NUKE2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Λοιπον,ηθελα να ρωτησω αν ξερεται τι γινεται στο παρακατω ερωτημα: Αν σε ενα αυτοκινητο εχουν βγαλει τις πινακιδες,υπαρχει καποιος τροπος να βγουν καινουργιες?Δηλαδη,ειναι παρατημενο,βρισκω τον κατοχο και μου το δινει και βγαζω πινακιδες.Γινεται αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdevil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Όταν λες παρατημένο και του έχουν βγάλει τις πινακίδες τι εννοείς;; Αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τις παρέδωσε μαζί με την άδεια κυκλοφορίας και έκανε οριστική διαγραφή τότε πορείς να βγάλεις καινούρια άδεια. Αν οι πινακίδες αφαιρέθηκαν είτε απο τον ιδιοκτήτη (για να μην κλαπούν) είτε από την τροχαία για παράβαση τοτε δεν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NUKE2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Ειναι σε εναν δρομο παρατημενο και θα το παρει ο δημος οπου να ναι. Δηλαδη,αμα βρω πιανου ειναι και μιλησω σε αυτον λογικα θα μπορω να το παρω...Ετσι δεν ειναι? Μηπως ξερεις που πρεπει να απευθυνθω για να βγαλω καινουργια αδεια αν οντως εχει γινει οριστικη διαγραφη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Νομίζω στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών-Υπουργείο Μεταφορών. Τσέκαρε πάντως αυτό που είπε ο gdevil. Έχε όμως στον νου σου ότι πρέπει να περάσεις και ΚΤΕΟ. Όλη την διαδικασία από την αρχή, σαν να πρόκειται για καινούργια ταξινόμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Ειναι σε εναν δρομο παρατημενο και θα το παρει ο δημος οπου να ναι.Δηλαδη,αμα βρω πιανου ειναι και μιλησω σε αυτον λογικα θα μπορω να το παρω...Ετσι δεν ειναι? Μηπως ξερεις που πρεπει να απευθυνθω για να βγαλω καινουργια αδεια αν οντως εχει γινει οριστικη διαγραφη? Σε περίπτωση όμως που δεν βρεις τον ιδιοκτήτη, νομικά δεν μπορεί να γίνει δικό σου το αυτοκίνητο πριν περάσουν 5 χρόνια. Το ότι είναι παρατημένο δεν σημαίνει ότι μπορεί να το πάρει όποιος θέλει, τουλάχιστον θεωρητικά. Απ' την άλλη, δέστο πρακτικά το θέμα: αν παρατάω εγώ ένα αυτοκίνητο σε ένα δρόμο κι αν έχω κάνει οριστική διαγραφή στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών κι έχω καταθέσει πινακίδες, δεν με πολυενδιαφέρει ποιός θα το πάρει και τι θα το κάνει, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα το ψάξω και δεν θα το κυνηγήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NUKE2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Ναι,καταλαβα.Καλως,σας ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 κ που ξερεις οτι αξιζει ολη αυτη η ιστορια...μπορει να θελει ολο φτιαξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dee001 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μια απορία, αν ξέρει κάποιος να μου τη λύσει, είναι κυρίως νομικού περιεχομένου. Αν έχει παρκάρει κάποιος ψιλο-αντικανονικά και πάει η τροχαία να κόψει κλήση και να αφαιρέσει πινακίδες, αλλά οι πινακίδες είναι κολλημένες αθάνατα στον προφυλακτήρα και δεν γίνεται, τι γίνεται τοτε; Επιπλέον τσουχτερό πρόστιμο; Είναι όντως παράβαση να είναι κολλημένες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μια απορία, αν ξέρει κάποιος να μου τη λύσει, είναι κυρίως νομικού περιεχομένου.Αν έχει παρκάρει κάποιος ψιλο-αντικανονικά και πάει η τροχαία να κόψει κλήση και να αφαιρέσει πινακίδες, αλλά οι πινακίδες είναι κολλημένες αθάνατα στον προφυλακτήρα και δεν γίνεται, τι γίνεται τοτε; Επιπλέον τσουχτερό πρόστιμο; Είναι όντως παράβαση να είναι κολλημένες; Πώς ακριβώς είναι κολλημένες αθάνατα στον προφυλακτήρα; Με οξυγονοκόλληση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Πώς ακριβώς είναι κολλημένες αθάνατα στον προφυλακτήρα; Με οξυγονοκόλληση; Εχω δει μεχρι και βιδες αλεν σε πινακιδα.. Αστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dee001 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Κολλημένες, πχ, με ισχυρή κόλλα που χρησιμοποιούν σε οικοδομές, εννοώ δηλαδή να μην μπορεί να τις βγάλει το γυμνό χέρι του αστυνομικού την ώρα που κόβει την κλήση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Κολλημένες, πχ, με ισχυρή κόλλα που χρησιμοποιούν σε οικοδομές, εννοώ δηλαδή να μην μπορεί να τις βγάλει το γυμνό χέρι του αστυνομικού την ώρα που κόβει την κλήση.. Άρθρο 90 του ΚΟΚ 1. [...] 2. Οι διαστάσεις, οι προδιαγραφές, ο τρόπος κατασκευής και η διαδικασία χορήγησης των πινακίδων της προηγούμενης παραγράφου, τα της αντικατάστασης αυτών σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, καταστροφής ή φθοράς, τα της χορήγησης πινακίδων για δοκιμαστική ή προσωρινή κυκλοφορία, ο τρόπος και η θέση ανάρτησης, τα των εγγραφών και ενδείξεων επʼ αυτών, καθώς και οποιοδήποτε σχετικό θέμα, ρυθμίζονται, για τα αυτοκίνητα, καθώς και για τα τρίτροχα οχήματα και τις μοτοσικλέτες και τα υπʼ αυτών ρυμουλκούμενα με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, για τα αγροτικά μηχανήματα με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για τα μηχανήματα έργων με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημόσιων Έργων, για τα μοτοποδήλατα με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και για τα ζωήλατα οχήματα με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. Δεν ξέρω τι ποινή προβλέπει η Υπουργική Απόφαση (μάλλον κανά διοικητικό πρόστιμο γιατί ποινή φυλάκισης δεν μπορεί να επιβληθεί παρά μόνο με νόμο). Αλλά είναι παράβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dee001 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μάλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μάλιστα... Να'σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piii Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μια ελαφρώς δύσκολη ερώτηση... Οποιος ξέρει ας απαντήσει. Το 1990 ο πατέρας μου αγοράζει ένα opel corsa απαλλασόμενο απο δασμούς.τέλη κτλ λόγω αναπηρίας που είχε ο πατέρας μου. Το 1992 πεθαίνει ο father και κληρονομεί η μητέρα μου το αυτοκίνητο χωρίς να πληρώσει τους δασμούς. Εδώ να σημειώσω ότι στην άδεια έγραφε "ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ-ΑΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟ" Πρίν περίπου 3 χρόνια λόγω ελευσης καινούργιου αυτοκινήτου αυτό τέθηκε σε προσωρινή ακινησία(όχι οριστική διαγραφή-απλά παραδώσαμε πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας) και εκτοτε φυλάσσεται σε ιδιωτικό χώρο, για συναισθηματικούς κυρίως λόγους. Σημειώνω εδώ ότι η άδεια κυκλοφορίας πλέον ανάφερε το όνομα της μητέρας μου πάνω και όχι του πατέρα μου. Πριν 6 μήνες δυστυχώς πεθαίνει και η μητέρα μου. Το ερώτημά μου είναι... Αν αποφασίσω σε κάποια φάση να το ξαναθέσω σε κυκλοφορίας θα μπορέσω; Δεδομένου ότι ο άνθρωπος που το κατείχε δεν ζεί πιά. Η θα πάρω το τρίτο; Σόρρυ για το μακροσκελές post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.