηφιακα''.δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα,γιατι το εκανα για να παρω desktop,βρηκα αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=B42436B349F9F14D844BAA84EF09FEA8&pa=5B3B420372EEBF4EBA9F8A6485D510C3 αλλα δεν ξερω τιποτα για το συγκεκριμενο καταστημα.αυτο που με κανει να το σκεφτομαι ειναι τα ηχεια που δινει δωρο,αλλιως θα το επαιρνα απο το e-shop.οποιος εχει καμια ιδεα ας πει.ευχαριστω αα κ κατι ακομα,οσον αφορα τα lg ποια η αποψη σας?
juniorjack Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 αλλα δεν ξερω τιποτα για το συγκεκριμενο καταστημα. Δεν έχω αγοράσει ποτέ από το you για να ξέρω τι εξυπηρέτηση έχουν, αλλά είναι eshop της infoquest, του μεγαλύτερου ίσως εισαγωγέα κ αντιπροσώπου ειδών πληροφορικής στην Ελλάδα..
mentos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δεν έχω αγοράσει ποτέ από το you για να ξέρω τι εξυπηρέτηση έχουν, αλλά είναι eshop της infoquest, του μεγαλύτερου ίσως εισαγωγέα κ αντιπροσώπου ειδών πληροφορικής στην Ελλάδα.. αυτο λοιπον πρεπει να λεει πολλαααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.