Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μπορεί στο προαναφερθέν επίπεδο το Prologue να μην κάνει βήματα εμπρός, αλλά σε ό,τι αφορά τις φυσικές των οχημάτων και τη γενικότερη συμπεριφορά τους, σίγουρα διαπρέπει. ρε τα διαβαζετε αυτα που γραφετε εσεις εκει στο gameover??ημαρτον!! Παντως πανω κατω τα ιδια λεει και το gamelife Το σύστημα φυσικής που υπαγορεύει την κίνηση των αυτοκινήτων δείχνει να είναι εξαιρετικά λεπτομερές, αν και δεν υπάρχει τρόπος να το συγκρίνουμε με το Forza Motorsport 2, πχ., καθώς δεν υπάρχουν δεδομένα τηλεμετρίας όπως στον τίτλο της Microsoft. Πάντως, παρατηρήσαμε πως η συμπεριφορά των αυτοκινήτων είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, πειστική. Ακόμα και με driving aids, στο GT5 Prologue, δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσει κανείς από μια άτσαλη στροφή, απλά πατώντας το φρένο την τελευταία στιγμή. Το απότομο πάτημα του φρένου ενώ το αυτοκίνητο έχει αναπτύξει υψηλή ταχύτητα πάνω σε στροφή θα προκαλέσει την υπερστροφή που πρέπει... και θα καταστρέψει την πορεία του παίκτη, εκτός και αν καταφέρει να μετατρέψει την υπερστροφή σε drift, κάτι καθόλου εύκολο με ένα απλό χειριστήριο. Για την ακρίβεια, το drifting είναι τόσο ρεαλιστικό, ώστε να αποτελεί πλέον και ένα ειδικό mode. Είχαμε καιρό να δούμε κάτι τόσο φυσικό από πλευράς χειρισμού. http://www.gamelife.gr/cPages/previews/469/2/Gran%20Turismo%205:%20Prologue.htm Μαλλον θα ειναι πληρωμενοι ολοι απο την sony δεν εξηγειται Και φυσικα τονιζουν τα ιδια πανω κατω αρνητικα του παιχνιδιου πολυ σωστα
Rebel21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Το tearing μπορεί να διορθωθεί με το v-sinc αλλά και αυτό επιβαρύνει επιπλέον το σύστημα οπότε μπορει να έχουμε επιπλέον frame drops. Το τελικό αποτέλεσμα είναι θέμα καλού προγραμματισμού σε συνδιασμό με τις δυνατότητες του hardware και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. σωστος ο μιλτος.οτι περιπου ειπα και εγω στον pds. οπως ειναι δεικτης ασχετοσυνης που παραπονιεται κι ολας οτι <<δεν διακοπτει τον αγωνα>>τι λες ρε μεγαλε? εισαι σοβαρος? δηλαδη αμα σε εναν αγωνα F1 βγει οξω ο raikkonen, διακοπτεται ο αγωνας? Φίλε πέτρο έχεις δίκιο με αυτά που λες και σίγουρα πρέπει κάποιος να το ψάχνει το θέμα πριν εκφέρει γνώμη. Είσαι και λίγο άδικος όμως γιατί με το <<δεν διακόπτει τον αγώνα>> προφανώς εννοεί ότι δεν υπάρχει damage όπως πχ στο DIRT που το αμάξι όταν παθαίνει TERMINAL DAMAGE τέλειωνε ο αγώνας για εσένα και έκανες αναγκαστικά restart.
p3tran Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 lol!! εφτασα και στην τριτη σελιδα του review του gameover, και το ειδαμε και τουτο: Εδώ ο εντυπωσιασμός έχει τον πρώτο λόγο, όχι μόνο γιατί το Gran Turismo 5: Prologue είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια της αγοράς για κονσόλες που προσφέρει πραγματική απεικόνιση 1920x1080p (και ίσως το μόνο που τρέχει σωστά σε αυτήν την ανάλυση), αλλά γιατί ό,τι εμφανίζεται εντός του είναι φωτορεαλιστικό. Α ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!! 1920x1080p (1080p) ΔΕΝ ισουται με 1280x1080 (αναλυση του gt: p), χρονια τωρα... κατα τα αλλα ομως.... <<πραγματικη 1080p απεικονιση και το μοναδικο που τρεχει σωστα σε αυτη την αναλυση>> ρε οξώ!! p.s. Εγω ειμαι αδικος αγαπητε rebel, ή ο καθε ασχετος που γραφει ως αρνητικα ο,οοοοτι του κατεβει στην ξερη του την κεφαλα? αλλα θα μου πεις.. τι αλλο αρνητικο να βρει να γραψει για το forza? ε? <<δημιουργικη δημοσιογραφια>> απο ασχετους διαβαζουμε.. p.s.2 pds, το επομενο link-review που εδωσες, θα το διαβασω αυριο το πρωϊ με τον καφε μου. στανταρακι θα αρχισει η ημερα μου με γελιο!
Rebel21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με site που δεν έχουν καν custom screens από τα games που κάνουν review, οι τύποι μπορεί να μην έχουν ούτε καν 1080p tv και να λένε ότι τους κατέβει.όταν κάναμε αυτό και όταν χρησιμοποιήσαμε το αλλο.ναι ρε μάγκες που είναι όλα αυτά στα screens που βάλατε από το ιντερνετ?? αυτή βέβαια είναι δική μου άποψη και γενικά είμαι επιφυλακτικός τυπος. κάποιος που έχει επαφή με το site μπορεί να ξέρει την πραγματική δουλεία που γίνεται γιατί εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το συγκεκριμένο site.
Pytzamarama Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ειναι διασκεδαστικο ως αναγνωσμα παντως...το link του PDS μου εφτιαξε το μεσημερι Casual-ινο review-ινο Παω για Ikaruga
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ειναι διασκεδαστικο ως αναγνωσμα παντως...το link του PDS μου εφτιαξε το μεσημερι Casual-ινο review-ινο Ειναι link απο το gameover και οχι ''το link του PDS''. Αν ελεγε πραγματα που σου αρεσαν(θαψιμο του παιχνιδιου) θα το εβρισκες χαριτωμενο παντως
evilsonic665 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Για εμένα προσωπικά πάντως,τo review δεν λέει ούτε πράγματα που μου αρέσουν,αλλα ούτε και πράγματα που δέν μου αρέσουν. Λέει απλά μπούρδες.
Stormwatch Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 1920x1080p (1080p) ΔΕΝ ισουται με 1280x1080 (αναλυση του gt: p), χρονια τωρα... κατα τα αλλα ομως.... <<πραγματικη 1080p απεικονιση και το μοναδικο που τρεχει σωστα σε αυτη την αναλυση>> ρε οξώ!! Έλα ρε P3tran, υπερβολικός είσαι....μερικές εκατοντάδες χιλίαδες pixels έπεσε έξω το παληκάρι, δεν έκανε και καμια σοβαρή γκάφα....
Udontneed2know Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ειναι link απο το gameover και οχι ''το link του PDS''.Αν ελεγε πραγματα που σου αρεσαν(θαψιμο του παιχνιδιου) θα το εβρισκες χαριτωμενο παντως εννοειται αυτο, επισης ειναι θλιβερη η αποπειρα να βγαλουν αχρηστο τον ανθρωπο που το κανει review με βαση ενα technicality που αφορα την αναλυση, λες και καθονται οταν κανουν review να μετραν τα pixels για να δουνε αν λεει αληθεια η TV τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 εννοειται αυτο, επισης ειναι θλιβερη η αποπειρα να βγαλουν αχρηστο τον ανθρωπο που το κανει review με βαση ενα technicality που αφορα την αναλυση, λες και καθονται οταν κανουν review να μετραν τα pixels για να δουνε αν λεει αληθεια η TV τους. To θεμα ειναι οτι κολλαμε στην αναλυση και τα Pixels και δεν βλεπουμε τι εγραψε ο ανθρωπος.Δεν αποθεωνει το παιχνιδι.Λεει πολυ σωστα τα αρνητικα και τα θετικα του παιχνιδιου. Το αλλο review του gamelife λεει πανω κατω τα ιδια πραγματα.Τα ιδια αρνητικα τα ιδια θετικα. Μαλλον ηταν συννενοημενοι και πληρωμενοι απο την sony. Κατανοω παντως την αναγκη καποιων να θελουν να ακουν μονο αρνητικα σχολια. Τελικα oμως εμπιστευομαι τους αποκλειστικους συντακτες του insοmnia,που εχουν αποδειξει την αντικειμενικοτητα τους και φυσικα το review τους θα περιλαμβανει μονο αρνητικα σχολια.Το περιμενω με αγωνια.
ultralisk Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Είσαι και λίγο άδικος όμως γιατί με το <<δεν διακόπτει τον αγώνα>> προφανώς εννοεί ότι δεν υπάρχει damage όπως πχ στο DIRT που το αμάξι όταν παθαίνει TERMINAL DAMAGE τέλειωνε ο αγώνας για εσένα και έκανες αναγκαστικά restart. καλά αυτό τους χάλασε;στο FORZA αν φας τα μούτρα σου άσχημα μένει κόκκαλο το αμάξι ή στην καλύτερη ίσα ίσα να τσουλάει...πάλι restart θα χρειαστείς να κάνεις...δηλαδή η διαφορά είναι που δεν βγάζει το μήνυμα TERMINAL DAMAGE;;;;ότι να ʼναι γράφουν τώρα για το GT που το είδα σε έναν φίλο μπορώ να πω ότι ναι μεν έχει τα καλύτερα γραφικά από κάθε racing game μέχρι στιγμής (όχι σε όλους τους τομείς βέβαια), αρκετά καλά στοιχεία (όπως η in-car camera) αλλά σε εξομοίωση είναι έτη φωτός πίσω από FORZA ΥΓ...αλήθεια οι ΑΙ αντίπαλοι σου ακόμα πάνε σε παράταξη σε μία σειρά όπως στα παλιά καλά GT;
Stormwatch Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ΥΓ...αλήθεια οι ΑΙ αντίπαλοι σου ακόμα πάνε σε παράταξη σε μία σειρά όπως στα παλιά καλά GT;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Kleinontas pisteuo pos to gt5 kseperase ton mexri tora kyriarxo forza 2..auto vevea mono kalo mpori na simeni gia mas giati auto simeni pos h turn 10 kai h microsoft prepi na valoun ta dinata tous gia na to kseperasoun...eidomen lipon sto mellon,alla mexri tora GT5:PROLOGUE is da king Η φυσικη του GtP ειναι τοσο προσεγμενη που η συμπεριφορα του μοντελου πανω απο τα cerbs διαφερει αναλογα την ταχυτητα κ το αυτοκινητο. Καλημερα σε ολους/ες....ειμαι καταενθουσιασμενος αφου πριν απο μιση ωρα περιπου εχω στην κατοχη μου το GT5 Prologue... Το παιχνίδι, μεταμορφώνεται με μια αρκετά καλή τιμονιέρα (logitech driving force pro) που να έχεις και την g25 Όσο για το in car view, πολύ καλή λεπτομέρεια, σου δίνει άλλη αίσθηση. Μπορεί στο προαναφερθέν επίπεδο το Prologue να μην κάνει βήματα εμπρός, αλλά σε ό,τι αφορά τις φυσικές των οχημάτων και τη γενικότερη συμπεριφορά τους, σίγουρα διαπρέπει. Το σύστημα φυσικής που υπαγορεύει την κίνηση των αυτοκινήτων δείχνει να είναι εξαιρετικά λεπτομερές, αν και δεν υπάρχει τρόπος να το συγκρίνουμε με το Forza Motorsport 2, πχ., καθώς δεν υπάρχουν δεδομένα τηλεμετρίας όπως στον τίτλο της Microsoft. Πάντως, παρατηρήσαμε πως η συμπεριφορά των αυτοκινήτων είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, πειστική. Είχαμε καιρό να δούμε κάτι τόσο φυσικό από πλευράς χειρισμού. Trolls(ή ''Μισωτηνsony fans'')------>>
MiltoZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Καλά, η παράγραφος που πόσταρε ο Πετράν είνια ενδεικτική της προκατάληψης που έχουν εκεί πέρα στο gameover. Μπορεί το damage model του Forza 2 να μην ήταν το ιδανικό και να μην έβγαζε «εκτός μάχης» τα αυτοκίνητα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι το μοναδικό. Η Codemasters εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί κάτι σαφώς ανώτερο, που δεν επηρεάζει μόνο την απεικόνιση, αλλά ακόμα και τη συμπεριφορά των οχημάτων (σε σημείο να φτάνουμε μέχρι και σε διακοπή του αγώνα). Αντί δηλαδή να σχολιάσουν την έλειψη damage στο gt5, υποβαθμίζουν το damage του forza. PDS ξέχασες να βάλεις το τελευταίο ποστ του homor
S2Katana Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Τελικά προτιμώ τα multiplatform games γιατί εκεί αυξάνεται η πιθανότητα του να διαβάσει κανείς μη fanboy σχόλια...λέμε τώρα.Αν μη τι άλλο εκεί τουλάχιστον αφιερώνετε χρόνο παίζοντας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.