lazaros7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 παιδια σκεφτομαι να παρω αυτη την καρτα γραφικων http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1073311 ξερει κανεις τιποτα για την εταιρια axle? δεν την εχω ξανακουσει.μηπως να προτιμισω την galaxy? απλα η axle εχει 15 ευρω λιγοτερο.
stm00192 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 προτιμησε την φθηνοτερη δεν έχουν καμια διαφορα μεταξυ τους όλες με τα προτυπα της nvidia κατασκευάζονται!
telarin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 την αγόρασα χθες, μια χαρά δουλέυει, η εικόνα είναι πολύ καλή και στην tv (που με ενδιέφερε κυρίως). Μόνο που τουλάχιστον η έκδοση που έχω (δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις axle που φέρνει το πλαίσιο) δεν έχει την εργοστασιακή ψύκτρα, έχει μια που θυμίζει zalman, full χάλκινη (ο.0) με ξεχωριστές μεγάλες ψύκτρες στις μνήμες και στα vrm, που μάλλον σημαίνει έτοιμη για oc.. To άσχημο είναι ότι κάνει παραπάνω θόρυβο απότι περίμενα, ακόμη και στο desktop (ο αδερφός μου έχει μια sapphire 3870 με μαμίσια ψύκτρα η οποία σχεδόν δεν ακούγεται ακόμη και στο Crysis). Θα κοιτάξω αν υπάρχει πρόγραμμα να μειωσω τις στροφές του cooler και θα επανέλθω
Str Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 telarin, μηπως εχεις την εκδοση με τα 256 ΜΒ ραμ? καπου καπως καποτε, ειχα δει ενα review αυτης με τα 256 και ειχε την ψυκτρα που ανεφερες...
Iron_Druid Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Απαντησε λιγο ρε φιλε αν γινεται γιατι κ εγω ενδιαφερομαι για την axle. Βλεπεις ειναι φθηνοτερη στην κατηγορια των 8800GT. Εγω μιλάω για αυτην http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1073311 . Βασικα γνωριζω οτι υπηρψε προβλημσα θορυβου με αυτες αλλα ξερω οτι τις αλλαξαν ολες, λες να εμεινε καμια παλια και να στην έδωσαν ;
@topos Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Eγω θα προτιμουσα καμια msi η xfx στα ιδια χρηματα απο τoν φιλο μας τον skroutz..
Hal9000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 'Οπως την πήρα την επέστρεψα τη συγκεκριμένη axle 8800gt. 'Εκανε αρκετό θόρυβο το fan της.
outlaw star Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 μήπως κάνει θόρυβο επειδή δουλεύει full??ας το τσεκάρει μια ο lazaros7 με riva tuner
telarin Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 την αγόρασα χθες, μια χαρά δουλέυει, η εικόνα είναι πολύ καλή και στην tv (που με ενδιέφερε κυρίως). Μόνο που τουλάχιστον η έκδοση που έχω (δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις axle που φέρνει το πλαίσιο) δεν έχει την εργοστασιακή ψύκτρα, έχει μια που θυμίζει zalman, full χάλκινη (ο.0) με ξεχωριστές μεγάλες ψύκτρες στις μνήμες και στα vrm, που μάλλον σημαίνει έτοιμη για oc.. To άσχημο είναι ότι κάνει παραπάνω θόρυβο απότι περίμενα, ακόμη και στο desktop (ο αδερφός μου έχει μια sapphire 3870 με μαμίσια ψύκτρα η οποία σχεδόν δεν ακούγεται ακόμη και στο Crysis). Θα κοιτάξω αν υπάρχει πρόγραμμα να μειωσω τις στροφές του cooler και θα επανέλθω νομίζω είμαι σαφής, όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει λίγο πιο προσεκτικά τα παραπανω.. τεσπα η κάρτα δόθηκε γιατί δεν άντεχα τον θόρυβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.