agoraki_23 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Θέλω να αγοράσω ένα gps για το αυτοκίνητο μου και αυτό που με ενδιαφέρει και δε ξέρω πως θα το διαπιστώσω είναι να περιέχει όσο το δυνατόν πιο λεπτομερείς χάρτες για τη Βόρεια Ελλάδα ( Καβάλα,Ξάνθη,Κομοτηνή ). Είδα ένα mio c320b ή να πάω κάποιο με χάρτεσ destinator? Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ή έχει σρησιμοποιήσει gps για τις συγκεκριμένες περιοχές ας μου απαντήσει ευχαριστώ...
gv_liou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Θέλω να αγοράσω ένα gps για το αυτοκίνητο μου καιαυτό που με ενδιαφέρει και δε ξέρω πως θα το διαπιστώσω είναι να περιέχει όσο το δυνατόν πιο λεπτομερείς χάρτες για τη Βόρεια Ελλάδα ( Καβάλα,Ξάνθη,Κομοτηνή ). Είδα ένα mio c320b ή να πάω κάποιο με χάρτεσ destinator? Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ή έχει σρησιμοποιήσει gps για τις συγκεκριμένες περιοχές ας μου απαντήσει ευχαριστώ... για χαρτες καλους το destinator einai μονοδρομος.αρα κοιτα για συσκευη με εγκατεστημενο το destinator. τωρα αν ξερεις καλα απο υολογιστες μπορεις να παρεις το mio και με λιγη προσπαθεια βαζεις οποιο προγραμμα θελεις
agoraki_23 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Κανένα συγκεκριμένο μοντέλο καλό προτείνετε?
chiderboy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Για software κοίτα και Miomap/iGO. Τελευταίοι χάρτες δεν νομίζω πως υστερούν πολύ σε σχέση με του destinator (βασικά στην περιοχή μου είναι καλύτεροι) ενώ τα προγραματα κατά τη γνώμη μου είναι πολύ ανώτερα Συσκευή θες ειδικά για πλοήγηση ή θές κι άλλες δυνατότητες;
agoraki_23 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Για το αμάξι με ενδιαφέρει μόνο και να χει τους καλύτερους χάρτες για Β.Ελλάδα κυρίως (Ξάνθη-Καβάλα-Κομοτηνή) ,φωνητικές οδηγίες,αποθήκευση διαδρομών.
geo63 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 FUJITSU SIEMENS POCKET LOOX(DESTINATOR MLS) για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο τοχω δυο χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ειναι ακριβο αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις και το παιρνεις για μια φορα
chiderboy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Τα Mio C220/320/520 καλά πρέπει να ναι. Απο κεί και πέρα ανάλογα με το πόσα θες να δώσεις επιλεγείς. Το C320 φαίνεται πιο value for money. Αυτό με το ότι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχύει πάντα και ειδικά σε πράματα που η τεχνολογία τους προχωράει τόσο γρήγορα. Γιατί δηλαδή να μην παρει τώρα αυτό που κανει 150? με το οποίο μπορεί να κάνει τη δουλειά του και να πάρει αυτό που κάνει 500? και του προσφέρει πράματα που δε χρειάζεται; Μετά απο 2 χρόνια με τα λεφτά που θα περισσέψουν παίρνει ξανά κάτι πολύ καλύτερο με 150? απο αυτό που κάνει 500? τώρα,του μένει και περίσσευμα, του μένει και το παλιό που τα πράματα που έκανε παλία θα μπορέι ακόμα να τα κάνει Θέμα ποιότητας κατασκευής δεν τίθεται ούτε σε υπολογιστές ούτε σε PDA
lpat2001 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μονο οι χαρτες που παιζουν σε Destinator μπορει να πει κανεις οτι ειναι αξιοπιστοι συνολικα για ολη την ελλάδα και κατ επεκταση και για την περιοχη σου...Η εταιρεία που τους φτιαχνει η NGI μεχρι στιγμης ειναι η μονη που κανει τοσο σωστη δουλεια εδω...Απο την αλλη το Destinator ως προγραμμα πλοηγησης δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Το ιδανικο θα ταν χαρτες της NGI σε λογισμικο iGO...Επειδη αυτο δεν ισχυει για την ωρα παρε κατι φθηνο με αυθεντικους και δωρεαν αναβαθμισιμους χαρτες NGI με λογισμικο Destinator και μετα απο καιρο βλεπεις....
chiderboy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Καλά δε μπορώ να ξέρω πόσο καλοί είναι οι χάρτες για την υπόλοιπη Ελλάδα πάντως για το νησί μου έχοντας και τα δυο λογισμικά μπορώ να πώ με σίγουριά πως οι χάρτες του Miomap/iGo είναι πολύ πιο πληρέστεροι και πιστευω ότι και γενικότερα για την υπολοιπη Ελλάδα αν υστερούν δε θα υστερούν πολύ, τουλάχιστον σε σχέση με τα δεδομένα ενός χρόνου πρίν Πότε δοκίμασες τελευταία φορά Miomap/iGO;
agoraki_23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Έτσι όπως είδα τος συσκευές θα ήθελα μια συσκευή mio το c320b μάρεσε και σε μομορφιά και σε δυνατότητες αλλά με πλοήγηση και χάρτες destinator... Γίνετε αυτό?
joanna_k13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Εγω εχω ενα pda και έχω περάσει το destinator 7.Είναι πολύ λειτουργικό γιατί είναι και τηλέφωνο και gps οπότε δεν κουβαλάω 2 συσκευές.
agoraki_23 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Και ρωτάς εγώ τώρα αυτό ή αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&product=1085174 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&product=1024493 Mio ή MLS Destinator? Το Μio είναι 100 ευρώ πιο φτηνό και ελκύει η τιμή... Λέτε να έχει τόσο μεγάλη διαφορά στους χαρτες με το destinator?
agoraki_23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Καμιά γνώμη βρε παιδιά? Mio ή Destinator?
Freakster Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Λέτε να έχει τόσο μεγάλη διαφορά στους χαρτες με το destinator? Ναι έχει τρελή διαφορά/ Destinator ftw, απλά Να πάρεις το mio και να παλέψεις να βάλεις destinator να μην το προτιμήσεις, δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τίποτα. π.χ. http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-7924-view-next.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.