Προς το περιεχόμενο

απωλεια ταυτοτητας

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις σχετικα με την απωλεια ταυτοτητας τι γινεται; την εχασα χθες και εννοειται αυριο θα παω να το δηλωσω. το θεμα ειναι οτι τη χρειαζομαι μεχρι 11 Απριλιου. τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;

Δημοσ.
παιδια ξερει κανεις σχετικα με την απωλεια ταυτοτητας τι γινεται; την εχασα χθες και εννοειται αυριο θα παω να το δηλωσω. το θεμα ειναι οτι τη χρειαζομαι μεχρι 11 Απριλιου. τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;

Ριξε μια ματια εδω: http://www.ydt.gr/main/Section.jsp?SectionID=12856

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι επειδη τη χρειαζομαι για τις επομενες μερες, μηπως καθυστερησουν να τη βγαλουν. το καλοκαιρι με ειχαν σε ραντεβου για μετα απο 2μηνες :shock:

Δημοσ.

2 μήνες? Υπεροβολικό μου φαίνεται... Εκτός κι αν ήταν περίοδος που θέλαν όλοι να αλλάξουν ταυτότητες για να πάνε διακοπές εξωτερικό.

Μην ξεχάσεις να το δηλώσεις στον Τειρεσία. Πας στην τράπεζα σου, και σου δίνουν ένα έντυπο του Τειρεσία, το συμπληρώνεις και το προωθούν. Μην την βρει κανένας και πάρει κανά δάνειο στο όνομα σου...

Δημοσ.

ειχα κλεισει ραντεβου τελη ιουλιου για να παω τελη σεπτεμβριου... 2μηνες ηταν τοτε...

βασικα αυτο που λες με τον Τειρεσια ειμαι 18 παρα κατι , δεν εχω ουτε αφμ ειναι υποχρεωτικο να το δηλωσω και εκει (Τειρεσια);

Δημοσ.

Εγω από καπου είχα σημειωσει αυτα:

Αν χαθεί ταυτότητα ειδοποιείς:

1) Αστ.τμήμα

2) ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Τραπεζικά Συστήματα Πληροφοριών Α.Ε.

Μασσαλίας 1, 106 80 Αθήνα

Αλαμάνας 1, 151 25 Μαρούσι

Τηλ. 210.3676.700 | Fax: 210.3676.750

http://www.tiresias.gr

http://www.teiresias.gr

Δημοσ.

τι να πω... αλλαξαν τοσο τα πραγματα μεσα σε μισο χρονο και τις βγαζουν αμεσως; μακαρι να ειναι ετσι. δε πιστευω να χασω τις πανελληνιες γιατι δε θα χω ταυτοτητα :-)

ευχαριστω για το ενδιαφερον

Δημοσ.

εγω θα νοιαζομουν περισσοτερο για να μην μου βγαλουν κανα δανειο στο ονομα μου κ τρεχω μετα..

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι αν πεις οτι σου κλεψαν το πορτοφολι που ειχε μεσα τη ταυτοτητα θα στη βγαλουν πιο γρηγορα! ενας φιλος μου περιμενε 2 μηνες για να βγαλει μια ταυτοτητα νεου τυπου οταν την ειχε χασει και μετα οταν του κλεψαν το πορτοφολι του την εβγαλαν σε δυο μερες!

Δημοσ.
ειχα κλεισει ραντεβου τελη ιουλιου για να παω τελη σεπτεμβριου... 2μηνες ηταν τοτε...

βασικα αυτο που λες με τον Τειρεσια ειμαι 18 παρα κατι , δεν εχω ουτε αφμ ειναι υποχρεωτικο να το δηλωσω και εκει (Τειρεσια);

Σωστά τα λες αλλά σε περίπτωση που γίνει ζημιά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας άλλωστε αυτά είναι προλυπτικά μέτρα εάν το αφήσεις μπορεί να είσαι τυχερός μπορει όμως να βρεθείς ξαφνικά με Α.Φ.Μ. και δάνειο, πάντος προσωπικά δεν ξέρω τι μπορει να κάνει νομικά ένας ανήλικος θες να το ρισκάρεις;

Δημοσ.

Αν δηλώσεις απώλεια: Πας Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 08.00-14.00 ή Τετάρτη 14.00-20.00 και την βγάζεις δωρεάν ΕΠΙΤΟΠΟΥ.

Αν δηλώσεις κλοπή: Πας Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 08.00-14.00 ή Τετάρτη 14.00-20.00 και την βγάζεις ΕΠΙΤΟΠΟΥ, πληρώνοντας παράβολο 10 ευρώ.

Αν είσαι μαθητής μπορείς να πας και Σάββατο 08.00-12.00.

Δημοσ.

Απωλεια δηλωνεις οποιαδηποτε ωρα στο τμημα ασφαλειας της περιοχης που την εχασες.

Και η καινουργια ταυτοτητα βγαινει αυθημερον. Αναλογα το τμημα, σε καποια απλα πας και περιμενεις σε ουρα ενω σε αλλα κλεινεις ραντεβου.

that's all.

Δημοσ.

μαλιστα... οποτε θα παω αυριο πρωι για την δηλωση απωλειας και θα δω τι θα μου πουν σχετικα με τον τειρεσια. αλλα θα επιμεινω λιγο στο θεμα του αφμ, οτι δηλαδη υπαρχει περιπτωση να γινει τιποτα με δανεια κλπ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...