Προς το περιεχόμενο

Πώς να ενώσω τα δύο κομμάτια μιας ταινίας;

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδες...εχω κατεβασει μια ταινια αλλα ειναι χωρισμενη σε cd 1 και cd 2 ..με ποιο προγραμμα μπορω να ενωσω τα 2 κομματια και να εχω την ταινια ενιαια??thx...B)

Δημοσ.

Κατέβασε το απο εδώ το VirtualDubMod

>http://www.digital-digest.com/dvd/downloads/showsoftware_virtualdub_346.html#virtualdubmod

Πήγαινε στο Video και πάτα "Direct stream copy"

Από το "File" > "Open video file..." και επέλεξε το πρώτο σου .avi

(Πάτα "NO" αν σε ρωτήσει να κάνει rewrite the header)

Όταν το φορτώσει πας στη συνέχεια πάλι "File" και πάτα "Append segment" και επέλεξε το δεύτερο

Τέλος File" και "Save As

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=AxiuXXAI8kk

(...αλλά και το Virtual Dub - ή το "ξαδερφάκι" του Virtual Dub Mod καλά είναι . Αν βέβαια κατά τύχη υπάρχει διαφορά στο bitrate και δεν μπορέσει να γίνει η πολυπόθητη ένωση , δοκίμασε το WinAvi που ναι μεν δεν είναι free όπως τα προηγούμενα , αλλά έχει trial period , και μπορείς να ράψεις την ταινία σου... )

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να μην ξανακάνω ίδιο θέμα με το convertXtoDVD μπορώ να τα ενώσω; Έχω 2avi εντελώς τα ίδια (bit rate κλπ.) ξέρω ότι με virtual γίνετε αλλά με το convertXtoDVD μπορώ να το κάνω και πώς;

Δημοσ.
Ρε παιδιά για να μην ξανακάνω ίδιο θέμα με το convertXtoDVD μπορώ να τα ενώσω; Έχω 2avi εντελώς τα ίδια (bit rate κλπ.) ξέρω ότι με virtual γίνετε αλλά με το convertXtoDVD μπορώ να το κάνω και πώς;

Με το convertXtoDVD κάνεις τα Avi DVD

Δημοσ.
Με το convertXtoDVD κάνεις τα Avi DVD

Επειδή δεν το εξήγησα, ακριβώς αυτό θέλω να κάνω να τα ενώσω κατευθείαν με το convertXtoDVD και να γίνουν και DVD. Να αποφύγω την διαδικασία του Virtual.

Δημοσ.
Επειδή δεν το εξήγησα, ακριβώς αυτό θέλω να κάνω να τα ενώσω κατευθείαν με το convertXtoDVD και να γίνουν και DVD. Να αποφύγω την διαδικασία του Virtual.

όπως φορτώνεις το πρώτο θα βάλεις και το δεύτερο στο μετατρέπει σε DVD

απλά θα σου κάνει 2 Chapters στο menu

π.χ Man in Black CD1

Man in Black CD2

Μέσα στις ρυθμίσεις έχει επιλογή να ξεκινάει αμέσως το δεύτερο μόλις τελειώσει το πρώτο αν και νομίζω ότι το έχει σε default τσέκαρε το

Δημοσ.

Με το convertXtoDVD θα το κάνεις μια ενιαία ταινία dvd για να παίξει σε οποιδήποτε player, αδιάφορο για σένα σε από πόσα κομάτια αποτελείται, 1,2, 5 κλπ

Δημοσ.
Με το convertXtoDVD θα το κάνεις μια ενιαία ταινία dvd για να παίξει σε οποιδήποτε player, αδιάφορο για σένα σε από πόσα κομάτια αποτελείται, 1,2, 5 κλπ

Δύο κομμάτια cd1, cd2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...