HomoR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Simera dokimasa epitelous to GT5:PROLOGUE se ps3 filou me tin dikia mou timoniera (LOGITECH G25) kai distixos h sigrisi anamesa sto antipalo deos tou xbox 360 forza motorsport 2 einai anapofekti. 8a prospa8iso lipon na metafero tis entiposis mou oso pio antikimenika ginete.. As arxiso apo ta simia sta opia yperteri to forza.. Proto einai h ais8isi tis taxytitas..para ta 60 fps pou yposxete to gt5 h ais8isi tis taxytitas sto forza 2 einai poly kaliteri, Deutero einai o hxos ton autokiniton. Poly pio prosegmenos sto forza 2 me emfasi stis leptomeries ( exo "akousi" kai ta 2 games se hxosistima dolby digital 5.1 home theater) eno antistixa sto gt5 ta perisotera amaksia akougonte les kai exoune ton idio kinitira...allazi omos to skiniko ston hxo ton elastikon opou sto gt5 akougonte kalitera kai mporis na prosarmosis malista kai to style tis odigisi analoga me to poso "ourliazoun".Ksero oti auto to exi kai to to forza 2 alla sto gt5 to exoune ftiaksi kalitera. Gia teleuteo einai to damage modeling kai to customisation sta xromata. As poume ta 8etika to GT5 tora.. Physics...nai,nai kala diavasate...ta physics kai h symperifora ton autokiniton einai kaliteri kai pio realistiki apo to forza..ksero oti poloi 8a exoun antiriseis alla auti einai h apopsi mou...idietera malista an ta exete sto megaliteo va8mo diskolias einai kalitera apo to forza opou eki se kapia autokinita h itane poly "eukola" h "dyskola"... Grafika...kala apo allo planititi..sta 720p nomiza pos epeza sta 1080p...kaliteta sxediasmena ta autokinita ,me perisoteri leptomeria kai me pio ali8ofanes fotoskiaseis xwris perites antanaklasis tou hliou gia entiposiasmo opos sto forza. Pio pola game modes...drift mode,gravel stages...klp Pio kali parametropihsi tou autokinitou me pio kalo help gia tous arxarious. Dashboard view opos sto pgr4 alla me perisoteri leptomeria... Perisoteres kameres sta replay,kai pio entiposiakes. Ypostiriksi olon ton eidon apo timonieres. 16 atoma sto online anti gia 8..me pio entiposiaka online futures kata tn apopsi mou. Kleinontas pisteuo pos to gt5 kseperase ton mexri tora kyriarxo forza 2..auto vevea mono kalo mpori na simeni gia mas giati auto simeni pos h turn 10 kai h microsoft prepi na valoun ta dinata tous gia na to kseperasoun...eidomen lipon sto mellon,alla mexri tora GT5:PROLOGUE is da king
Apokleiros Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Sυμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου φιλε μου και για αυτο θα πω και εγω ενα θετικο για το GT5P! θυμαμαι οταν επαιζα το GT5P και παταγα φρενο, ετρεχα γρηγορα στο μπαλκονι να δω μηπως κανενα αμαξι πατησε καμια ΓΑΤΑ! Τελικα καταλαβα οτι ηταν τα φρενα του GT5P . Ενα θετικο απο εμενα ειναι αυτο οτι προαγει τα Νεκρα Νιαουρισματα μιας Γατας!:lol:
anamenos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 καλό το comparison αλλά ελπίζω να μην σου κλείσουν το topic επειδή έγραψες greeklish...
vfragos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Τα online features, πως τα συγκρίνεις, αφού δεν έχουν ανοίξει ακόμα οι servers ;
S2Katana Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Xρήσιμο το τόπικ φίλε μου, στο χέρι όλων μας είναι να μη γίνει flame fest...
Merdock Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ωραίο thread αν έμπαινε και ένα poll ίσως να γινόταν ακόμα πιο ενδιαφέρον
p3tran Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Simera dokimasa epitelous to GT5:PROLOGUE........ .... .... Kleinontas pisteuo pos to gt5 kseperase ton mexri tora kyriarxo forza 2..auto vevea mono kalo mpori na simeni gia mas giati auto simeni pos h turn 10 kai h microsoft prepi na valoun ta dinata tous gia na to kseperasoun...eidomen lipon sto mellon,alla mexri tora GT5:PROLOGUE is da king ....μιας και περασαν αρκετες μερες, γιααα πες μας τη γνωμη σου κ. HomoR τωρα που πλεον επιασες επαφη: who is king?
saxon Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δεν το έχω παίξει το GT5P αλλά μακάρι να είναι όπως τα λες. Ο ανταγωνισμός δεν έβλαψε κανέναν. Κατά την γνώμη μου αν δεν είχε βγει ποτέ το Grand Turismo ίσως να μην βλέπαμε και ποτέ το Forza
atomsk Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 καλά..συγκρίνετε το prologue που δεν είναι ολόκληρο παιχνίδι με το forza. Lol ...μου κάνει εντύπωση πάντος που υπάρχουν άτομα που παρά αυτό το γεγονός το θεωρούν καλύτερο του forza, που να βγεί και το κανονικό GT5 δηλαδή.
S2Katana Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το βιντεάκι? Προσωπικά δεν έχω παίξει πολύ το Forza και δεν θα υποπέσω στο λάθος που κάνουν πολλοί, να το βγάλω δλδ άχρηστο χωρίς να το ζήσω.Νομίζω ότι το βίντεο δείχνει το προφανές, ότι πολύ απλά το Forza 2 είναι ένα αξιόλογο παιχνίδι, αλλά πιο παλίο... Υ.Γ. Πάλι θα βγάλουμε πολλά $$ από στοιχήματα.
kratistos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Όλα καλά αλλά αν τα έγραφες και στα ελληνικά...
p3tran Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Όλα καλά αλλά αν τα έγραφες και στα ελληνικά... τι ελεγε ρε συ κρατιστε γιατι δεν προλαβα να το διαβασω..? Ο HomoR?
v0rtex Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το βιντεάκι? αδιαμφισβήτητα καλύτερα γραφικά το GT αλλά ο πιτσιρικάς που έφτιαξε το video είναι λίγο δόγκας, ειδικά οταν αρχίζει και γράφει για τεχνικά θέματα... Ray traced shadows στο GT5..:lol: (μαλλον ενοει stencil shadows) "taking shortcuts with artificial lighting...is kinda cheeting" ..λες και υπάρχει unbiased rendering real-time εφαρμογή.... και άλλα πολλά μαργαριτάρια...
tid_ff Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 το ειχα πει και σε αλλο post αυτη θα ειναι η χρονια του ps3 πρωτα δειγματα φαινονται... και σκεφτειται οτι αυτο ειναι μονο το prologue...
MiltoZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Έχει πλάκα πάντως που μετά από ένα χρόνο διαπιστώνω ότι ο κόσμος ανακάληψε ότι το forza2 έχει πρόβλημα physics και δεν έχει αρκετό βάρος ...που αλλάζεις λίγο ένα setting στο setup του αυτοκινήτου από τα δεκάδες και βλέπεις αμέσως την αλλάγή στην συμπεριφορά του. Πετάει μία κοτσάνα κάποιο fanboy κάπου στον κόσμο και αρχίζουν μετά όλοι, χωρίς φυσικά να είναι προυπόθεση να έχουν ασχοληθεί λίγο με το παιχνίδι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι τα δύο παιχνίδια δεν μπορουν να συγκριθούν γιατί το forza είναι υπερπλήρες με πολλά αυτοκίνητα, πίστες, tuning, damage κλπ και ένα άπίστευτο multiplayer (leaderboards, tournaments, auction house etc etc) και το prologue μπροστά του είναι λειψό (είπαμε είναι demo - πλούσιο μεν αλλά demo). Σαν γραφικά άνώτερο το prologue και σαν physics δεν θέλω να πω γιατί δεν έχω παίξει ακόμα το prologue. Δεν λέω κάτι καινούργιο, απλά κάνω αυτό το ποστ γιατί το να λέμε ότι το forza2 δεν έχει καλά physics είναι παραπληροφόρηση, ενώ το να συγκρίνουμε το forza2 με το prologue σαν παιχνίδια είναι άκυρο. Θα μπορούσαμε ίσως να συγκρίνουμε μεμονομένα στοιχεία του prologue τα οποία θα είνα και στο full game, αλλά και σε αυτή την περίπτωση η σύγκριση είνια άκυρη γιατί τότε η σύγκριση θα πρέπει να γίνει με το forza3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.