Προς το περιεχόμενο

GT5 :PROLOGUE VS FORZA MOTORSPORT 2

HomoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Yπαρχει.Μπορεις να το φτιαξεις στα κουμπια του sixaxis.Η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν το ηξερα μεχρι που αγορασα την τιμονιερα οπου μπορεις να κοιταξεις δεξια αριστερα με τον σταυρο.

Μαστα . Δηλαδη απο οτι καταλαβα η αγορα τιμονιερας ειναι μονοδρομος για να παιξεις Gt5

Καλο και κακο αυτο . Κακο στα παραπανω εξοδα. Καλη η εμπειρια που αφηνει..!

Δεν εχεις αδικο,αλλα δεν παιζουν μονο αυτα στα γραφικα,αλλα ο φωτισμος,τα γραφικα των αυτοκινητων,ο αριθμος των αυτοκινητων,draw distance(δες sthn fuji και τα δεντρα στα βουνα)κ.α.

Συνολικα λοιπον ειναι πολυ μπροστα απο οποιοδηποτε racing.Επισης γνωριζουμε οτι θα υπαρχουν σιγουρα βελτιωσεις στο τελικο προιον σε γραφικα,με damage,καλυτερο ηχο,καιρικες συνθηκες κτλ.

Σαν γενικο συνολο μπορει να ειναι ειναι ενα σκαλοπατι παραπανω αλλα δεν ειδα τα γραφικα που με θαμπωσαν να πω πωωω μιλαμε για γραφικαρες.

Με λιγα λογια να με αφησουν με το στομα ανοιχτο. Εκτος απο τα μενου τα οποια ειναι πολυ ωραια.

Πιστεψε με ,Με sixaxis η διαφορα που ειδες ειναι παρα πολυ μικρη.Με μια αρκετα καλη τιμονιερα θα εβλεπες οτι η παραμικρη λεπτομερια κανει την διαφορα στη οδηγηση.Συνολικα ειναι πολυ καλος ο χειρισμος.

Για το damage εχεις δικιο.Για τα συγκρουομενα οχι ακριβως,με αυτα τα settings οσες φορες με χτυπησαν απο πισω βγηκα εξω ή εχασα τον ελεγχο.Παντως ορι σμενες φορες ισχυει αυτο που λες,αλλα μιλαμε για μικρες ταχυτητες.

Παντως εκει εχει προβλημα το παιχνιδι

Στα 1080i λογικα θα πεφτει περισσοτερο απο τα 720p ή 1080p.H ουσια ειναι οτι το παιχνιδι τρεχει στα 60fps(παρα τις πτωσεις) και στην μεγαλυτερη αναλυση σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Δεν το δοκιμασα στα 720p . Λογικα θα ειναι καλυτερα εκει. Του ειπα να το αλλαξει ετσι και αλλιως .

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@PDS ερωτηξις:

Το εχεις το demo σπιτι και με τιμονιερα?

Πολυ ηπια μου φαινεται οτι τα παρουσιαζεις ενω "εξω" δεν τα ακουω ετσι...(δεν εχω PS3,οτι διαβαζω στα forum λεω)

Δημοσ.
Μαστα . Δηλαδη απο οτι καταλαβα η αγορα τιμονιερας ειναι μονοδρομος για να παιξεις Gt5

Καλο και κακο αυτο . Κακο στα παραπανω εξοδα. Καλη η εμπειρια που αφηνει..!

Για μενα ναι.Εχοντας δοκιμασει και τα 2(sixaxis,τιμονιερα),τελικα ειναι μονοδρομος η τιμονιερα αν θες να ευχαριστηθεις το game.

Δημοσ.
@PDS ερωτηξις:

Το εχεις το demo σπιτι και με τιμονιερα?

Πολυ ηπια μου φαινεται οτι τα παρουσιαζεις ενω "εξω" δεν τα ακουω ετσι...(δεν εχω PS3,οτι διαβαζω στα forum λεω)

Ναι τα εχω και τα 2 σπιτι.(το prologue,οχι το demo).Η τιμονιερα ειναι η driving force pro.

Που ειδες οτι τα παρουσιαζω ολα καλα?Εχει ελλατωματα και μαλιστα σοβαρα(damage,Α.Ι) και το ειπα.Η αισθηση της οδηγησης ειναι παρα πολυ καλη ομως.

Αν εχεις χρονο διαβασε το review του gameover προσεκτηκα και πες μου αν ειπα κατι διαφορετικο.

http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat=PS3&cat_id=2&art_id=4777

Δημοσ.
Στα 1080i λογικα θα πεφτει περισσοτερο απο τα 720p ή 1080p.

:shock::confused:Καλά ρε pds είπαμε να υπερασπιστείς το game αλλά όχι να λες και ότι νανε.ακομα δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι επιμένουν να παίζουν σε 1080ι σε HD-ready τηλεόραση αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να το προβαλει,το μόνο που κερδίζουν είναι να χάνουν το progressive σήμα:-).

H ουσια ειναι οτι το παιχνιδι τρεχει στα 60fps(παρα τις πτωσεις) και στην μεγαλυτερη αναλυση σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Είναι πολύ σημαντικό σε ένα ραλλακι να έχει σταθερό framerate για εμένα τουλαχιστον.δεν είναι και ότι καλύτερο να πηγαίνεις με 60fps στην ευθεία και να στρίβεις με 40.

Δημοσ.
:shock::confused:Καλά ρε pds είπαμε να υπερασπιστείς το game αλλά όχι να λες και ότι νανε.ακομα δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι επιμένουν να παίζουν σε 1080ι σε HD-ready τηλεόραση αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να το προβαλει,το μόνο που κερδίζουν είναι να χάνουν το progressive σήμα:-).

Τι διαφορετικο ειπα εγω?λολ

ΥΓ.Δεν υπερασπιζομαι το παιχνιδι,λεω οτι βλεπω.

Δημοσ.
Τι διαφορετικο ειπα εγω?λολ

ΥΓ.Δεν υπερασπιζομαι το παιχνιδι,λεω οτι βλεπω.

είπες ότι στα 1080ι το framerate θα πέφτει περισσότερο από ότι στα 1080p και το βρίσκεις και λογικό.

Δημοσ.
είπες ότι στα 1080ι το framerate θα πέφτει περισσότερο από ότι στα 1080p και το βρίσκεις και λογικό.

Κατσε.Εσυ ειπες αυτο.

ακομα δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι επιμένουν να παίζουν σε 1080ι σε HD-ready τηλεόραση αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να το προβαλει,το μόνο που κερδίζουν είναι να χάνουν το progressive σήμα

Και εγω αυτο λεω,διοτι εχω την εντυπωση οτι με το p εχεις καπως καλυτερο frame rate και λιγοτερο tearing σε μερικα games.Oποτε προτιμω το 720p απο το 1080i.

Δημοσ.
Στα 1080i λογικα θα πεφτει περισσοτερο απο τα 720p ή 1080p.H ουσια ειναι οτι το παιχνιδι τρεχει στα 60fps(παρα τις πτωσεις) και στην μεγαλυτερη αναλυση σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Εδώ φαίνεται ποιος το ειπε.και είναι διαφορετικό να πιστεύεις κάτι και διαφορετικό να το βρίσκεις λογικο.εγω πάντως πιστεύω ότι το progressive θα έριχνε το framerate όσο για το tearing είναι άσχετο με το θέμα.

Και εγω αυτο λεω,διοτι εχω την εντυπωση οτι με το p εχεις καπως καλυτερο frame rate και λιγοτερο tearing σε μερικα games.Oποτε προτιμω το 720p απο το 1080i.

Αυτό δεν πήγαινε για εσένα αλλά για τον φίλο που ανέφερε ο manofthemoon που προφανώς παίζει gran turismo στα 1080i σε μια HD-ready tv.δεν ειπα τιποτα για framerate.

Δημοσ.
Εδώ φαίνεται ποιος το ειπε.και είναι διαφορετικό να πιστεύεις κάτι και διαφορετικό να το βρίσκεις λογικο.εγω πάντως πιστεύω ότι το progressive θα έριχνε το framerate όσο για το tearing είναι άσχετο με το θέμα.

Εγω νομιζω οτι συμβαινει το αντιθετο απο αυτο που λες,ισως και να κανω λαθος.Επισης το tearing αν δεν κανω λαθος εχει σχεση με το frame rate.

Δημοσ.
Mε μπερδεψες πραγματικα τωρα lol.

Aφου πιστευεις οτι το p ριχνει το frame rate γιατι εγραψες αυτο?

Μάλλον δεν με καταλαβες.σε αυτήν την πρόταση δεν ανέφερα τίποτα για απόδοση και framerate.ηθελα απλά να πω ότι δεν έχει νόημα να ρυθμίζεις σε 1080ι μια Hd-ready tv αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να προβάλει το σήμα native αλλά απλά να το δεχτεί σαν πηγη.Οποτε αυτόματα χάνεις το porgressive σήμα του 720p βάζοντας μια ανάλυση που στην πραγματικότητα δεν βλέπεις ποτέ.

Δημοσ.
Επισης το tearing αν δεν κανω λαθος εχει σχεση με το frame rate.

το tearing έχει σχέση αλλά πιστεύω είναι θέμα προγραμματιστών ένα game μπορεί να τρέχει σταθερά με 60 frames αλλά να έχει tearing, ειναι θέμα vsync κυριως.καποιος που ασχολείται θα μπορούσε να μας πει καλυτέρα.

Δημοσ.
το tearing έχει σχέση αλλά πιστεύω είναι θέμα προγραμματιστών ένα game μπορεί να τρέχει σταθερά με 60 frames αλλά να έχει tearing, ειναι θέμα vsync κυριως.καποιος που ασχολείται θα μπορούσε να μας πει καλυτέρα.

Ναι σιγουρα και στα 60fps μπορεις να δεις tearing.

Εσυ πιστευεις οτι με το i εχουμε καλυτερο frame rate αν καταλαβα καλα και εγω με το p.

Tεσπα ειμαστε offtopic τοση ωρα αν και εχει ενδιαφερον το θεμα.:-)

Δημοσ.

οταν για να κρατησεις το framerate οσο πιο ψηλα μπορεις, δεν κλειδωνεις το συχρονισμο,

το tearing ειναι στη γωνια και σε χαιρεταει.

p.s.

μιας και αναφερθηκε (με link) το review του gameover.gr, του εριξα μια ματια

και μπορω να πω οτι τα παιδια δεν ξερουν τι λενε..

συγκεκριμενα:

Μπορεί το damage model του Forza 2 να μην ήταν το ιδανικό και να μην έβγαζε «εκτός μάχης» τα αυτοκίνητα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι το μοναδικό. Η Codemasters εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί κάτι σαφώς ανώτερο, που δεν επηρεάζει μόνο την απεικόνιση, αλλά ακόμα και τη συμπεριφορά των οχημάτων (σε σημείο να φτάνουμε μέχρι και σε διακοπή του αγώνα).

αμα εισαι ασχετος φιλε μου, μην βαζεις στο στομα σου πραγματα που δεν γνωριζεις/καταλαβαινεις. εκτιθεσαι..

το damage στο forza καθοριζεται απο τα μενου αν θα ειναι μονο "VISUAL" ή αν θα εχει και αντικτυπο στη συμπεριφορα του αυτοκινητου μας.

το οτι δεν εχεις μπει καν στον κοπο να ριξεις μια ματια στις βασικες επιλογες, μαλλον σε κανει να φαινεσαι ΑΣΧΕΤΟΣ, ενω το παιζεις αυθεντια.

φυσικα και βγαινουν <<εκτος μαχης>> τα αυτοκινητα αν χτυπησουνε,

και μαλιστα βγαινουν ουσιαστικα εκτος μαχης για νικη ακομα κι αν χτυπησουν εστω και λιγο,

αφου η καθε ζημια (που μαλιστα φαινεται αναλυτικοτατα ποια υποσυστηματα του αυτοκινητου επηρεαζει και φυσικα και real time την ωρα που τρεχεις, αν πατησεις το σταυρο (joypad) πανω και μετα τερμα δεξια)

στερει απο τον οδηγο πολυτιμα δευτερολεπτα απο καθε γυρο, αρα μενει πισω/τελευταιος, και ακομα και να παει στα pits εχει χασει υπερπολυτιμο χρονο που ΔΕΝ αναπληρωνεται.

το να μας φερνει το collin mcrae σαν αντιβαρο/καλυτερο, ειναι απλα δεικτης ασχετοσυνης με το θεμα,

οπως ειναι δεικτης ασχετοσυνης που παραπονιεται κι ολας οτι <<δεν διακοπτει τον αγωνα>>

τι λες ρε μεγαλε? εισαι σοβαρος? δηλαδη αμα σε εναν αγωνα F1 βγει οξω ο raikkonen, διακοπτεται ο αγωνας?

αμα σε εναν αγωνα wrc τσακιστει ο loeb, τελειωνει ο αγωνας?

ή μηπως φταιει που δεν εχετε αγωνιστει ποτε online και αδυνατειτε να καταλαβετε μερικα πραγματα?

και παρακατω:

Μπορεί στο προαναφερθέν επίπεδο το Prologue να μην κάνει βήματα εμπρός, αλλά σε ό,τι αφορά τις φυσικές των οχημάτων και τη γενικότερη συμπεριφορά τους, σίγουρα διαπρέπει.

ρε τα διαβαζετε αυτα που γραφετε εσεις εκει στο gameover??

ημαρτον!!:lol:

Δημοσ.

Το tearing μπορεί να διορθωθεί με το v-sinc αλλά και αυτό επιβαρύνει επιπλέον το σύστημα οπότε μπορει να έχουμε επιπλέον frame drops. Το τελικό αποτέλεσμα είναι θέμα καλού προγραμματισμού σε συνδιασμό με τις δυνατότητες του hardware και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...