Προς το περιεχόμενο

"Ξεκλειδώστε" τους σκληρούς σας δίσκους ! Part I

GoriLLakoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ουτε λογος για ζημια, το τροφοδοτικο ειναι πιο ελαφρυ απο τη ψυκτρα χαχα! Ενα 300ρι της πλακας ειναι μωρε...

Αφου αντεχει το μηχανημα που φαινεται απο πισω τοσο καιρο η μητρικη θα τα παιξει?

Οσο για το προγραμμα... searching...(νομιζω πως βρηκα καπου να το αγορασω...:lol:)

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ετυχε να το εχω στο ραφι, που βλεπουμε τι build ειναι? Στο readme.txt δε λεει...

(φτου γαμωτο 2003.793 λεει στο help... αρα build 793?)

• Moderators
Δημοσ.

Στο hwbot.gr λεει οτι θα το ανεβασουν αυριο. Για να δουμε.

Εγω θα προσπαθησω και με το 793 αυριο (σημερα δλδ) :P

Λοιπον την πεφτω για υπνο, εχω ριξει 15 χασμουρητα το τελευταιο μισαωρο!

Θα επανελθω αυριο. :-)

• Moderators
Δημοσ.

Λογικα ναι. Το δεν raid δε το πιασα.

Α και νομιζω Πανο οτι εδω και καιρο δε σε εχω αποκλεισμενο και πρεπει να αλλαξω και την υπογραφη...

Καληνυχτα.

Δημοσ.

το raid το γράφω για να θυμηθώ να πάρω backup γιατί περνάω μια περίοδο αμνησίας :-( θα δούμε όταν με το καλό έχω και το Ghost

Μπράβο Γορίλα αν και μας έβαλες Φωτιά βραδιάτικα αλλά τέσπα :P

off topic τώρα που το ghost αυτό είναι discontinued πειράζει αν το ποστάρω εδώ

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παίδες :) ΜΕτά απο μια γύρα dota ήρθα πάλι .

Δεν τίθεται θέμα παγκόσμιας πρωτίας...αυτό εχει γίνει απο το 2002 απλά έχει περάσει απαρατηρητο και δεν έδινε κανένας πολλά στοιχεία(μπορεί να ήταν ατομα μέσα απο εταιρίες με HDDs) ...

Εδώ έχει ξεκλειδωθεί CPU AMD 64 και ξεκλειδώσανε του πολλαπλασιαστές, usb stick γίνεται χαλαρα επίσης :)

Απο εταιρία πάλι που κατασκευάζει σκληρούς δίκσους μου είπανε πώς υπάρχει πιθανότητα 80% να χαλάσει ο δίσκος πιο γρήγορα, έχω έναν ραπτορα 36άρι εδώ και 3 μήνες να δουλέυει έτσι και δν έχει πάθει τίποτα.

Το build 775 θα το ανεβάσουμε άυριο στο box επειδή είναι λιγάκι δυσέυρετο :)

Αυτά για την ώρα !

Α! Με raid δεν έχω δοκιμάσει , αλλά καλό και απλό είναι να το κάνετε ανα ζευγάρια όπως είπε και ο φίλτατος gdp και να κάνετε και κανένα back up άμα έχετε πτράγματα που δεν θέλετε να χάσετε !

Δημοσ.
Απο εταιρία πάλι που κατασκευάζει σκληρούς δίκσους μου είπανε πώς υπάρχει πιθανότητα 80% να χαλάσει ο δίσκος πιο γρήγορα, έχω έναν ραπτορα 36άρι εδώ και 3 μήνες να δουλέυει έτσι και δν έχει πάθει τίποτα.

Εντάξει, τι θα λέγανε.... Δε με χαλάει καθόλου, έχω κάτι 80άρηδες με 3 χρόνια εγγύηση...

Δημοσ.
Εντάξει, τι θα λέγανε.... Δε με χαλάει καθόλου, έχω κάτι 80άρηδες με 3 χρόνια εγγύηση...

Αυτό να μου πέις..:D

Πάντως εγγύηση δν χάνετε...

1. Αμα καεί ο δίκσος, δεν βλέπει κανένας τι έχει γίνει

2. Άμα χτυπήσει και κάνεις ένα format χάνονται όλα :D

Δημοσ.

έχω 8 δίσκους.... χεχε....

το προβλημα είναι οτι δεν έχω χρόνο για να τους τακτοποιήσω και να κάνω backup... ειμαι στο τρέξιμο αυτό το καιρό... αλλά θα το δοκιμασω σύντομα.

THANKS!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...