stellakoula Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Γειά σας! Εγκατέστησα το DVD Flick. Όταν πατάω "Create DVD", μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Your project's destination folder path contains non standard characters, like e or ?. Please use a diffrent path without any of such characters." Άλλαξα τοποθεσία στο αρχείο που θέλω να μετατρέψω, αλλά τίποτα. Τι κάνω λάθος; Είμαι λίγο άσχετη, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ!
kastel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Υποθέτω πως διαθέτεις windows Greek. Άλλαξε το directory έτσι ώστε να μην περιέχει ελλ. χαρακτήρες (π.χ. C:\DVD)
stellakoula Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Όπου και να τοποθετήσω το αρχείο, πάντα περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες η τοποθεσία, το "Ο υπολογιστής μου" είναι δυνατόν να το μετονομάσω και να χρησιμοποιήσω ελληνικούς χαρακτήρες; Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Αν ναι, από πού μπορώ να το κατεβάσω; Και πάλι ευχαριστώ! :-)
stellakoula Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ok, το βρήκα! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.