missile Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Το βιντεακι ειναι "λιγο" προκατελειμενο δεν νομιζετε;Εχει προβληματα το φορτσα αλλα ειναι το καλυτερο racing game για πολλους και μετα την εμπειρια μου με το gt5 πιστευω οτι και θα ειναι μεχρι το fortza 3
p3tran Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Σαν γραφικά άνώτερο το prologue και σαν physics δεν θέλω να πω γιατί δεν έχω παίξει ακόμα το prologue. η λεξη "γραφικα" περιλαμβανει πολυ περισσοτερα πραγματα απο αυτα που εννοουν οι περισσοτεροι. περιμενετε την τελικη εκδοση του GT, ωστε να σταματησουν να υπαρχουν δικαιολογιες για το καθε τι, και τοτε πολλοι ισως βρεθουν προ εκπληξεως ;p ομως οταν μιλαμε για physics, ειναι απλα ντροπη να υπαρχει το ονομα του GT διπλα στο ονομα του Forza. καλο το μαρκετινγκ, αλλα ως εκει! μη τρελαθουμε κιολας!! τεσπα, εγω ρωτησα τον HOMO_R, τον αρχικο συντακτη αυτου του θεματος, μιας και προχτες που μπουκαρε σε ενα forza lobby που τρεχαμε, και λιγο-πολυ εξεθεσε τις αποψεις του, διαπιστωσα οτι καθολου πλεον δε συμφωνουν με το αρχικο του ποστ που υπαρχει σε αυτη την ενοτητα αντε HomoR, μη ντρεπεσαι λεμε :-D:-D
S2Katana Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 η λεξη "γραφικα" περιλαμβανει πολυ περισσοτερα πραγματα απο αυτα που εννοουν οι περισσοτεροι. Εγώ επιμένω στο πνέυμα νηφαλιότητας που με διακρίνει, μακριά απο fanboισμους και προκαταλήψεις.Επίσης δεν είμαι ειδικός στα εφφέ και απλά επιθυμώ να με διασκεδάζει μια παιχνιδομηχανή, χωρίς να ασχολούμαι με το αν διασκεδάζουν οι υπόλοιποι φίλοι gamers με άλλη, αντίπαλη παιχνιδομηχανή. Και ρωτώ(όχι προσωπικά εσένα Πέτρο), όλα αυτά που αναφέρει το βίντεο για τη σύγκριση ανάμεσα στο Forza και το GT5P ως προς τα γραφικά, δεν ισχύουν?Δλδ μερικά πράγματα δεν είναι οφθαλμοφανή? Επίσης, θέλω να προσθέσω σε αυτό που είπες φίλε Πέτρο για τα physics, ότι είναι απλά ντροπή να αποδίδεται ο όρος αυτός σε παιχνίδια από κονσόλες, είτε 360 είτε PS3. Mακάρι να αλλάξει με το Forza 3 ή με το GT5.Προς το παρόν, μόνο το pc με έχει πείσει για σωστά physics.
p3tran Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Επίσης, θέλω να προσθέσω σε αυτό που είπες φίλε Πέτρο για τα physics, ότι είναι απλά ντροπή να αποδίδεται ο όρος αυτός σε παιχνίδια από κονσόλες, είτε 360 είτε PS3. Mακάρι να αλλάξει με το Forza 3 ή με το GT5.Προς το παρόν, μόνο το pc με έχει πείσει για σωστά physics. sorry αλλα δεν φταιω εγω ή το forza που δεν εχεις ασχοληθει μαζι του. φταιω? τα physics του forza παραμενουν κορυφη και η προσομοιωση της πραγματικοτητας σε χρονους κλπ απλα αξεπεραστη. ;] p.s. οσο για το video... Μονο και μονο που ξεκιναει <<first off, in forza there's no music whatsoever while racing..>> καταλαβαινεις τι ειδους συγκριση ειναι....
S2Katana Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 p.s. οσο για το video... Μονο και μονο που ξεκιναει <<first off, in forza there's no music whatsoever while racing..>>καταλαβαινεις τι ειδους συγκριση ειναι.... Nαι ρε, οκ δεν αντιλέγω σε αυτό.'Αλλωστε για να το δείτε όλοι έβαλα το βίντεο, όχι για να το παίξω υποστηρικτής του fanboy.Αλλά ας πούμε αυτά που αναφέρει για τον ουρανό και την αντανάκλασή του?Ή αυτό για τις σκιές κάτω από το αυτοκίνητο? Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο κακό να πούμε ότι το Forza είναι πιο πίσω στα γραφικά από το GT5P, σε βαθμό που κάποιοι Xbox users(δεν αναφέρομαι σε εσένα) προσβάλλονται από αυτό.Απόλυτα φυσιολογικό είναι, μόνο και μόνο λόγω ηλικίας.
missile Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Mην ξεχνατε οτι το forza τρεχει 60fps και αυτο ειναι σημαντικο σε ενα ραλακι.Και το gt5p τρεχει ντεμεκ στα 60 αλλα η διαφορα ειναι εμφανης.
papeipa Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Λοιπον το πηρα και εγω με τη σειρα μου!Μετα απο αρκετες ωρες λιωσιματος μπορω να πω πως τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα!Ειναι ενα ΜΙΣΟ παιχνιδι κοροιδια και δεν μπορει να συγκριθει με κανενα αλλο( forza 2) Θετικα:Απιστευτα γραφικα!Μεσα στα καλυτερα κατα τη γνωμη μου racing game!Αρκετα καλος χειρισμος! Αρνητικα:AI sega mega drive μην πω master system!!! τα αντιπαλα αυτοκινητα ακολουθουν την γραμμη και δεν κανουν τπτ αλλο ειναι απλα διακοσμητικα και διπλα τους να εισαι σε βαρανε σαν μην υπαρχεις και ακολουθουν κανονικα τη γραμμη!!!!Σε πιστα στο βουνο που εχει θεατες επεσα πανω τους και πραγματικα εκλασα στα γελια μετα το γκουπ που ακουσα(εχω γινει απαιτητηκος μετα τα colin dirt PGR4 Forza2)Τι ειναι αυτα ρε? 3 χρονια φτιαχνουν αυτον τον τιτλο και μας σερβιρουν αυτο???Γινεται απαιτητηκοι ΡΕ!!!Το παιχνιδι εχει σοβαρες ελειψεις ειναι παραααααααααααα πολυ πισω και δεν νομιζω να το αλλαξουν μεσα σε ενα χρονο σημαντικα!!!Τι προσφερει το GT5?Απιστευτα γραφικα με αρκετα καλο χειρισμο!Τι δεν προσφερει?Ολα τα αλλα...και νομιζω πως ειναι αρκετα 40 ποστ για να χωρεσουν!!!!
GReddyRx7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Λοιπον το πηρα και εγω με τη σειρα μου!Μετα απο αρκετες ωρες λιωσιματος μπορω να πω πως τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα!Ειναι ενα ΜΙΣΟ παιχνιδι κοροιδια και δεν μπορει να συγκριθει με κανενα αλλο( forza 2) Θετικα:Απιστευτα γραφικα!Μεσα στα καλυτερα κατα τη γνωμη μου racing game!Αρκετα καλος χειρισμος! Αρνητικα:AI sega mega drive μην πω master system!!! τα αντιπαλα αυτοκινητα ακολουθουν την γραμμη και δεν κανουν τπτ αλλο ειναι απλα διακοσμητικα και διπλα τους να εισαι σε βαρανε σαν μην υπαρχεις και ακολουθουν κανονικα τη γραμμη!!!!Σε πιστα στο βουνο που εχει θεατες επεσα πανω τους και πραγματικα εκλασα στα γελια μετα το γκουπ που ακουσα(εχω γινει απαιτητηκος μετα τα colin dirt PGR4 Forza2)Τι ειναι αυτα ρε? 3 χρονια φτιαχνουν αυτον τον τιτλο και μας σερβιρουν αυτο???Γινεται απαιτητηκοι ΡΕ!!!Το παιχνιδι εχει σοβαρες ελειψεις ειναι παραααααααααααα πολυ πισω και δεν νομιζω να το αλλαξουν μεσα σε ενα χρονο σημαντικα!!!Τι προσφερει το GT5?Απιστευτα γραφικα με αρκετα καλο χειρισμο!Τι δεν προσφερει?Ολα τα αλλα...και νομιζω πως ειναι αρκετα 40 ποστ για να χωρεσουν!!!! Όντως είναι ελειπέστατο το GT5. Καθαρά κίνηση μάρκετινγκ της SONY. Προσέφερε ένα game με τρομερά γραφικά, τραγικό gameplay (sorry αλλά να μην μπορείς να σπινιάρεις και να κάνεις drift)? Τι σόι εξομοίωση είναι αυτή?? Ίσως διαφωνήσουν πολύ μαζί μου αλλά πιστεύω πώς το ποιό διασκαδαστικό και καλό σε gameplay racing game είναι το fortza το 1 στο 1o Xbox..
p3tran Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Τι σόι εξομοίωση είναι αυτή?? Ίσως διαφωνήσουν πολύ μαζί μου αλλά πιστεύω πώς το ποιό διασκαδαστικό και καλό σε gameplay racing game είναι το fortza το 1 στο 1o Xbox.. εγω δεν διαφωνω, απλα νομιζω οτι το forza2 ειναι η λογικη (και σωστη) μεταβαση/εξελιξη του forza1. αν δεν υπηρχε το 2, θα ειχαμε πληρη ταυτιση αποψεων. ομως τοσο η διαφορα στο framerate, οσο και στον αριθμο υπολογισμων physics/sec, για μενα κανουν την επιστροφη στο 1 πλεον αδυνατη. ομως το παλιο xbox, το εκρυψα μονο ΜΕΤΑ που βγηκε το f2... full install στο hd του χbox1 και αντε γεια!! good times 8)
HomoR Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Οκ.. ΛΟΙΠΟΝ...ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΤΟ PROLOGUE... ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.. ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ PROLOGUE EINAI KAKO ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟΥ DEMO ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ PROLOGUE ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ FORZA 2..KAI ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΣΤΕΡΕΙ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ G25 BEBAIA. TA IΔΙΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ P3TRAN... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΕΛΠΙΖΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ.. ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ GOD OF WAR 3 KAI TO MGS:GUNS OF THE PATRIOTS?
p3tran Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ...για να το κανουμε και πιο λιανα για τους ασχετοι, οταν λεμε "ενα καλοφτιαγμενο demo", εννοούμε: α) demo απο the <<REAL DRIVING SIMULATOR>>, οπως δηλ. περιμεναμε να δουμε απο το '05 ή β) "demo" οπως λεμε ενα demo για επιδειξη γραφικων? γιατι και το forza ας πουμε εχει ενα καλοφτιαγμενο demo: την μικρη mugello με καμια 25αρια αυτοκινητα απο ολες τις κλασεις, κομπλε με physics,damage κλπ. απλα αλλιως ειναι 'καλοφτιαγμενο' το ενα, αλλιως το αλλο.. p.s. ενημερωτικα homoR, σχεδον καθε βραδυ τις τελευταιες μερες 'το προγραμμα' εχει απο νωρις r&d στα καινουργια αμαξια και δοκιμες, και σιρκουϊ αργοτερα.. τωρα εχουμε πιασει το evoX για Α class και την γιαγια bmw για Β. οποτε αμα γουσταρεις, τα pits ξερεις που ειναι..
man_of_the_moon Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Επιστρεφω με καινουργιες εμπειριες απο το GTP5. Θα ξεκινησω απο γραφικα . Αυτοκινητα . Καταπληκτικη δουλεια οπως ειπα μεσα και εξω βεβαια η ελειψη του δεξιου αναλογικου στην εξω καμερα να βλεπεις γυρω γυρω το αμαξι αλλα και η ελειψη στην μεσα καμερα η κινηση του κεφαλιου μεσα στο αυτοκινητο που εχει το Test drive , PGR3 k 4 λειπει . Εκτος και αν δεν την βρηκα , μονο να κοιτας πισω βρηκα. Χωρις να εχω βαλει τελευταια το Test Drive Unlimited εχω την εντυπωση οτι εκει στο εσωτερικο του αυτοκινητου εχει καλυτερη δουλεια μιας και βλεπεις και το GPS κλπ τεσπα γενικος δεν παιζω με τετοιες καμερες αρα δεν με ενδιαφερει καθολου. Πιστες. Ξαναεπαιξα την πρωτη πιστα που εχει την High speed ring λεγεται καπως ετσι . Παιδια τι να πω μια αδεια πιστα δηλαδη δεν εχει το γεμισμα που εχει το Forza 2 με αυτοκινητα κοσμο διασπαρτο στην πιστα κλπ. Αρκετα δενδρα αποτελουνται απο 2 φυλλα σταυρωτα (Αυτο μου θυμισε PS2 το ξαναειπα) Καπου εκει υπαρχει και μια λιμνουλα με απαραδεκτα για την εποχη γραφικα . Και τα λοφακια, μαντρες ειναι απο το PS2 κατευθειαν . Δοκιμασα την suzuka και το london εκει τα πραγματα σαφως ειναι καλυτερα . Ειδικα το Λονδινο. Τα γραφικα στα μενου καταπληκτικα ετσι απο τα καλυτερα που εχω δει . Με τον οδηγο εξω απο το αμαξι μεσα στα πιτ κλπ . Ηχος . Αρκετα καλος δεν ειναι καλυτερος σε καμια περιπτωση απο Forza αλλα και απο το PGR4 . Ο ηχος στα λαστιχα πρεπει να εχουν κρατησει ακομα τις ηχογραφησεις απο PS1 εποχη οχι οτι ηταν κακος τοτε (μιας και αυτο επαιζα τοτε ) αλλα πρεπει να παει λιγο μπροστα. Χειρισμος. Δοκιμασα να βγαλω αυτα που μου ειπατε . Σιγουρα εγινε καλυτερο το πραγμα . Αλλα ρε παιδια πως παιζεται ενα real driving simulator ΑΚΟΜΑ οταν το πισω αυτοκινητο σε χτυπαει στον κολο και εσυ επιταχυνεις χωρις αλλαγη πορειας και φυσικα και αυτο δεν χανει ταχυτητα . Δεν θα μιλησω για damage mode αλλα τουλαχιστον οτι εχει να κανει με τις επαφες αυτοκινητων μεταξυ τους αλλα και του δικου σου αυτοκινητου με την μαντρα ή οτι αλλο θελετε ειναι απαραδεκτη την στιγμη που υπαρχει απεναντι το Forza 1 kai 2. Πραγματικα λες και παιζεις κατι σαν συγκρουομενα πως να το περιγραψω . Ενα πραγμα λες και εχουν λαστιχο τα αυτοκινητα γυρω τους .! Δεν υπαρχει θεμα να πω για το A.I. των αντυπαλων κλπ. Στο PS3 του φιλου μου επεφτε αρκετα το Frame rate ! Η αναλυση ηταν στα 1080i τωρα δεν ξερω αν το εχει προσεξει καποιος αλλος . πραγματικα ηθελα να δω απο το GTP5 κατι που να μου κανει την αναμονη μου για το ολοκληρομενο πακετο μεγαλυτερη αλλα και εναν λογο αυτη την στιγμη να αγορασω PS3 μιας και θελω να μεινω πιστος στην παραδοση μου να εχω ολες της κονσολες . Αλλα δεν με βοηθησε . Δηλαδη δεν βγαζω καμια απο τις PS2 , GC , XBOX1 απο την τηλεοραση μου για να βαλω PS3 για την ωρα. Το ζουμι . Η SONY πουλησε καλα το Demo της και το πουλησε ακριβα . Αρμεγει αλλα οσοι πραγματικα εχουν δει κατι αλλο περα του GT world μαλλον θα απογοητευτουν . Πραγματικα ως ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ της σειρας περιμενα περισσοτερα απο ενα τιτλο που διδαξε τοτε . Για μενα το GT εχει μεινει στην στασιμοτητα απο το GT2 .
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Επιστρεφω με καινουργιες εμπειριες απο το GTP5.Θα ξεκινησω απο γραφικα . Αυτοκινητα . Καταπληκτικη δουλεια οπως ειπα μεσα και εξω βεβαια η ελειψη του δεξιου αναλογικου στην εξω καμερα να βλεπεις γυρω γυρω το αμαξι αλλα και η ελειψη στην μεσα καμερα η κινηση του κεφαλιου μεσα στο αυτοκινητο που εχει το Test drive , PGR3 k 4 λειπει . Εκτος και αν δεν την βρηκα , μονο να κοιτας πισω βρηκα. Yπαρχει.Μπορεις να το φτιαξεις στα κουμπια του sixaxis.Η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν το ηξερα μεχρι που αγορασα την τιμονιερα οπου μπορεις να κοιταξεις δεξια αριστερα με τον σταυρο. Πιστες.Ξαναεπαιξα την πρωτη πιστα που εχει την High speed ring λεγεται καπως ετσι . Παιδια τι να πω μια αδεια πιστα δηλαδη δεν εχει το γεμισμα που εχει το Forza 2 με αυτοκινητα κοσμο διασπαρτο στην πιστα κλπ. Αρκετα δενδρα αποτελουνται απο 2 φυλλα σταυρωτα (Αυτο μου θυμισε PS2 το ξαναειπα) Καπου εκει υπαρχει και μια λιμνουλα με απαραδεκτα για την εποχη γραφικα . Και τα λοφακια, μαντρες ειναι απο το PS2 κατευθειαν . Δεν εχεις αδικο,αλλα δεν παιζουν μονο αυτα στα γραφικα,αλλα ο φωτισμος,τα γραφικα των αυτοκινητων,ο αριθμος των αυτοκινητων,draw distance(δες sthn fuji και τα δεντρα στα βουνα)κ.α. Συνολικα λοιπον ειναι πολυ μπροστα απο οποιοδηποτε racing.Επισης γνωριζουμε οτι θα υπαρχουν σιγουρα βελτιωσεις στο τελικο προιον σε γραφικα,με damage,καλυτερο ηχο,καιρικες συνθηκες κτλ. Χειρισμος.Δοκιμασα να βγαλω αυτα που μου ειπατε . Σιγουρα εγινε καλυτερο το πραγμα . Πιστεψε με ,Με sixaxis η διαφορα που ειδες ειναι παρα πολυ μικρη.Με μια αρκετα καλη τιμονιερα θα εβλεπες οτι η παραμικρη λεπτομερια κανει την διαφορα στη οδηγηση.Συνολικα ειναι πολυ καλος ο χειρισμος. Για το damage εχεις δικιο.Για τα συγκρουομενα οχι ακριβως,με αυτα τα settings οσες φορες με χτυπησαν απο πισω βγηκα εξω ή εχασα τον ελεγχο.Παντως ορι σμενες φορες ισχυει αυτο που λες,αλλα μιλαμε για μικρες ταχυτητες. Στο PS3 του φιλου μου επεφτε αρκετα το Frame rate ! Η αναλυση ηταν στα 1080i τωρα δεν ξερω αν το εχει προσεξει καποιος αλλος . Στα 1080i λογικα θα πεφτει περισσοτερο απο τα 720p ή 1080p.H ουσια ειναι οτι το παιχνιδι τρεχει στα 60fps(παρα τις πτωσεις) και στην μεγαλυτερη αναλυση σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
p3tran Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 αστο ρε pds να παει στα κομματια λεμε... δεν σωζεται ετσι ευκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.