Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με ΙΖΑΚ

zxcv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τελικα αγορασα το περιβοητο ιζακ αλλα εχω ενα σοβαρο προβλημα. οτι του βαλω μεσα, μολις το συνδεσω στην τηλεοραση δεν φαινεται τιποτα να υπαρχει στον σκληρο.

εκανα ασφαλης καταργηση αλλα τιποτα. να πω οτι πηρα την εκδοση χωρις σκληρο, τοποθετησα εναν ide wd 120gb και τον εκανα ntfs. εχει καποιο προβλημα το ΙΖΑΚ 'η ο σκληρος 'η εγω κανω κατι λαθος?

ευχαριστω

Δημοσ.

Τον δίσκο που έβαλες το ιζακ τον βλέπει; Δηλαδή σου λέει π.χ. 120gb ελεύθερα άσχετα με το αν βλέπει περιεχόμενα; Τον δίσκο τον έκανες format πριν ή αφου τον έβαλες στο ιζακ; Τέλος firware update έκανες, αν υπάρχει διαθέσιμο;

Δημοσ.
Τον δίσκο που έβαλες το ιζακ τον βλέπει; Δηλαδή σου λέει π.χ. 120gb ελεύθερα άσχετα με το αν βλέπει περιεχόμενα; Τον δίσκο τον έκανες format πριν ή αφου τον έβαλες στο ιζακ; Τέλος firware update έκανες, αν υπάρχει διαθέσιμο;

στον υπολογιστη δουλευει κανονικα, τον εκανα format αφου τον τοποθετησα και firmware φοραει το ιδιο με αυτο που κατεβασα απο το site

Δημοσ.

οταν το συνδέεις στην TV εμφανίζεται το μενού (ταινίες, μουσική, φωτο, settings) ?

και δημιουργησες ολους τους default φακέλους για να βρισκει το περιεχόμενο (πχ ta videos μπαινουν στο folder movies) ?

Δημοσ.
οταν το συνδέεις στην TV εμφανίζεται το μενού (ταινίες, μουσική, φωτο, settings) ?

και δημιουργησες ολους τους default φακέλους για να βρισκει το περιεχόμενο (πχ ta videos μπαινουν στο folder movies) ?

εχω αντιγραψει τους προβλεπομενους φακελους απο το cd που συνοδευε το izak και εχω βαλει αντιστοιχα τις ταινιες την μουσικη και τις φωτογραφιες. οταν το συνδεω στην τηλεοραση μου δειχνει το μενου του ιζακ και οταν επιλεγω πχ movies ο φακελος ειναι αδειος ενω εχω βαλει σε αυτο τον φακελο διαφορα φορματ βιντεο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...