GEORGETAX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα playstation 3 για παιχνιδομηχανή να το χρησιμοποιώ και για dvd.επειδή είμαι λίγο έως πολύ άσχετος μια μικρή βοήθεια. έχω μια sony lcd KDL-32D2810 α ) το playstation 3 παίζει και Blυ-ray οπότε η χρήση του και για ταινίες θα είναι πολύ μελλοντική έτσι δεν είναι?και η τηλεόραση μου είναι συμβατή με Blυ-ray έτσι δεν είναι? β ) μπορώ να το συνδέσω με κάποιο ηχοσύστημα?για καλύτερο ήχο για τα παιχνίδια μου? Ευχαριστώ πολύ
atomsk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 ναι η tv σου συνδέεται άνετα με το ps3 (με hdmi καλώδιο φυσικά), όσο για το ηχοσύστημα θα το συνδέσεις έπανω στην τηλεόραση. Το blu-ray είναι το μοναδικο format πλέον που μπορεί να καθιερωθεί στην αγορά για να αντικαταστήσει το dvd, ο μόνος αντίπαλος του είναι το downloadable content (oπως λέει η MS). Αντε όμως να δώ τους ελληνάρες να κατεβάζουν HD movies απο το internet με τις γαμάτες ADSL p.s. κάπου εδώ μπαίνει και κάποιος τύπος εν ονόματι apokleiros και τα ισοπεδώνει όλα, μην του δώσεις και πολύ σημασία, έχει τα δικά του προβλήματα το παιδί
xvagos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 p.s. κάπου εδώ μπαίνει και κάποιος τύπος εν ονόματι apokleiros και τα ισοπεδώνει όλα, μην του δώσεις και πολύ σημασία, έχει τα δικά του προβλήματα το παιδί Ναι από ώρα σε ώρα έρχεται και σε αυτό το post. Γενικά όπου ακούει PS3 και Blu-ray γίνεται πολύ επιθετικός , γιαυτό μην τρομάξεις.
GEORGETAX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ναι από ώρα σε ώρα έρχεται και σε αυτό το post. Γενικά όπου ακούει PS3 και Blu-ray γίνεται πολύ επιθετικός , γιαυτό μην τρομάξεις. με τρομάζετε βρε παιδιά :-D:-D αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε θα περιμένω Ευχαριστώ για την βοήθεια στις απορίες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.