penny sugar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 ψαχνω μια ταινια της δεκαετιας του 70 "ψυχη και σαρκα" ή "εσυ και εγω" παιζουν ο κωστας πρεκας μαζι με την κορινα τσοπεη αν καποιος μπορει να με βοηθησει...θα του ειμαι υποχρεη
kiri3378 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Γεια χαρα , Λοιπον αυτην την ταινια την ψαχνω και εγω αλλα εχω ομως εκεινο το καλοκαιρι, αναζητηση, ακγιστρι και τωρα μου μενει να βρω αυτη. Τις ειχε σε εφημεριδα και αν εχω κατι νεοτερο θα σου το πω. γεια χαρα.
a300 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Παιδια, αν βρήκατε την ταινία στειλτε ένα μηνυμα. Την ψάχνω πολυυυυυυυυυυυ καιρό. Πριθένκς.
penny samos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Τελικά κανένας δεν έχει ωρεί τη ταινία;Κι εγώ την ψάχνω πολυυυυυυυυ καιρό...κλαψ!
fitrop1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ψαχνω μια ταινια της δεκαετιας του 70 "ψυχη και σαρκα" ή "εσυ και εγω"παιζουν ο κωστας πρεκας μαζι με την κορινα τσοπεη αν καποιος μπορει να με βοηθησει...θα του ειμαι υποχρεη Αγαπητή Penny sugar Η ταινία "Ψυχή και Σάρκα" που ψάχνεις είναι και δικός μου διακαής πόθος να την βρω. Μιλάμε είναι μια από τις πιο καλές ελληνικές ερωτικές ταινίες που έχω δει ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι συναισθηματικά ώριμος κάποιος με ιδιαίτερες ευαισθησίες για να εκτιμήσει την αξία της. Όλοι οι ηθοποιοί παίζουν τον ρόλο τους τέλεια. Ακόμα και η Κορίνα Τσοπέη που ήταν στην ουσία πρώην σταρ Ελλάς και όχι ηθοποιός έπαιξε πολύ καλά. Η ταινία έχει μια αύρα πολύ ιδιαίτερη που σε μαγνητίζει σε παρασύρει και σε ταξιδεύει καθ’ όλη την διάρκεια. Θέλω να την βρω οπωσδήποτε. Αν μάθεις κάτι πάρε με στο κινητό μου 6944681010
chaplin1981 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 πρεκας,τσοπεη,δεκαετια 70...δολοφονικος συνδυασμος μιλαμε...
guido Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 και το αρχικό ποστ από αυτήν την δεκαετία είναι
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Το πιο ενδιαφερον στο παρον θεμα, το οποιο δεν ηθελα να χαλασω και γι αυτο δεν απαντησα απο προχθες (αλλα αφου το χαλασατε ηδη θα μιλησω/γραψω), ειναι ο αριθμος των ποστ των συμμετεχοντων: 5 posters σε διαστημα ενος ετους και ΟΛΟΙ εχουν γραψει σχεδον ΜΟΝΟ αυτο! 1, 2 αντε 3 ποστ ο πλεον λαλιστατος... Οσοι απαντησαν γραφηκαν στο φορουμ μονο γι αυτο! Αυτο ειναι για ψυχολογικη ερευνα/μελετη πιστευω, δεν ειναι στατιστικα ευκολο να συμβει (απιθανο ειναι, μια στο δις!) (τωρα το σκεφτηκα αυτο, λιγο πριν πατησω το "υποβολη απαντησης"...: Λετε να ειναι "χαρακτηρες" του ιδιου του Πρεκα οσοι απαντησαν; Αλλωστε τα #1, #3 και #4 φαινεται οτι ειναι το ιδιο και το αυτο ατομο το οποιο εχει δυσκολια στο να συγκρατησει το nick του ) Καλημερα!
guido Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ε είναι και 1ο-2ο result στο Google αν βάλεις "ψυχη και σαρκα" οπότε λογικό. Αλλά αλήθεια τι σε κάνει να νομίζεις ότι η penny sugar και η penny samos είναι το ίδιο πρόσωπο ;
SV1EOD Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 και το αρχικό ποστ από αυτήν την δεκαετία είναι το είδα λίγο καθυστερημένα αλλά έγραψες.
yannis27gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Τελικά τη βρήκατε την ταινία; Μας έφαγε η αγωνία ρε γμτ!
Pytzamarama Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δεν υπαρχει σε DVD παντως. Περιμεντε να την προβαλει καποιο καναλι Παντως ειναι απο τα κυκνεια ασματα του καλου Ελληνικου "εμπορικου" κινηματογραφου. http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=13386&highlight=%D8%F5%F7%DE+%D3%DC%F1%EA%E1
chaplin1981 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ακομα δεν την βρηκατε?τι διαολο?τοσο σπανια ειναι?collector's edition αραγε υπαρχει?
geotrikou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Για όποιον ψάχνει ακόμα την ταινία ένα link που μπορεί να την βρεί είναι αυτό: http://bitsnoop.com/...-q19657034.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα