Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο update w960

apollone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας αγόρασα το w960 έκανα εγκατάσταση το Pc suite την τελευταία έκδοση απο το site της Sony Ericsson μετα κατέβασα και το update software το έκανα εγκατάσταση το έτρεξα κατέβασε κάτι δικά του αρχεία και αύτο ήταν.Από κι και ύστερα τίποτα τρέχει απλώς σε flash μορφή το σήμα της sony ericsson δεν υπάρχει καμιά ένδειξη για update στο firmware του κινητού μου...έκλεισα το Mcaffe μήπως έφταιγε αυτό αλλά πάλι τίποτα...

Αν γνωρίζω κάποιος θέλω HELP :-)

Δημοσ.

όχι από τον Κοτσοβολο.Εχω Vista μήπως παίζει ρόλο αυτο??? Το κινητό μου κανονικά αναγνωρίζεται και συνδέεται με τον υπολογιστή και τα drivers μπήκαν κανονικά...Και σαν εξωτερική μονάδα αναγνωρίζεται και μπορώ να κάνω μεταφορά αρχείων....Το θέμα είναι με το πρόγραμμα της sony ericsson και όταν δεν έχω συνδεδεμένο το κινητό πάλι τίποτα δεν κάνει ούτε που βγάζει ένα μνμ απλά τρέχει το λογότυπο της σε flash.Δεν εμφανιζει κάποι σφάλμα το έχω κάνει εκατό φορές εγκατάσταση σβήσιμο και ξανά τα ίδια...Τα νεύρα μου.!

Δημοσ.

home prerium αυτά 'εχω αλλά οι Sony Ε δεν κάνει κάποια διάκρισή ανάμεσα στα vista το μονό που λέει ότι είναι συμβατά στα 32bit κι εγώ 32bit λειτουργικό έχω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...