christos.p25 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 χρειάζονται 2 πανομοιότυποι δίσκοι για να γίνει η δουλειά; επίσης παίζει κίνδυνος απώλειας δεδομένων; p.s πάντως εμένα μαμακία μου μυρίζει η υπόθεση... ανακάλυψη του τροχού κ έτσι
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 όχι δεν θέλει 2 ίδιους εγώ τώρα ξεκινάω ένα μικρό backup και θα το δοκιμάσω σε 2 40άριδες οπότε θα δούμε
kosmasgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Εύκολο φαίνεται. Το Norton χρειαζόμαστε και τέλος Αντε πάλι σε έξοδα μας βάλατε να αγοράσουμε δεύτερο σκληρό
kosmasgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Nice man Πανεύκολο έτσι ? Δηλαδή με αλλαγή σειράς στο Boot τελειώνουν όλα έτσι ? Αυτα είναι. θα βρώ κανα σκληρό απο φίλο μου για να μην αγοράζω
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 σε εμένα ένας από τους 2 που έκανα από 37 και κάτι τσίμπησε άλλα ~30Gb
paschalia Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Πολύ καλή δουλειά , αλλά για αυτούς που ενθουσιάστηκαν τρελλά με το νέο , θα πρότεινα να περίμεναν και το δεύτερο μέρος του ριβιου . (Για να μην χαλαστούν άδικα με τις δοκιμές που θα τρέξουν να κάνουν οι ίδιοι και δεν θα δουν αποτέλεσμα με την μια ή με την δεύτερη φορά)
gdp77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Vatos, για δοκίμασε να γεμίσεις το δεύτερο partition και να γράψεις στο πρώτο.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Πολύ καλή δουλειά , αλλά για αυτούς που ενθουσιάστηκαν τρελλά με το νέο , θα πρότεινα να περίμεναν και το δεύτερο μέρος του ριβιου .(Για να μην χαλαστούν άδικα με τις δοκιμές που θα τρέξουν να κάνουν οι ίδιοι και δεν θα δουν αποτέλεσμα με την μια ή με την δεύτερη φορά) έλα μωρέ πειράματα κάνουμε εγώ κατάφερα και έκανα 3 δίσκους όλοι είχαν xp από ένα image που έιχα και δεν bootάρει κανέας ο ένας 40άρις όμως έγινε 65Gb και ένας 80άρης έγινε 107Gb
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Vatos, για δοκίμασε να γεμίσεις το δεύτερο partition και να γράψεις στο πρώτο. κανονικώς free space είναι γράφεις άνετα + όσα Gb πήρες το θέμα είναι οτι αν δεν το κάνεις με 2 δίσκους και πας κατευθείαν με 3 θα τα κάνεις αχταρμά εγώ έμπλεξα τα μπούτια μου δεν ξέρω ποίος είναι ποίος πια
alexzzz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Χαίρομαι που μέχρι τώρα όλα πάνε καλά. Λίγο υπομονή θα την κάνω ακόμα όμως...
Pink_Panther Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Gorillako οταν κανεις 2o part με τις δοκιμες αποτελεσματα κλπ ενημερωσε και εδω, εγω περιμενω να δω αν χαλανε οι δισκοι σας η οχι και μετα να το δοκιμασω εκ του ασφαλους, εξαλου δεν καιγομαι και τοσο για empty space Keep up the good work, keep walking (climbing για σενα).
Vice Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 τα έχουμε ακούσει όλα. Σε λίγο θα μάθουμε πατέντα που θα πάιρνεις τον pentium 2 celeron και θα γίνεται Quad Extreme. φοβερή πατέντα αλλα συμφωνώ οτι πρέπει να περιμένουμε μετρήσεις και διάρκεια ζωής για να ειμαστε σίγουροι.
gdp77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Εγώ ξεκινάω το πείραμα από τώρα. 1) Σε ένα παλιό αχρησιμοποίητο 80άρη περνάω as we speak λειτουργικό (με clone) 2) Αμέσως μετά θα κάνω την πατέντα 3) Θα γεμίσω δεδομένα και τα δυο partitions που θα προκύψουν 4) θα τον λιώσω στα read/writes να δούμε τι θα γίνει.
Hlapatsas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Εδώ έχει ξεκλειδωθεί CPU AMD 64 και ξεκλειδώσανε του πολλαπλασιαστές, usb stick γίνεται χαλαρα επίσης ερμμ, πως γίνεται με usb stick;;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 gdp77 αναμενουμε.... Εγω θα το δοκιμασω πιο μετα (με το 775build, τωρα που το δωσανε). Αλλα και 10MB/sec να εχει δε με πολυνοιαζει, αρκει να μεγαλωσει η χωρητικοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.