Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ουτε λογος για ζημια, το τροφοδοτικο ειναι πιο ελαφρυ απο τη ψυκτρα χαχα! Ενα 300ρι της πλακας ειναι μωρε... Αφου αντεχει το μηχανημα που φαινεται απο πισω τοσο καιρο η μητρικη θα τα παιξει? Οσο για το προγραμμα... searching...(νομιζω πως βρηκα καπου να το αγορασω...)
gdp77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ψήνομαι να κάνω τώρα την πατέντα και δε βρίσκω το build 775...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ετυχε να το εχω στο ραφι, που βλεπουμε τι build ειναι? Στο readme.txt δε λεει... (φτου γαμωτο 2003.793 λεει στο help... αρα build 793?)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Φτιαξε το λινκι, δεν ανοιγει τιποτα...
gdp77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δεν είναι link για το ghost δυστυχώς. Απλά είναι άρθρο από το inquirer πάνω στο θέμα μας.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Στο hwbot.gr λεει οτι θα το ανεβασουν αυριο. Για να δουμε. Εγω θα προσπαθησω και με το 793 αυριο (σημερα δλδ) Λοιπον την πεφτω για υπνο, εχω ριξει 15 χασμουρητα το τελευταιο μισαωρο! Θα επανελθω αυριο.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 μετά παίζει merge τα διαμερίσματα με partition magic ? έχω 2 40αριδες δεν raid στον server μου βρήκα το ghost θα το δοκιμάσω αύριο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Λογικα ναι. Το δεν raid δε το πιασα. Α και νομιζω Πανο οτι εδω και καιρο δε σε εχω αποκλεισμενο και πρεπει να αλλαξω και την υπογραφη... Καληνυχτα.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 το raid το γράφω για να θυμηθώ να πάρω backup γιατί περνάω μια περίοδο αμνησίας θα δούμε όταν με το καλό έχω και το Ghost Μπράβο Γορίλα αν και μας έβαλες Φωτιά βραδιάτικα αλλά τέσπα off topic τώρα που το ghost αυτό είναι discontinued πειράζει αν το ποστάρω εδώ
GoriLLakoS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα και πάλι παίδες ΜΕτά απο μια γύρα dota ήρθα πάλι . Δεν τίθεται θέμα παγκόσμιας πρωτίας...αυτό εχει γίνει απο το 2002 απλά έχει περάσει απαρατηρητο και δεν έδινε κανένας πολλά στοιχεία(μπορεί να ήταν ατομα μέσα απο εταιρίες με HDDs) ... Εδώ έχει ξεκλειδωθεί CPU AMD 64 και ξεκλειδώσανε του πολλαπλασιαστές, usb stick γίνεται χαλαρα επίσης Απο εταιρία πάλι που κατασκευάζει σκληρούς δίκσους μου είπανε πώς υπάρχει πιθανότητα 80% να χαλάσει ο δίσκος πιο γρήγορα, έχω έναν ραπτορα 36άρι εδώ και 3 μήνες να δουλέυει έτσι και δν έχει πάθει τίποτα. Το build 775 θα το ανεβάσουμε άυριο στο box επειδή είναι λιγάκι δυσέυρετο Αυτά για την ώρα ! Α! Με raid δεν έχω δοκιμάσει , αλλά καλό και απλό είναι να το κάνετε ανα ζευγάρια όπως είπε και ο φίλτατος gdp και να κάνετε και κανένα back up άμα έχετε πτράγματα που δεν θέλετε να χάσετε !
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 ακριβός γιατί ήταν απαρατήρητο εκεί πάει το μπράβο και στον κόπο να γράψεις όλα αυτά και να τα δώσεις και εδώ
gdp77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Απο εταιρία πάλι που κατασκευάζει σκληρούς δίκσους μου είπανε πώς υπάρχει πιθανότητα 80% να χαλάσει ο δίσκος πιο γρήγορα, έχω έναν ραπτορα 36άρι εδώ και 3 μήνες να δουλέυει έτσι και δν έχει πάθει τίποτα. Εντάξει, τι θα λέγανε.... Δε με χαλάει καθόλου, έχω κάτι 80άρηδες με 3 χρόνια εγγύηση...
GoriLLakoS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Εντάξει, τι θα λέγανε.... Δε με χαλάει καθόλου, έχω κάτι 80άρηδες με 3 χρόνια εγγύηση... Αυτό να μου πέις.. Πάντως εγγύηση δν χάνετε... 1. Αμα καεί ο δίκσος, δεν βλέπει κανένας τι έχει γίνει 2. Άμα χτυπήσει και κάνεις ένα format χάνονται όλα
MasterX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 έχω 8 δίσκους.... χεχε.... το προβλημα είναι οτι δεν έχω χρόνο για να τους τακτοποιήσω και να κάνω backup... ειμαι στο τρέξιμο αυτό το καιρό... αλλά θα το δοκιμασω σύντομα. THANKS!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.