Προς το περιεχόμενο

GT5 :PROLOGUE VS FORZA MOTORSPORT 2

HomoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα Post, λύστε μου μία απορία.

Είδα 4-5 βιντεάκια στο utube, και σε όλα έχουν και τα δύο παιχνίδια απαράδεκτο frame rate.

Ειδικά σε κάτι στροφές, πηγαίναν καρέ καρέ...

Έτσι είναι και στην πραγματικότητα, ή έχει κάνει π@π@ριά ο τύπος που τα τράβηξε?

υπαρχει προβλημα framerate & tearing στο gt

στο forza οχι, ειναι κλειδωμενο στα 60, χωρις την παραμικρη υποψια για tearing κλπ

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω προσωπικά tearing συναντώ μόνο σε 1 σημείο ανά πίστα και πτώση framerate σπανιότατα, και όχι στον βαθμό που περιγράφει ο liopyr(καρέ-καρέ).

Δημοσ.
υπαρχει προβλημα framerate & tearing στο gt

στο forza οχι, ειναι κλειδωμενο στα 60, χωρις την παραμικρη υποψια για tearing κλπ

ασε ρε τρολλακι!!!

Δημοσ.

Και οι δύο τίτλοι τα σπάνε, ο καθένας στον τομέα του. Σε αυτό που υπερέχει το GT5 (αν και δεν το έχω παίξει) και με χαλάει στο forza, είναι η in-car-view.

Simulation και χάθηκε να βάλουν εσωτερική κάμερα ρε γμτ; :-( Άντε να δούμε στο επόμενο τι θα κάνουν...

Δημοσ.

το βρισκω λιγο ανοητο να παραπονιεται κανεις για το forza,

το οποιο ειναι ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ (full sim, 300+ supercars σωστα simulated, full online racing, με πρωταθληματα και φασεις και rankings, με forza tv, με auction house, με δυνατοτητες 1000% customization, τεχνικα αψογο κλπ κλπ κλπ)

και -να υπενθυμισω- βγηκε ΑΨΟΓΟ σε πολυ λιγο καιρο (για αυτο που ειναι) μετα την κυκλοφορια μιας ολοκαινουργιας κονσολας.

απο την πρωτη μερα bug-free, με αριστο net κωδικα και περισσοτερες επιλογες απο οτι μπορει να συγκρατησει το μυαλο του καθενος.

με 2 λογια buckethead, λεω να το χεσουμε το dashboard view γιατι κοιταμε ολα τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ που εχει αυτο το game,

και κατα πασα πιθανοτητα, δεν θα τα εχει οχι το Gt5 που θα βγει το 2009,

αλλα ουτε το Gt6 που θα βγει το 2015!

και οποιος ασχολειται σοβαρα με sims και λεει οτι το dash view ειναι πιο σημαντικο απο τα στοιχεια που ενσωματωνει το forza (και ΛΕΙΠΟΥΝ απο ΚΑΘΕ ανταγωνιστη),

εγω λεω οτι ειναι ειτε ασχετος, ειτε καραγκιοζης ειτε τρολακι.

αμα δεις sto forzamotorsport.net, αρχισανε οι μπηχτες για το επομενο game της εταιρειας:

Ah' date=' and then there's this new game we're working on here... yes. It's going very well... very well indeed.[/quote']

στο επομενο forza λοιπον, να δουμε αν θα εχει και αυτο το (συμπληρωματικο) view.

οπως επισης και αλλα πραγματα που ειναι θεματα φινιρισματος και οχι ουσιας.

ομως, ειναι μαλακια να λεμε συνεχεια το ιδιο πραγμα για το 2, οταν προσεφερε τοσα πολλα (και ολα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ) σε τοσο λιγο διαστημα....

Δημοσ.

Το ξέρω Petran πως είναι υπερπλήρες. Ίσα ίσα. Απλώς είναι για το "γαμώτο" της υπόθεσης. Το μόνο πράγμα που λείπει από το Forza για να το θεωρήσω το τέλειο simulation, είναι αυτή η καταραμένη view. :P Αυτό και από εκεί και πέρα, το μόνο που μένει να κάνει η εταιρία είναι να ανανεώνει τα γραφικά σε κάθε καινούρια έκδοση. :-D

Δημοσ.

ναι ρε συ, αλλα για σκεψου το κι αλλιως (εστω οτι ειναι σημαντικο το dash view):

forza2 το μαϊο του 07 χωρις dashboard,

ή

forza2 το μαϊο του 09 με dashboard? (τυχαια ημ/νια ;pPPppPPP )

απλα πραματα.. που ειναι το μεγαλυτερο <<γαμωτο>>?

p.s.

οσο για τα γραφικα, δεν ξερω αν το ξερατε, αλλα τα αυτοκινητακια κλπ προκειμενου να υλοποιηθει το Project forza360 τοσο γρηγορα, δεν τα φτιαξανε καθολου in-house,

αλλα αντιθετα τα στειλανε φασον σε αλλες εταιρειες..

η turn10 ασχοληθηκε με το engine και τα ουσιαστικα στοιχεια ενος sim.

και ας προσθεσω οτι κατα τη γνωμη μου ητανε σοφη επιλογη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...