Προς το περιεχόμενο

φορητος τσεπης

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

σκεφτομαι να αγορασω φορητο ηπολογιστη τσεπης ειτε σε pda η gps ... ή και αλλα

δεν τα ξερω και πολυ καλα εχω λαπτοπ αλλα θα ηθελα κατι ποιο μικρο που να κανει οτι κανει και ενα κινητο (δεν με νοιαζε και πολυ ) και να εχει wi fi βασικη χρηση το surfing στον νετ. Δεν εχω δει και πολλα αρα δεν ξερω σε τιμες κυμενονται τα αξιοπιστα.

Ειδα καποια και στο ebay αλλα δεν ξερω αν αξιζουν γιατι δεν εχω ιδεα μπορειτε να με κατατοπησετε καπως ?

ευχαριστω.

Δημοσ.
φιλε νομίζω το iphone είναι ακριβώς αυτό που ζητάς.

+1 και από εμένα. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση. Ειδικά αν έχεις εμπειρία με το ebay θα το έχεις και σε λογική τιμή ~$500 για την καλή έκδοση γιατί στο Ελλαδιστάν οι λήσταρχοι παίρνουν κεφάλια χρεώνοτας τα διπλά. 100% πιο ακριβό :mad: :mad: :mad:.

Δημοσ.

rwta κάποιον που το έχει η δούλεψε το λίγο σε ένα apple store και θα αλλάξεις γνώμη! γιατί να βασανίζεσαι με windows και .... Απλά δεν σου έτυχε να δουλέψεις σε τέτοιο περιβάλλον και "γιαυτο" το λες.

Το πιο user friendly gadget που υπάρχει σήμερα.

όσο για το nokia δεν μου γεμίζει το μάτι. και επιπλέον έχει max. memory 2 gb με κάρτα που πρέπει να αγοράσεις extra. χαλια interface, και αρκετά βάρη και πολλά αλλα μείον που βαριέμαι να γράψω

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον charoui για το Nokia.

Επίσης συμφωνώ με όλους για το iPhone. Έχει καταπληκτικό menu, πολύ εύχρηστο και πλέον υπάρχουν αρκετές εφαρμογές για την πλατφόρμα της Apple.

Αν επιμένεις για windows (κάτοχος WM pda-gps εδώ και μερικούς μήνες) να ξέρεις ότι υστερεί στα παρακάτω σε σχέση με το iphone:

1. Όσα προγράμματα "ειδικά" και να βάλεις για να το χειρίζεσαι με το δάκτυλο, πάντα κάποτε θα χρειαστεί η γραφίδα. Τι να κάνουμε, δεν είναι φτιαγμένο για δάχτυλο!

2. τα κολλήματα του θα τα τρώει. Ένα restart κάθε 2 μέρες θα του κάνεις! Μην ξεχνιόμαστε....windows!!!

Από την άλλη προτιμώ τα WM pda γιατί είναι πιο παραμετροποιήσιμα, νιώθω λίγο πιο ελεύθερος λόγω της πλειονότητας των προγραμμάτων που υπάρχουν και το βασικότερο....έχει και GPS.

βέβαια τώρα που βγήκε και gps για το iphone Και είναι και σε καλή τιμή...

Τιμές:

iphone: ~ 400-500$ ebay

gps iphone: ~100$ (από το insomnia το είχα διαβάσει)

Αν επιμένεις για Windows pda θα σου πρότεινα HTC....

Δημοσ.

φιλε μου ειχα το kaiser της htc και τωρα εχω iphone... για την ωρα τα πραγματα που μπορουσα να κανω στα WM6 δεν μπορω να τα κανω στο iphone. για μενα το kaiser ειναι το πληρεστερο pda που εχω χρησιιμοποιησει... το iphone πιο πολυ για εφε... βεβαια τα πραγματα ισως αλλαξουν τωρα που δοθηκε το sdk για το iphone αλλα και παλι θα πρεπει να περιμενουμε για να δουμε αλλαγες μεχρι το καλοκαιρι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...