Προς το περιεχόμενο

GT5 :PROLOGUE VS FORZA MOTORSPORT 2

HomoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικά προτιμώ τα multiplatform games γιατί εκεί αυξάνεται η πιθανότητα του να διαβάσει κανείς μη fanboy reviews...λέμε τώρα.

FIXED

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

PDS ξέχασες να βάλεις το τελευταίο ποστ του homor

Μετα τις πιεσεις?:P

Τεσπα αν αλλαξε τοσο συντομα αποψη απο το ενα ακρο στο αλλο,τοτε δεν μπορεις να λαβεις καμια απο τις 2 στα σοβαρα.Αλλα μην κολλας σε αυτο.Αλλο νοημα ειχε το ποστ μου.

Miltoz τα ιδια λεει και το gamelife,απο fanboys εγινε και αυτο?

Τεσπα καντε εσεις ενα αντικειμενικο review οπως ειχα ξαναπει και βαλτε το στην κεντρικη σελιδα.

Τελικά προτιμώ τα multiplatform games γιατί εκεί αυξάνεται η πιθανότητα του να διαβάσει κανείς μη fanboy σχόλια...λέμε τώρα.Αν μη τι άλλο εκεί τουλάχιστον αφιερώνετε χρόνο παίζοντας...

Lol εκει θα υπαρχει το φαινομενο της τριχας και της ψαλιδας που εχουμε ξαναπει.Δεν βγαζεις ακρη αστο.

Δημοσ.

Ναι, τον εκβίασε ο Bill! :P

Ο Homor συγκεκριμένα, χωρίς να τον ξέρω προσωπικά, ξέρω από εδώ ότι ασχολείται με τα racing games πολύ, γι΄αυτό παίρνω πολύ περισσότερο σοβαρά την άποψή του για τέτοια games από τον καθένα που γράφει εδώ απλά για να υποστηρίξει την κονσόλα του, και πολύ περισσότερο από reviews που είναι φανερά biased. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν σχολίασα αμέσως το αρχικό του ποστ, παρά τις δικαιολογημένες αμφιβολίες μου, και περίμενα να παίξω κι εγώ το game μήπως έχει δίκιο για τα physics.

Δημοσ.
Ναι, τον εκβίασε ο Bill! :P

Ο Homor συγκεκριμένα, χωρίς να τον ξέρω προσωπικά, ξέρω από εδώ ότι ασχολείται με τα racing games πολύ, γι΄αυτό παίρνω πολύ περισσότερο σοβαρά την άποψή του για τέτοια games από τον καθένα που γράφει εδώ απλά για να υποστηρίξει την κονσόλα του, και πολύ περισσότερο από reviews που είναι φανερά biased. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν σχολίασα αμέσως το αρχικό του ποστ, παρά τις δικαιολογημένες αμφιβολίες μου, και περίμενα να παίξω κι εγώ το game μήπως έχει δίκιο για τα physics.

Kοιτα αν εβλεπε απο μονος του οτι εκανε λαθος,θα εκανε ενα ποστ απο μονος του για να διορθωσει αυτο το λαθος.

Επισης δεν ειπε κατι που δεν ειναι σωστο στο 2ο ποστ του.Ενα καλοφτιαγμενο demo ειπε οτι ειναι και οτι περιμενει περισσοτερα απο το GT5 το κανονικο.Απολυτα λογικο.

Δεν γινεται να συγκρινεις το GT5prologue με ενα κανονικο game(Forza).Σιγουρα το forza θα ειναι πιο ολοκληρωμενο σε ολους τους τομεις.Ας το συγκρινουμε με το GT5,ή το forza 3 με το GT5.

Το παιχνιδι εχει ελλατωματα σιγουρα,κανεις δεν λεει το αντιθετο αλλα το θεμα ειναι οτι θελετε να εχει μονο ελλατωματα.

Ο προλογoς του παιχνιδιου δειχνει οτι με καποιες βελτιωσεις,το game θα ειναι super.

Δημοσ.

συμφωνώ με τον PDS μια συγκριση FORZA3 και GT5 θα ήταν καλύτερη λύση, παρά να καθόμαστε να συγκρίνουμε ένα ακριβό demo me ένα κανονικό παιχνίδι...

Δημοσ.

Όταν θα βγει το full game, θα πρέπει να έχουν βελτιώσει/ φτιάξει κυρίως τα physics (ειδικά στις επαφές μεταξύ των αυτοκινήτων και στην τριβή των ελλαστικών), το ΑΙ, το damage και τέλος τους ήχους των αυτοκινήτων. Και όλα αυτά πρέπει να τα κάνουν χωρίς performance hit. Πότε είπαμε ότι βγαίνει το GT5?

Δημοσ.
Όταν θα βγει το full game, θα πρέπει να έχουν βελτιώσει/ φτιάξει κυρίως τα physics (ειδικά στις επαφές μεταξύ των αυτοκινήτων και στην τριβή των ελλαστικών), το ΑΙ, το damage και τέλος τους ήχους των αυτοκινήτων. Και όλα αυτά πρέπει να τα κάνουν χωρίς performance hit. Πότε είπαμε ότι βγαίνει το GT5?

Λογικα μεσα στο 2009 θα βγει,με το damage(δεν γνωριζω αν θα ειναι το ολοκληρωμενο) να ερχετε πριν το 2009 στο prologue.

Παντως σε βρισκω λιγο υπερβολικο για τα physics,θα ξαναπω οτι εχει αρκετες ρυθμισεις για τον αγωνα και ρυθμισεις τιμονιερας στο sim κ.α.

Για τα αλλα εχεις δικιο.

Δημοσ.

ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΤΩ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΚΑΙ Η/Υ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

TOP 5 ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

1.R-FACTOR (PC)

2.LIVE FOR SPEED (PC)

3.RICHARD BURNS RALY (PC)

4.GT LEGENDS (PC)

5.GTR 2 (PC)

TOP 5 KΑΛΥΤΕΡΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

1.PGR 4 (XBOX 360)

2.COLIN MCRAE DIRT (PC)

3.NEED FOR SPEED PRO STREET (PC)

4.FORZA MOTORSPORT 2 (XBOX 360)

5.THE RACE 07 (PC)

TOP 5 KΑΛΥΤΕΡΟΥ ΗΧΟΥ

1.FORZA MOTORSPORT 2 (XBOX 360)

2.F1 CHAMPIONSHIP EDITION (PS3)

3.PGR 4 (XBOX 360)

4.COLIN MCRAE DIRT (XBOX 360)

5.NEED FOR SPEED PRO STREER (XBOX 360)

TOP 5 ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΥ/ΕΥΚΟΛΟ

1.ΝΕΕD FOR SPEED PRO STREET (ALL FORMATS)

2.PGR 4 (XBOX 360)

3.MOTORSTORM (PS3)

4.JUICED 2 (ALL FORMATS)

5.GT 5:PROLOGUE (PS3)

5.

4.

Δημοσ.

1....

2....

....

4.JUICED 2 (ALL FORMATS)

5.GT 5:PROLOGUE (PS3)

you are killing me!! :lol::lol::lol:

δεν παιζεσαι λεμε! 8)

Δημοσ.
ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΤΩ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΚΑΙ Η/Υ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

TOP 5 ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

1.R-FACTOR (PC)

2.LIVE FOR SPEED (PC)

3.RICHARD BURNS RALY (PC)

4.GT LEGENDS (PC)

5.GTR 2 (PC)

Επειδή η λίστα σου έχει σοβαρά sims και όχι arcade racing games:p, εγώ θα συμφωνήσω, απλά θα έβαζα πρώτα LFS και μετά R-Factor.Κάτι δε μου αρέσει στο ffb του δεύτερου.:-)

Δημοσ.

lol και μονο που στην λιστα με τα γραφικα δεν υπαρχει το prologue και υπαρχουν ολα τα ακυρα δεν μπορω να την παρω στα σοβαρα.

Η χαρα των trolls-xboxfans-haters ειναι αυτη η λιστα.

Δημοσ.

....

1.ΝΕΕD FOR SPEED PRO STREET (ALL FORMATS)

2.PGR 4 (XBOX 360)

3.MOTORSTORM (PS3)

4.JUICED 2 (ALL FORMATS)

5.GT 5:PROLOGUE (PS3) :shock: :shock: :shock: :shock:

Από αυτή τη λίστα και μόνο καταλαβαίνω πως είτε δεν έχει παίξει ποτέ σου το GT, είτε είσαι άσχετος με ραλάκια!

Μάλλον ισχύει το πρώτο, έτσι;

Έλεος δηλαδή, είπαμε δεν είναι και το SUPER rally sim το GT αλλά μην το χ3σουμε κιόλας. :-)

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα Post, λύστε μου μία απορία.

Είδα 4-5 βιντεάκια στο utube, και σε όλα έχουν και τα δύο παιχνίδια απαράδεκτο frame rate.

Ειδικά σε κάτι στροφές, πηγαίναν καρέ καρέ...

Έτσι είναι και στην πραγματικότητα, ή έχει κάνει π@π@ριά ο τύπος που τα τράβηξε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...