Προς το περιεχόμενο

playstation 3 + lcd

GEORGETAX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα playstation 3 για παιχνιδομηχανή να το χρησιμοποιώ και για dvd.επειδή είμαι λίγο έως πολύ άσχετος μια μικρή βοήθεια. :-)

έχω μια sony lcd KDL-32D2810

α ) το playstation 3 παίζει και Blυ-ray οπότε η χρήση του και για ταινίες θα είναι πολύ μελλοντική έτσι δεν είναι?και η τηλεόραση μου είναι συμβατή με Blυ-ray έτσι δεν είναι?

β ) μπορώ να το συνδέσω με κάποιο ηχοσύστημα?για καλύτερο ήχο για τα παιχνίδια μου?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

ναι η tv σου συνδέεται άνετα με το ps3 (με hdmi καλώδιο φυσικά), όσο για το ηχοσύστημα θα το συνδέσεις έπανω στην τηλεόραση.

Το blu-ray είναι το μοναδικο format πλέον που μπορεί να καθιερωθεί στην αγορά για να αντικαταστήσει το dvd, ο μόνος αντίπαλος του είναι το downloadable content (oπως λέει η MS). Αντε όμως να δώ τους ελληνάρες να κατεβάζουν HD movies απο το internet με τις γαμάτες ADSL :-)

p.s. κάπου εδώ μπαίνει και κάποιος τύπος εν ονόματι apokleiros και τα ισοπεδώνει όλα, μην του δώσεις και πολύ σημασία, έχει τα δικά του προβλήματα το παιδί :P

Δημοσ.

p.s. κάπου εδώ μπαίνει και κάποιος τύπος εν ονόματι apokleiros και τα ισοπεδώνει όλα, μην του δώσεις και πολύ σημασία, έχει τα δικά του προβλήματα το παιδί :P

Ναι από ώρα σε ώρα έρχεται και σε αυτό το post.

Γενικά όπου ακούει PS3 και Blu-ray γίνεται πολύ επιθετικός :devil: , γιαυτό μην τρομάξεις.

Δημοσ.
Ναι από ώρα σε ώρα έρχεται και σε αυτό το post.

Γενικά όπου ακούει PS3 και Blu-ray γίνεται πολύ επιθετικός :devil: , γιαυτό μην τρομάξεις.

με τρομάζετε βρε παιδιά :-D:-D:-D

αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε θα περιμένω ;)

Ευχαριστώ για την βοήθεια στις απορίες μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...