Προς το περιεχόμενο

Msn - HasDoneIt.com (virus?)

Dimitris®

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ελπίζω να γράφω στο σωστό σημείο...

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το msn. Το προεγούμενο Σαββατοκύριακο καθώς μιλούσα στο msn, έβλεπα συνέχεια, στα αναδυόμενα παραθυράκια, μία επαφή να μπαινοβγαίνει συνέχεια! Το θέμα είναι ότι εγώ δεν την έχω καν!

Πάρτε μία ιδέα (οι εικόνα είναι απο όταν έβγαινε η επαφή - το έχω κάνει με το messenger Plus):

91c0e1rk8gpke6353nnv_thumb.jpg

Και στις 17/03/2008 έλαβα από αυτή την επαφή ένα mail! Δεν το έχω ανοίξει καν, γιατί σκιάζομαι...

Να πως είναι:

hlbcavuvk0mzfgxs51qf_thumb.jpg

Τι λέτε να τρέχει ρε παίδες???

Υ.Γ. Δεν έχω κάνει σχετικά πρόσφατα scan με κάποιο πρόγραμμα, γιατί δεν είχα καθόλου χρόνο...

Ευχαριστώ για το χρόνο σας..

Δημοσ.

ΟΚ να το σβήσω το mail, αλλά αυτή η επαφή δεν φάινεται στις επαφές μου... Είναι σαν να μην υπάρχει δηλαδή. Απλά εκείνο το σαββατοκύριακο έβλεπα ΜΟΝΟ στα αναδυόμενα παραθυρακια αυτη την επαφή να μπαινοβγαίνει...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έκανα απολύτως τίποτα! Ούτε έψαξα για κάποιον ούτε τίποτα. Απλή - κοινή χρήση του msn έκανα και μου έβγαλε αυτό που περιγράφω παραπάνω...

Δημοσ.

απλο ειναι παιδια,το ταμπελακι που σου βγαζει ειναι οτι καποιος απο τις επαφες σου χρησιμοποιησε καποιο site γι να δει αν τον εχουν σβησει...αν δεις το forum υπαρχουν πολοι που ψαχνουν για τετοια προγραμματα.

Μια φορα που το ειχα δοκιμασει ειχε ενα κουτακι κατω απο τα στοιχει που εδινες (χρειαζοταν Username-password) αυτο το κουτακι ελεγε να στειλει μυνημα σε ολες τις επαφες σου για να της ενημερωσει για το εν λογω σαιτ.

Πολοι δεν το βλεπουν και το αφηνουν,ετσι εξηγειται το mail που σου ηρθε αλλα και που μπαινοβγαινε ο χρηστης ;)

Δημοσ.

Οχι δεν χρειαζεται,βεβαια αν θες να σου φυγει το αγχος αλλαξε τους απλα δεν διατρεχεις κανεναν κινδυνο προς το παρων.Και το mail να ανοιξει θα δεις οτι μαλλον θα λεει "βρες ποιος σε εχει κανει block στο msn" η κατι τετοιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...