Προς το περιεχόμενο

LOGITECH Z-2300 Vs Creative i-trigue 3800

@ZiSiS@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε Link.png Site: Logitech Z-2300 2.1 και στα Link.png Site: CREATIVE I-TRIGUE 3800

Αποφάσισα τη λύση 2.1 για το απλό λόγο οτι ποτέ δέν κατάφερα να στήσω μόνυμα και σε σωστό σημείο όλα τα ηχεία, καθώς επίσεις βαρέθηκα και τα καλόδια να μοιάζουν σα πεσμένη μακαρονάδα στο πάτομα :-D .

Αν εχει δοκιμάσει κανείς κάποιο απο τα 2 set θα ήθελα εντυπώσεις...

Τα Logitech δείχνουν μακράν πιο δυνατά και με καλύτερο ήχο αλλα ο Controller των Creative είναι όλα τα ?...

• Moderators
Δημοσ.

Εχω τα Ζ2300, παρα πολυ πιο δυνατα απο τα Creative ειναι, και εχουν εξαιρετικο (ρυθμιζομενο) μπασο.

Τα εχω στο δωματιο μου, και σε πληροφορω οτι πανω απο το 30% θεωρειτα μεγαλη ενταση ενω πανω απο το 60% δεν εχουν παιξει ποτε γιατι τριζουν τα παντα (ντουλαπες, γραφειο κτλ).

Στο 60% για να σε ακουσει καποιος διπλα σου πρεπει να ουρλιαζεις...

Δημοσ.

Πολύ καλό μου ακούγεται αυτό...

Να φανταστώ ότι απο το 60% και πάνω υπάρχει καποια παραμόρφωση στον ήχο?

Απο ποιότητα ήχου τι λένε? Όντος σημαίνει κάτι η πιστοποίηση ΤΗΧ?

Και τέλος,για να συνδέσεις mp3 ή κατι αλλο και να μήν το αποσυνδέεις απο το PC υπάρχει κάποιος τρόπος?

• Moderators
Δημοσ.

Εχουν απλη συνδεση minijack, σαν των ακουστικων. Λογικα με εναν διαχωριστη (απο 1 minijack να τα κανει 2) θα κανεις τη δουλεια σου.

Η παραμορφωση ερχεται απο τις κορνες (στους δορυφορους εχει midrange μεγαφωνο και για τις πολυ υψηλες συχνοτητες αυτο απο πανω δεν ειναι τρυπα, ειναι κορνα). Αυτη η παραμορφωση ερχεται απο το 75% και πανω, δεν ειναι ιδιαιτερα αισθητη, και ερχεται με τη μορφη υπερβολικου τονισμου των πολυ υψηλων συχνοτητων. Δηλαδη ακους ενα τσιριγμα παραπανω απο το κανονικο.

Αλλα δεν επηρεαζει αυτο σε τετοιες εντασεις.

Τα εχω απο το Δεκεμβρη του 2005 και παιζουν απο τοτε καθε μερα σχεδον, αριστα. :-)

Δημοσ.

Το Game Console Adapter που λέει οτι περέχεται στη συσκευασία τί ειναι τελικά?

Σ'αυτη τη τιμή γνωρίζει κανείς καμία αντίστοιχη πρόταση ακτώς αυτών των 2?

GeorgeMan Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Δημοσ.
Έχετε την καλοσύνη να βάλετε αυτά τα test tones21 - 40Ηz να παίξουν στα συστήματά σας να μου πείτε εντυπώσεις;

Είναι home made μάλλον από το Cool edit,δεν θυμάμαι σίγουρα.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι όποιος το παίξει θα ακούσει μονο το 1/4 του track στα Logitech και το 1/2 στα Creative:lol:

Δημοσ.

Συμφονώ απόλυτα... γιατί γινεται ομως αυτο?

Ακόμη και στα ελεηνά TEAC 2.0 παίζει...

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον τα εβαλα.

Το 40-31Hz επαιζε τελεια, εβαλα εναν φακο και το μεγαφωνο παλλοταν και τριζανε ολα.

Το 30-21Hz στην αρχη επαιζε, οσο κατεβαιναν τα Hertz ομως το μεγαφωνο απλα παλλοταν χωρις εγω να ακουω τιποτα. Βεβαια πονεσαν τα αφτια μου δεν ξερω γιατι...

• Moderators
Δημοσ.

Μονο το Bass ρυθμιστικο υπηρχε. (δεν εχει 0. Εχει - και + στις 2 ακρες, στη μεση το ειχα, εκει ειναι το ''μηδεν'').

Εβαλα αυτα τα 2 αρχεια ηχου στο mp3 μου και εβαλα να παιζουν.

Ισοσταθμιστες του mp3 στο 0, ενταση ηχειων 45%.

Στην αρχη ακουγονταν καθαρα. Στο δευτερο τεστ ακουγοταν, ενω απο τη μεση και μετα δεν ακουγα τιποτα, ενω το μεγαφωνο εξακολουθουσε να παλλεται

Μετα με πονεσαν τα αφτια μου.

Δημοσ.

Λές να έκαψες τα αυτία σου τελικά αντί για το SUB? :lol:

Στα TEAC που έχω πάντως παίξανε καί τα 2 samples απο την αρχή μεχρι το τέλος (ελεηνά φυσικά)

Περίεργο να πάλλεται το Sub και να μή το ακούς... Είπαμε να φτάνει χαμηλά, δεν αναπαράγει και υπόηχους...:rolleyes: Τι λέτε?

Υ.Γ. Ακόμη 1 αξιόπιστος τρόπος να δείς αν παράγει ήχο που δέν ακούς είναι να ανάψεις ενα αναπτήρα ακριβώς μπροστά απο το Sub να δείς αν τρεμοπαίζει η φλόγα απο τα κύματα αέρα

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο δεν χρειαζεται να το κανω, φυσαει απο μονο του στο πλάι (η τρυπα του bass reflex).

Καλα δεν ειναι το θεμα αμα παιζει τα 20 Hz η αμα φτανει μεχρι τα 30 ''μολις''... :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...