bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Παιδια εχω αυτο εδω το ρουτερ ZYXEL P-660 R-D SERIES... και δεν μπορω να το κανω να συνθεθει..βασικα εχω κολλησει ακομα στο Α. Εχει τρεις τροπους configuration, ενα μεσω ενος προγραμματος ? genie κατι τετοιο..το οποιο μου βγαζει error σε καποια φαση, και αλλους δυο τροπους μεσω του browser.. Eκει μου ζηταει ...στην μια περιπτωση ενα pass ... το οποιο δεν ξερω ποια σκ@τα ειναι...βαζω ενα τυχαιο γιοκ, βαζω αυτο που εχω βαλει στα xp ,γιοκ ..βαζω αυτο της αλτεκ μπα..τι σκατα ειναι αυτο το pass ? Στην δευτερη περιπτωση μου ζηταει παλι : ενα system pass (@@@@ !!!! &&&&&& )...και ενα user name , pass οπου εδω βαζω τα της αλτεκ.Παλι δεν προχωραει το θεμα.... Βασικα οπως ειπα εχω κολλησει στο Α γιαυτο πεστε καμμια ιδεα γιατι ειμαι ενα χιλιοστο πριν το σπασω !! Με απλα λογια παρακαλω..θεωρειστε οτι μονο το εχω συνδεσει στην ethernet και στη γραμμη τιποτα αλλο...οποιος το εχει...Τωρα συνδεομαι με το παλιο το jetspeed 500..οποτε αν νομιζετε οτι απο εκει μπορω να δω κατι...
bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Και αυτο η δευτερη περιπτωση σεταρισματος. Παντως στο ΔΕΥΤΕΡΟ τηλεφωνημα μου ειπαν οτι το system password μπορω να το μαθω μονο απο την αλτεκ και πρεπει να παρω τηλ δευτερα.. Υποθετω οτι κατι αναλογο γινεται και με το pass στην πανω φωτογραφια..μαλλον ειναι και το ιδιο.. Εσεις τι λετε ? Ειναι προσωπικο το pass αυτο ?
tid_ff Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 λοιπον εχω ενα zyxel το 660H-D1 να σου πω πως ειναι στο δικο μου μπας και σε βοηθησω. αν πατησεις σε αυτη την οθονη κατευθειαν Login σε βαζει σαν user και δεν μπορεις να ρυθμισεις σχεδον τιποτα, αυτο που θες ειναι το κωδικο για να μπεις σαν administrator ο οποιος ειναι 1234 !!! πες μου αν εχεις αποτελεσμα..
tid_ff Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 κατι ακομα ο παροχος σου δεν εχει να κανει με το κωδικο που ζητας!!! ψαξε τα manual ή στο ιντερνετ στο site του μοντεμ!!!!
bluesattack Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 λοιπον εχω ενα zyxel το 660H-D1 να σου πω πως ειναι στο δικο μου μπας και σε βοηθησω. αν πατησεις σε αυτη την οθονη κατευθειαν Login σε βαζει σαν user και δεν μπορεις να ρυθμισεις σχεδον τιποτα, αυτο που θες ειναι το κωδικο για να μπεις σαν administrator ο οποιος ειναι 1234 !!! πες μου αν εχεις αποτελεσμα.. θα το δοκιμασω το βραδυ φιλε μου..που θα βαλω παλι το αλλο ρουτερ. Δυο φορες τηλεφωνησα...ο ενας τεχνικος μου ειπε να βαλω κατι ..οποιο ναναι..και ο αλλος μου ειπε να παρω τηλ στην αλτεκ γιατι μονο αυτοι μπορουν να μου το πουν..τι να πω. Μακαρι να ειναι αυτο το νουμερακι...θα επιβεβαιωσω το βραδυ..σε ευχαριστω πολυ παντως....
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 αλλα το password στον ρουτερ που ειναι αυτο στην φωτο και αλλο οταν περνας τα στοιχεια σου.αμα 8ες μηδενισε το ρουτερ με το κουμπακι reset στο πισω μερος και ο κωδικος 8α γινει 1234 .αρκει να ξερεις μετα τα στοιχεια της συνδεσης σου για να σεταρεις ξανα τον ρουτερ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Παιδια μια ερωτηση και εγω.Εχω το zyxel p-660hw-d1 και εχω αρκετες αποσυνδεσεις.Κλεινει το adsl και το internet φωτακι και με πεταει και μου το κανει παρα πολυ συχνα[μπορει και 7 φορες την ημερα και μερικες φορες οταν με πεταξει μπορει μετα απο 2 δευτερα να με συνδεσει και μετα απο 10 δευτερολεπτα να με ξαναπεταξει].Ξερετε τι παιζει?Εμενα μου ειπαν πως μπορει να ειναι ελατωματικο.απλα εχω να σασ πω πως τις περισοτερες φορες που μου το κανει αυτο ειναι οταν παιζω ενα online game [πχ οταν παιζω xbox360 online].Τι παιζει?Τωρα εχω βαλει το siemens cl-110 και μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει αποσυνδεση.
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 2 λυσεις.η μια βαλε το zyxel σαν acccess point απλα και κρατα το siemens.η αλλη λυση βαλε το ζyxel σε g.dmt.ειναι πιο σταθερο αλλα θα σε κλειδωσει στα 8 mbit.εγω 8α διαλεγα το πρωτο αν και για αλους λογους εχω κανει το 2o.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Τελικα ειναι χαλασμενο ή οχι?Το λεω γιατι φιλοι που εχουν την ιδια γραμμη με εμενα μια χαρα δουλευει και σε μενα μου κανει αποσυνδεσεις.Αν ειναι να χασω τοση ταχυτητα καλητερα να κρατησω το siemens και το zyxell να το πουλεισω.
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 οχι δεν ειναι χαλασμενο.απλα ειναι θεμα γραμμησ συνδιασμο με τον ρουτερ.και εφω εχω κατι θεματακια με το zyxel.tωρα το κακο ειναι οτι η zyxel δυσκολα βγαζει firmware.επισης πολλες φορες μπορει να ειναι και 8εμα γραμμης.το siemens antexei πιο πολυ θορυβο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Αρα παει πουλιμα.Παντος απο ενα τεστ που εκανα το siemens εχει 7.4 db και το zyxell 6.
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 μαλον λες για το margin.και τα 2 θα κλειδωσουν με 6 απλα ισως γινει καποια μεταβολη.συν πλην ενα 2 δεν ειναι τοσο τρελη διαφορα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Παδια οπως σας ειπα εχω προβλημα με το zyxell και ολο πεφτει η συνδεση.Εχω βαλει το seimens και ειμαι μια χαρα.Απλα θελω να μου πειτε αν τελικα πρεπει να το πουλεισω.Μπορω να το κανω κατι αλλο?Κατι λεγατε για access point .Τι ειναι αυτο>?Δηλαδη να το συνδεσω στο seimens και απλα να το χρησιμοποιησω για τις θυρες ethernet?Αν ναι εγω εχω πορει ενα switch με 15 ευρω που εχει 5 θυρες και το εχω συνδεση.Αν ειναι αυτο to access point [μονο για τις θυρες με νιαζει]τοτε να το πουλεισω γαιτι να το χρεισιμοποιω για μια δουλεια που μπορω να την κανω και με 15 ευρω δεν λεει να το κρατησω.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ναι αccess point 8α το κανεις για να παιξει ασυρματα.του κλεινεις τον dhcp του δινει αλλη ip px 192.168.1.2 για να μην μπλεξει με το σιεμενς και εισαι ετοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.