kosmasgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Καλημέρα Διαθέτω εναν WD250 YS2500 και ένα τηλέφωνο Κ550ι.Το πρόβλημα είναι ότι ο σκληρός κολάει (Ο υπολογιστής κολάει , δεν μπορώ να κουνήσω Mouse Κλπ) όταν κάνω κλήση δίπλα στο κουτί το οποίο το έχω πάνω στο θρανίο δίπλα στην οθόνη Κανείς με παρόμοιο πρόβλημα. Λογικά ο σκληρός θα μπορούσε να επηρεάζεται καθόσον λειτουργεί μαγνητικά και το κινητό εκπέμπει ακτινοβολία δυνατή την ώρα της κλήσης
N.I.C Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Σου έχω έτοιμη την λύση: http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=6425&subid=2&pubid=724119. Πραγματικά τώρα, εάν δεν έχεις αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ( δηλαδή κολλήματα και τέτοια) παίζει να φταίει το κινητό...
kosmasgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Προσπαθώ να διαπιστώσω αν επηρεάζετε αλλη συσκευή και όχι ο σκληρός. Οποτε κάνω κλήση δίπλα στο κουτί κολάει. Εχω βγάλει και τις Blutooth συσκευές Ευχαριστώ Επίσης είναι προβληματικός ο σκληρός και επηρεάζεται ή είναι λογικό να συμβαίνει αυτό ? Σε αλλον υπολογιστή που έκανα κλήση δίπλα στο κουτί δεν κόλλησε. Ο σκληρός μου είναι WD Raid Edition SE K550i - SAR 1.25 Ορίστε και το SAR του κινητού
N.I.C Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 ίσως το κουτί να είχε μεγαλύτερο στρώμα αλουμινίου ή σίδηρο, και να μην διαπέρασε η ακτινοβολία. Εάν ήταν προβληματικός λογικά θα σου είχε βγάλει και άλλα προβλήματα πέρα από αυτό. δες και εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.