Προς το περιεχόμενο

Θέλώ να παίζω roms στο nintendo DS

UzumakiNaruto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δει στο internet τρόπο να παίζω roms στο DS με μία flash card και μία super card αλλά δέν τις βρίσκω για να τις αγοράσω.Ξέρετε πού πουλάνε???:shifty:

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω δει στο internet τρόπο να παίζω roms στο DS με μία flash card και μία super card αλλά δέν τις βρίσκω για να τις αγοράσω.Ξέρετε πού πουλάνε???:shifty:

Από Ελλάδα βρήσκεις δύσκολα και ακριβά. Δες εδώ http://www.ebw.gr/store/Store/tabid/56/List/0/CategoryID/62/Level/a/Language/el-GR/Default.aspx?SortField=ProductName%2cProductName

Και εδώ μπορείς να βρείς από που να αγοράσεις απο εξωτερικό και τι...

http://www.gbatemp.net

:-)

Δημοσ.

Sto σλοτ 2 είναι για να παίζεις gba roms και είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Με την παραπάνω η με μία r4ds (ίδιες πάνω κάτω) θα μπορείς να παίζεις ds roms/dpg/mp3.

Και είναι υπέρ-αρκετή.. :)

Δημοσ.

ok guy.Απλά εγώ θέλω να παίζω και DS και GBA.Στο DS να παιζω ολα τα release games kai να παίζω με WIFI.Μια καλή λύση είναι η M3??? Kαι για GBA τι να πάρω???

Δημοσ.

Για gba ψάξε το ez V ή το 3+1 (έχεις και rumble και ίντερνετ browser με το τελευταίο)

Δεν τα πάω ιδιαίτερα καλά με τα gba...

Για ds πάντως ξαναλέω θα παίζεις τα πάντα (+wifi) me mia r4ds ή με M3simply

Δημοσ.

Από το EBW πήρα την δεύτερη φορά την CycloDS Evolution.

Άμεσο τηλεφώνημα από τους ίδιους για επιβαιβέωση και την επομένη μέρα αποστολή με Speedex.

Πληρωμή με PayPal και όλα καλά!

Προσωπικά με κάλυψε πλήρως.

Δημοσ.
Από το EBW πήρα την δεύτερη φορά την CycloDS Evolution.

Άμεσο τηλεφώνημα από τους ίδιους για επιβαιβέωση και την επομένη μέρα αποστολή με Speedex.

Πληρωμή με PayPal και όλα καλά!

Προσωπικά με κάλυψε πλήρως.

eyxasristw file!!

Δημοσ.
eyxasristw file!!

Επειδή γενικά θέλω να ακούγονται όλες οι απόψεις, έχω να πω και εγώ κάποια πραγματάκια για το EBW.

Δε θα μιλήσω για τη μυρωδιά παραδοσιακής ελληνικής σάλτσας γιαουρτιού, αγγουριού και σκόρδου, την οποία και είχε το κατάστημα κατά τη δεύτερή μου επίσκεψη εκεί :eek:, αλλά θα μιλήσω μόνο για την πρώτη.

Την πρώτη φορά πήγα για να αγοράσω μία κάρτα που δέχεται microSD. Τη δεύτερη φορά ήταν μετά από 2 ημέρες, για να αλλάξω την κάρτα η οποία μου έδωσαν η οποία ήταν χαλασμένη και δε διάβαζε τη microSD.

Την πρώτη φορά γενικά το έπαιξα αδιάφορος. Ήθελα να δω το μαγαζί. Συμπέρασμα: Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την οποιαδήποτε άγνοια του πελάτη. Κοινώς είναι... ονομάστε τους εσείς. Προσπαθούν να πουλήσουν ό,τι έχουν stock εκείνη τη στιγμή, να παραπλανήσουν τον υποψήφιο αγοραστή για τις κάρτες που διαβάζουν roms και βέβαια προσπάθησαν να πλασάρουν DVD με ελάχιστα Roms για DS με αρκετά χρήματα. Ναι καλά διαβάσατε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...