ARIANAROS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Επειδη ειμαι απο λιγο εως και πολυ ασχετος, θελω να ρωτησω που μπορω να βρω ενα προγραμμα δημιουργιας dvd! Ειναι αναγκαστικο να το αγορασω; Γιατι οτι convert_x_to_dvd και τα λοιπα κατεβασα , ηταν δοκιμαστικες εκδοσεις και μαλιστα πολλα κιλα προβληματικες. Αν ξερετε απο που μπορω απλα να κατεβασω τετοιο προγραμμα παρακαλω απαντηστε!
ARIANAROS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 thanks. με βολεψε αρκετα και κυριως....τζαμπα.χαχα.
SPchief Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλό πρόγραμμα, free και με πολλές δυνατότητες, είναι και αυτό εδώ. Εμένα με έχει βολέψει...
sifounas1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 παιδια ψαχνω ενα προγραμμα που να γραφει τις ταινιες σε dvd και να μπορουν να παιξουν ακομη και στο πιο παλιο dvdplayer να ενσωνατωνει υποτιτλους να ειναι δωρεαν να ειναι ευχρηστο και γρηγορο σαν το freemake video converter αλλα να εχει καλυτερη ποιοτητα το αποτελεσμα :P ΥΓ: γυναικα δεν θελω!!!!!!!!!!
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 1.Ποιο παλιό θέμα δεν έβρισκες;;Και το έβαλες εδώ;; 2.Αν δεν σου αρέσει η ποιότητα από το freemake τότε κάτι κάνεις λάθος εσύ. 3.Τα ποιο δημοφιλή προγράμματα για αυτήν την δουλειά ConvertXtoDVD DVD Flick
sifounas1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 1.Ποιο παλιό θέμα δεν έβρισκες;;Και το έβαλες εδώ;; 2.Αν δεν σου αρέσει η ποιότητα από το freemake τότε κάτι κάνεις λάθος εσύ. 3.Τα ποιο δημοφιλή προγράμματα για αυτήν την δουλειά ConvertXtoDVD DVD Flick το convert απο οτι ξερω δεν ειναι δωρεαν και το dvdflick πες με κουτο μου εσπασε τα νευρα και το διεγραψα δεν εβγαζα ακρη
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 [...] το dvdflick πες με κουτο μου εσπασε τα νευρα και το διεγραψα δεν εβγαζα ακρη Γιατί δεν διάβασες το guide που είναι και στα Ελληνικά; (http://www.dvdflick.net/guide/index_gr.html)
sifounas1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Γιατί δεν διάβασες το guide που είναι και στα Ελληνικά; (http://www.dvdflick.net/guide/index_gr.html) το διαβασα και μου εβγαζε ενα σφαλμα στην επιλογη προορισμου του φακελου και δεν καταλαβαινα το γιατι και ετσι το εσβησα :devil: με το freemake επαθα πλακα με την απλοτητα του και με την ταχυτητα αλλα μου ειπαν πως δεν ειχε καλη ποιοτητα γι αυτο
TheELF Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 το διαβασα και μου εβγαζε ενα σφαλμα στην επιλογη προορισμου του φακελου και δεν καταλαβαινα το γιατι και ετσι το εσβησα :devil: με το freemake επαθα πλακα με την απλοτητα του και με την ταχυτητα αλλα μου ειπαν πως δεν ειχε καλη ποιοτητα γι αυτο Δηλαδή εσένα σου άρεσε το αποτέλεσμα αλλά επειδή είπε κάποιος ότι δεν βγάζει καλή ποιότητα ψάχνεις για άλλο;; Η ποιότητα(και στο free make) εξαρτάτε από το πόσα kbps θα βάλεις σε σχέση με το πρωτότυπο,αν δεν αλλάξεις τίποτα άλλο ανάλυση π.χ.,από εκεί και πέρα αν με απλό πέρασμα δεν βγάλει ικανοποιητική ποιότητα(πολύ δύσκολα) μπορείς να το βάλεις να κάνει και διπλό πέρασμα για ακόμα καλύτερη ποιότητα.
sifounas1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή εσένα σου άρεσε το αποτέλεσμα αλλά επειδή είπε κάποιος ότι δεν βγάζει καλή ποιότητα ψάχνεις για άλλο;; Η ποιότητα(και στο free make) εξαρτάτε από το πόσα kbps θα βάλεις σε σχέση με το πρωτότυπο,αν δεν αλλάξεις τίποτα άλλο ανάλυση π.χ.,από εκεί και πέρα αν με απλό πέρασμα δεν βγάλει ικανοποιητική ποιότητα(πολύ δύσκολα) μπορείς να το βάλεις να κάνει και διπλό πέρασμα για ακόμα καλύτερη ποιότητα. το ειδα και εγω και δεν μου αρεσε η ποιοτητα και δεν ειχα πειραξει τιποτα στις ρυθμισεις
TheELF Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Άρα ή το αρχικό υλικό είναι χάλια οπότε κανένα πρόγραμμα δεν θα κάνει δουλειά ή κάτι κάνεις λάθος εσύ,μπες στης ρυθμίσεις και ρίξε μια ματιά.
sifounas1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Άρα ή το αρχικό υλικό είναι χάλια οπότε κανένα πρόγραμμα δεν θα κάνει δουλειά ή κάτι κάνεις λάθος εσύ,μπες στης ρυθμίσεις και ρίξε μια ματιά. ok thanks!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα