Προς το περιεχόμενο

HOL 24 Mbps=Πιάνω μόνο 5 Μbps....help

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Από τον browser σου δώσε

>10.0.0.138

2) Πληκτρολόγησε το User name και το password που λογικά σου έχουν βάλει από την εταιρεία (πάρε στο support να το μάθεις αν δεν το ξέρεις)

3)Πήγαινε εδώ :

Broadband_Connection_res.gif

4) Κάνε κλικ στο "view more" στο "DSL connection" και θα δεις κάτι ανάλογο :

DSL_Connection_Details.gif

Η τρίτη γραμμή σου δείχνει σε ποια ταχύτητα κλειδώνει το modem σου.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποτε κανεις δεν πιανει 24,η ταχυτητα κατα κυριο λογο εξαρταται απο την αποσταση που εχεις στο dislam,εγω περιστερι πιανω 10! ενω εχω 24(γιαυτο και αλλωστε σου λενε εως 24.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά το Περιστέρι έχει ένα dslam όλο και όλο...(δλδ σε ένα μέρος)

απαράδεκτος ο ΟΤΕ...

πάντως έχω δει μερικά screenshots ατόμων που συγχρονίζουν σχεδόν στα 24mbit...και δυστυχώς έχω δει 3mb/sec screenshot :-(

Δημοσ.
1)Κοντά στο κεντρικό κτήριο της HOL και2)Το speedtouch δέν δείχνει στα πόσα mbps κλειδώνει....

Το dislam ειναι μεσα σε κτιρια του οτε,δεν εχει καμια σχεση αν εισαι διπλα στο κτιριο της hol.

Δημοσ.

το θέμα είναι ρε μάγκες ότι εάν πληρώνεις μόνο ADSL και όχι τηλεφωνία όπως γίνεται με τα καινούργια τους πακέτα, όλοι λένε ότι γίνεται υποβάθμιση της σύνδεσής σου και πληρώνεις λιγότερα...Ισχύει αυτό?

Δημοσ.

5.10. Οι ονομαστικές ταχύτητες ADSL αποτελούν τις μέγιστες δυνατές ταχύτητες. Ωστόσο, η παροχή

τους δεν είναι εγγυημένη από την Εταιρεία, επειδή εξαρτώνται από συνθήκες και τεχνικές παραμέτρους

πέραν του ελέγχου της Εταιρείας. Η μέγιστη επιτευχθείσα ονομαστική ταχύτητα ανόδου/ καθόδου της

παρεχόμενης στον Πελάτη γραμμής ADSL θα καθορίζεται μετά από την ενεργοποίηση. Σε περίπτωση που

η μέγιστη επιτευχθείσα ταχύτητα είναι μικρότερη από την αιτηθείσα, ο Πελάτης μπορεί είτε να την

αποδεχτεί και να χρεώνεται στο εξής με το αντίστοιχο τέλος της κατηγορίας στην οποία αντιστοιχεί η

ταχύτητα αυτή ή να μην την αποδεχτεί και να καταγγείλει την παρούσα αζημίως

Δημοσ.

Και εγω στα ιδια χαλια ειμαι,και με DSLAM, σχετικα κοντα, 1450μ.Με συνδεση 24,το router, εχει κλειδωσει στα 12.Η Hol, με "βλεπει" στα 24. Δεν εχω βρει ακομα ακρη εδω και 2 μηνες οσο και οτι κι αν εψαξα.Τι να πω...ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.Ευτυχως με download manager, κατεβαζει με 1200-1250, απο Rapidshare. Χωρις αυτον, απο 250-800.Ελλας το μεγαλειο σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

well αν βάζει θόρυβο η καλωδίωση του σπιτιού δεν μπορεί να κάνει κάτι η HOL

Δημοσ.
well αν βάζει θόρυβο η καλωδίωση του σπιτιού δεν μπορεί να κάνει κάτι η HOL

Τα εχω ψαξει ολα στο σπιτι μεχρι τον κατανεμητη,και ειναι ολα ΟΚ.Δυστυχως απο την μερια μου δεν μπορω να κανω κατι αλλο.Οσο για την HOl, ακρη δεν βρισκεται.Το σλογκαν της ειναι. Για ολα φταινε ολοι οι αλλοι,εκτος απο αυτην,και ειδικα ο ΟΤΕ.Αντε να βρεις ακρη.Τρια πουλακια καθονται,στα πισινα τους ποδια,και πλεκανε πουλοβερ.:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

oh my bad τότε...φαντάζομαι θα τους έχεις ρίξει το απαραίτητο πρήξιμο μπας και γίνει τπτ έτσι? αλλιώς δεν γίνεται δουλειά :-(

Δημοσ.
oh my bad τότε...φαντάζομαι θα τους έχεις ρίξει το απαραίτητο πρήξιμο μπας και γίνει τπτ έτσι? αλλιώς δεν γίνεται δουλειά :-(

Βαρεθηκα να τους βριζω,αλλα το αυτι τους δεν ιδρωνει.Σε καποιον φιλο,η απαντηση τους σε καποια παραπονα του,ηταν,"εαν δεν σας αρεσει,να πατε σε αλλη εταιρεια !!!!Αστα φιλε,ολες τα ιδια ειναι.Ειχαμε ενα μονοπωλειο,τον ΟΤΕ,τωρα γιναν πολλα.Ασε που και για να τους βρισεις,ετσι για να εκτονωθεις βρε παιδι μου,με αυτα που τραβας με δαυτους, πρεπει να περιμενεις στο τηλεφωνο,απο 15-60 λεπτα,και πολλες φορες πεφτει και η γραμμη,μετα απο πολυωρη αναμονη.Τα νευρα μου, γκρρρρρρρρρ....Η μονη λυση ειναι να παω προσωπικα εκει, με ενα καλαζνικοφ.:-D:-D

Δημοσ.
:devil:ΓΙΑΤΙ εγώ ρε παιδιά που έχω 24ρα τους περνώ τηλ και τους λέω οτι έχω χαμηλή ταχύτητα και εκείνοι μου λένε οτι η ταχύτητα που κατεβάζετε είναι 1.1ΜΒ.Και μου λένε οτί είναι πολύ καλό download για 24ρα....Τί λένε οι μαλάκες....ΤΑ ΝΕΥΥΥΥΥΥΥΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ...
  • Super Moderators
Δημοσ.

τελικά Naruto-kun δεν μας είπες στα πόσα κλειδώνει το router σου...για να δούμε αν πράγματι είναι καλή ταχύτητα το 1.1mb/sec

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...