Προς το περιεχόμενο

E6600-E6700

hristos 22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δυο επεξεργαστες τον intel core Ε6600 και τον Ε6700 ολοκαινουριους και πρεπει να διαλεξω.Και τους δυο τους εχω δοκιμαση αλλα οι διαφορες βλεπω οτι ειναι ελλαχιστες.Ο 6600 λειτουργει σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες αλλα ειναι ελαχιστα και ποιο αργος...ποια ειναι η γνωμη σας για τους δυο εαν εισασταν στο δειλημα ποιον να διαλεγαται εφοσον η διαφορα τους ειναι στα 30 ευρω?:cry:

Δημοσ.

φιλε ουτε να τολμησεις να παρεις κανενα απο αυτους....δες Q9300 Η q9450 ιδια η χαμηλωτερη τιμη ποιο γρηγοροι και ποιο κρυοι με ss4.1 εντολες....

Δημοσ.
φιλε ουτε να τολμησεις να παρεις κανενα απο αυτους....δες Q9300 Η q9450 ιδια η χαμηλωτερη τιμη ποιο γρηγοροι και ποιο κρυοι με ss4.1 εντολες....

O topic starter έχει δίλλημα μεταξύ C2D και όχι Quad CPU's... Οι επεξεργαστές που του προτείνεις είναι πολύ ακριβότεροι από αυτούς που κοιτάει.

Πάντως, όπως και να έχει, δεν αξίζει η 6χχχ σειρά, γιατί η 8χχχ σειρά είναι καλύτερη, και οι τιμές σχεδόν ίδιες.

Σε πολλά καταστήματα μάλιστα έχουν ξεχαστεί οι τιμές, και οι 6χχχ είναι πιο ακριβοί από τους αντίστοιχους 8χχχ...

Δημοσ.

σορρυ

Νομιζα ελεγε για q6600....

οποτε με σιγουρια παει στον 8400 που εβαλα και εγω και ειναι τρομερος.160ε...2χ3ghz 6Mb cashe 1333FSB 45Nm

Δημοσ.

Απ τη στιγμή που λέει

Εχω δυο επεξεργαστες τον intel core Ε6600 και τον Ε6700 ολοκαινουριους και πρεπει να διαλεξω.Και τους δυο τους εχω δοκιμαση [...]

φαντάζομαι πως δεν υπάρχει η δυνατότητας αγοράς κάποιου άλλου επεξεργαστή.

Αν ισχύει αυτό, όποιον και να πάρεις δε θα χει σοβαρή διαφορά (όπως καταλαβαίνεις κι εσύ). Προσωπικά, αν δεν το παιζα κορώνα-γράμματα, θα κρατούσα τον E6700.

Δημοσ.

Εχω μητρικη με FSB1066 και τους επεξεργαστες τους βρηκα 140 τον Ε6600 και 170 τον Ε6700....Ο Q6600 ειναι στο 50αρικο απο τον Ε6700 και λενε για ψευτοτετραπυρινο.Δεν εχω ιδεα....μπορω να βαλω και αλλον επεξεργαστη?

Δημοσ.

Δεν θελω Xtream πραγματα με πανακριβους επεξεργαστες...παντος στον Ε6750 που ειχα δικιμαση(περιπου στα ιδια χρηματα) δεν ξεκινουσε....και μου ειχαν πει οτι θελει overclocking και οτι με fsb1066 θα λειτουργουσε ποιο σωστα

• Moderators
Δημοσ.
Δεν θελω Xtream πραγματα με πανακριβους επεξεργαστες...παντος στον Ε6750 που ειχα δικιμαση(περιπου στα ιδια χρηματα) δεν ξεκινουσε....και μου ειχαν πει οτι θελει overclocking και οτι με fsb1066 θα λειτουργουσε ποιο σωστα

Δεν ξεκινουσε γιατι δεν υποστηριζεται. Δες τη λιστα...

Για μενα 8200 ή 8400, αφου πρωτα κανεις μια αναβαθμιση το BIOS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...