Προς το περιεχόμενο

HOL 24 Mbps=Πιάνω μόνο 5 Μbps....help

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να έχεις κατά μέσο όρο 1.1MB/sec σημαίνει ότι λογικά το modem του κλειδώνει στα 15Μbps + . Έλεος ρε παιδιά αν διαμαρτυρόμαστε για 1.1MΒ/sec ταχύτητα download. Εμένα κλειδώνει στα 18Μbps και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ 1ΜB/sec δεν έχω δει ακόμα... Οτιδήποτε πάνω από 800KB/sec θεωρείται ΚΟΡΥΦΑΙΟ για τα ελληνικά δεδομένα - αναφέρομαι φυσικά στο χαλκό που έχουμε κάτω από τα πόδια μας.

@ UzumakiNaruto : Συγγνώμη, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι ούτε καν έχεις ιδέα τι είναι adsl και τι σημαίνει 24άρα γραμμή.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τελικά Naruto-kun δεν μας είπες στα πόσα κλειδώνει το router σου...για να δούμε αν πράγματι είναι καλή ταχύτητα το 1.1mb/sec

Στα 19456kbps κλειδώνει τελικά το έδειχνε ρε sorry αλλά δεν το είχα προσέξει..:o

Δημοσ.
Για να έχεις κατά μέσο όρο 1.1MB/sec σημαίνει ότι λογικά το modem του κλειδώνει στα 15Μbps + . Έλεος ρε παιδιά αν διαμαρτυρόμαστε για 1.1MΒ/sec ταχύτητα download. Εμένα κλειδώνει στα 18Μbps και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ 1ΜB/sec δεν έχω δει ακόμα... Οτιδήποτε πάνω από 800KB/sec θεωρείται ΚΟΡΥΦΑΙΟ για τα ελληνικά δεδομένα - αναφέρομαι φυσικά στο χαλκό που έχουμε κάτω από τα πόδια μας.

@ UzumakiNaruto : Συγγνώμη, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι ούτε καν έχεις ιδέα τι είναι adsl και τι σημαίνει 24άρα γραμμή.

Η αλήθεια είναι οτί δεν ξέρω πάρα πολλά αλλά επειδή είναι 24άρα νόμιζα οτί θα κατέβαζα με 3,4 mbps γι'αυτό ρε.:-D

Δημοσ.

Πίστεψέ με, αν κατεβάζεις με 1.1MB/sec είσαι από τους λίγους ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ, τουλάχιστον ως έχουν τα πράγματα στο ελληνικό τηλεπικοινωνιακό γίγνεσθαι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Στα 19456kbps κλειδώνει τελικά το έδειχνε ρε sorry αλλά δεν το είχα προσέξει..:o

download manager όπως το Getright, Flashget, DAP, IDM, Free Download Manager χρησιμοποιείς?

αν όχι τότε βάλε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! κατά πάσα πιθανότητα θα δεις σχεδόν διπλάσιες ταχύτητες εφόσον μπορούν και στέλνουν τόσο οι servers από τους οποίους κατεβάζεις κάτι

Δημοσ.
download manager όπως το Getright, Flashget, DAP, IDM, Free Download Manager χρησιμοποιείς?

αν όχι τότε βάλε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! κατά πάσα πιθανότητα θα δεις σχεδόν διπλάσιες ταχύτητες εφόσον μπορούν και στέλνουν τόσο οι servers από τους οποίους κατεβάζεις κάτι

OK ΡΕ ναι σε καλά και άλλη φορά θα προσπαθήσω να είμαι πιό ενήμερος,άλλωστε γι'αυτό γράφτηκα σε αυτό το forum.THANKS για όλη την βοήθεια σου.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...