chiossif Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Την προηγούμενη εβδομάδα έλαβα με προσωπικό ταχυδρομείο προωθητική ενέργεια της εταιρίας ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ με την οποία εφόσον το επιθυμώ μπορώ να ανταλλάξω την παλιά μου Gillette με την νέα Gillette Fusion Power STEALTH έως σήμερα Σαββάτο 22 Μαρτίου σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας Α-Β. Σε κατάστημα της περιοχής μου (το πλησιέστερο στην διεύθυνσή μου) απευθύνηκα σήμερα στις 17:00 και μου είπαν ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ μηχανές Gillette Fusion Power STEALTH διότι τελείωσαν. Εφόσον δεν αναφέρεται πουθενά ότι πρόκειται για προσφορά περιορισμένων τεμαχίων και εφόσον ήμουν συνεπέστατος στην χρονική μου υποχρέωση, θεωρώ ότι η εταιρία που πραγματοποιεί την παραπάνω προωθητική ενέργεια οφείλει να καλύψει αυτήν την επιθυμία μου. Δυστυχώς η ιστοσελίδα τους http://p-g.gr/ παραπέμπει στον διεθνή ιστοχώρο και προς αποδείξεως της χρονικής μου συνέπειας αποστέλλω αυτό το θέμα σε δημόσιο χώρο. Παράλληλα θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω από Δευτέρα με την εταιρία ενώ αναμένω και προσωπικό μύνημα σχετικά με το πως θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία μου. Θα σας ενημερώσω για τα νεώτερα. Ευχαριστώ για την φιλοξενία...
chiossif Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 και έλαβα: The reference number for your question is '080322-001328'.
chiossif Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 ...και του πουλιού το γάλα! κατατέθηκε ηλεκτρονικά το παραπάνω αίτημα μου και: " H αποστολή της φόρμας έγινε με επιτυχία! " Σε αναομή των απαντήσεών τους. Ευχαριστώ και πάλι για την φιλοξενία...
chiossif Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Subject: Contact from AB VASILOPOULOS Web Site From: <[email protected]> Message-Id: <[email protected]> Date: Sat, 22 Mar 2008 11:04:16 -0500 Αυτό είναι αυτοματοποιημένο μύνημα. Eυχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας, Σύντομα θα λάβετε σχετική απάντηση This is an automated message. Thank you your contact. We will contact you soon. Thank you. ήταν η πρώτη απάντηση ως στιγμής και μια και είμαι ακόμα στο δίκτυο την ανεβάζω.
liopyr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Άντε πες μας τι έγινε και έχω φάει τα νύχια μου!!!
coolman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Πάω στοίχημα ότι θα την πάρεις τσάμπα. Μπορεί να σου δώσουν και άλλη μία να δώσεις σε φίλο σου. Η μηχανή δεν τους πολυνοιάζει. Τα ξυραφάκια μετράνε
Krokodilos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Πάω στοίχημα ότι θα την πάρεις τσάμπα. Μπορεί να σου δώσουν και άλλη μία να δώσεις σε φίλο σου. Η μηχανή δεν τους πολυνοιάζει. Τα ξυραφάκια μετράνε Γατα εισαι. Εγω που την αγορασα προσφατα νομιζω την πηρα (την μηχανη μαζι με το ξυραφακι που ειχε ηδη πανω) καπου 11? και πηρα και 4 ανταλλακτικα με 12?!!:shock: Και εγω την Gillette Fusion Power Stealth πηρα και οχι την απλη Gillette Fusion Stealth. Η διαφορα ειναι οτι εχει μπαταρια και παραγει μικροδονησεις για καλυτερο ξυρισμα και οτι οι λεπιδες της ειναι πιο κοφτερες και κατι τετοια. Παντως η προηγουμενη που χρησιμοποιουσα ηταν η Gillette Mach3 Turbo και ημουν φοβερα ικανοποιημενος καθως κοβομουν πολυ σπανια, μια φορα καθε 15 ξυρισματα, ενω προκαλουσε μικρους ερεθισμους(απο πολυ πολυ μικρα κοψιματα που δεν τα καταλαβαινεις) σχετικα συχνα, περιπου 2 στις 5 φορες. Κρατουσε 7-10 ξυρισματα. Ειμαι ευαισθητος σε αυτο βεβαια για αυτο. Αλλοι κρατανε 20-30 φορες αλλα εγω δεν μπορω πανω απο 10. Τωρα η Power Stealth που δοκιμασα ειναι αλλη κλαση! Αλλο επιπεδο! Ως τωρα οχι μονο δεν εχω κοπει στο ελαχιστο φυσικα, αλλα ουτε καν ερεθισμους εχω. Ειναι οτι πιο τελειο εχω χρησιμοποιησει! Κοβουν σαν μαχαιρια σαμουράι το βουτυρο! Απαλα και με ακριβεια. Γενικα ειναι αλλη αισθηση. Δεν κρατανε πολυ βεβαια, καθως μετα απο 6 φορες αρχιζουν να τραβανε λιγο αλλα 10 φορες κρατανε και αυτες οπως τα Mach3. Αξιζε με τα χιλια η αγορα τους, οποτε κανε ο,τι μπορεις να την αποκτησεις.
red7genius Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Επειδη την πηρα και εγω σημερα την power fusion στον αβ της γειτονιας μου μου ειπαν πως την ανταλλαγη την κανουν σε μερικα υποκαταστηματα αβ και οχι σε ολα! btw σπερνει η φιουζον!!!
Commentator Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ωραια η stealth.Εγω εχω αυτην Gillette Μ3 power Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το ξυρισμα. Εσας η δονηση btw σας βολευει;
Cue Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δε μας λέτε όμως τα ξυραφάκια - μιας και αναφέρθηκε ότι είναι πανάκριβα - μήπως υπάρχει κανά online shop να τα αγοράζουμε φθηνότερα?
KWSN_Men Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Κάνα χρόνο περίπου... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=184121&highlight=fusion
chiossif Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δεν έχω λάβει καμία απάντηση και άρα ξανασυμπληρώνω την φόρμα επικοινωνίας: "(1η επανάληψη προηγούμενου μυνήματος) Πριν από τρεις εβδομάδες έλαβα με προσωπικό ταχυδρομείο προωθητική ενέργεια της εταιρίας ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ με την οποία εφόσον το επιθυμώ μπορώ να ανταλλάξω την παλιά μου Gillette με την νέα Gillette Fusion Power STEALTH έως σήμερα Σαββάτο 22 Μαρτίου σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας Α-Β. Σε κατάστημα της περιοχής μου (το πλησιέστερο στην διεύθυνσή μου) απευθύνηκα στις 22 Μαρτίου στις 17:00 και μου είπαν ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ μηχανές Gillette Fusion Power STEALTH διότι τελείωσαν. Εφόσον δεν αναφέρεται πουθενά ότι πρόκειται για προσφορά περιορισμένων τεμαχίων και εφόσον ήμουν συνεπέστατος στην χρονική μου υποχρέωση, θεωρώ ότι η εταιρία που πραγματοποιεί την παραπάνω προωθητική ενέργεια οφείλει να καλύψει αυτήν την επιθυμία μου. Αναμένω απάντηση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ευχαριστώ." και όπως και πριν: "H αποστολή της φόρμας έγινε με επιτυχία!" Αλήθεια, διαβάζει κανείς τα μυνήματά μου;
freedubus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Nαι, εμείς. Πάντως αν τόσο καιρο παραμένεις αξύριστος αναμένοντας τη fusion, αν θέλεις έχω κάτι φαλτσέτες να σου δανείσω για να κανεις τη δουλειά σου, γιατι μεχρι να σου απαντησουν θα εχεις γινει σαν το ναυαγο τομ χανκς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.