phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Προσφατα αλλαξα ραμ,ειχα τις ocz sli nvidia 1066mhz, k επειδη μου εκαναν προβληματα τις πηγα πισω στο πλαισιο,τις δοκιμασαν ειδαν οτι ειχαν προβλημα κ αποφασισα να τις αλλαξω κ να παω να παρω τις crusial ballistix tracer 1066 mhz που ειχα ακουσει τα καλυτερα.. Στις πρωτες μερες μια χαρα, τωρα τελευταια αρχιζει το pc κ μου κανει κατι κουλα με μπλε οθονες (στα vista)... , ξυπναω το πρωι(επειδη τον αφηνω για κατεβαστηρι το βραδυ) κ βρισκω τον υπολογιστη να εχει κανει μονος του επανεκινηση αλλα να μην εχει μπορεσει να bootaρει.. , μεσα στη μερα θα μου κολισει 1-2 φορες κ θα αναγκαστω να πατισω reset για να ξαναξεκινισει.. πολλες φορες δεν θα μπορεσει να βοοταρει κ θα χρειαστει να βγαλω μια απ τα 4 σλοτακια ραμ κ να την ξαναβαλω για να ξαναξεκινησει..(παρομοιο προβλημα μου εκαναν κ οι παλιες μου γιαυτο κ τις αλλαξα.. δλδ δεν μπουταρε μολις ανοιγα το pc εβαζα αλλες ραμ κ ανοιγε κανονικα.. κ ξαναεβαζα τις δικες μου κ μια χαρα μετα.. icon_rolleyes.gif ) Ετρεξα κ ορθος στο Blend με τον επεξεργαστη (εναν Ε6600) στα 3,2 κ τις ραμ στα 1066 5-5-5-15 κ μετα απο 3 ωρες εβγαλε σφαλμα.. Ενω οταν ετρεξα ορθος μονο για τον επεξεργαστη μου ετρεχε για 5-5.30 ωρες χωρις προβλημα.. Τι λετε? εμενα κατι μου βρωμαει στις ραμ.. ποια οι γνωμη σας για τις συγκεκριμενες ραμ γενικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis7777 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Έχεις υπερχρονίσει το σύστημά σου? Τα βολτ είναι εκεί που πρέπει? Αν σου βγάζει λάθος στο orthos τότε πιθανόν κάτι δεν είναι σωστά ρυθμισμένο στο BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 ακουστε να δειτε.. τις πρωτες μερες που τις πηρα τις ραμ δεν ειχα τετοια προβληματα.. τοτε το pc το ειχα ο/c λιγο στην cpu (εναν Ε6600 2,4) κ τον ειχα στα 3ghz χωρις να δωσω ακομα ρευμα στην cpu με fsb 333 κ πολλαπλ. 9.. κ οι ραμ τοτε ηταν στα 1000 mhz με 2,2v που λεει κ ο κατασκευαστης,με 2:3 διαιρετη νομιζω.. μετα επειδη πηρα ψυκτρα μια zalman 9700nt κ επειδη ειχα ακουσει κ διαβασει για τις ballistix poy πηρα οτι ανεβαινουν πολυ κ γενικα οτι ειναι για o/c κ ξεκινησα να τον ανεβασω κ αλλο.. με τα πολλα τον εφτασα στα 3,6 τον επεξεργαστη με πολυ καλες θερμοκρασιες με ρευμα 1,5625v.. κ οι ραμ παλι στα 1000mhz με 2,3 v, κ ρευμα κ στην μιτρικη σε south k north.. Toτε ετρεξα ενα ορθος κ για 2+ ωρες δεν ειχε βγαλει προβλημα.. κ λεω θα ειναι μια χαρα κ τον αφηνω ετσι.. Ολα καλα για 2-3 μερες μετα αρχισαν τα προβληματα.. μπλε οθονες κ ιστοριες.. μεχρι μαμα τον επανεφερα k παλι εβγαζε μπλε οθονες..οταν ετρεχα ορθος δεν μου εβγαζε σφαλμα αλλα σε καποιο χρονικο διαστημα μου εβγαζε παλι μπλε οθονες κ restart.. εβγαλα μπαταρια απ τη μητρικη μπας κ το "ξε-φαει".. για 2-3 μερες ολα καλα..τον πηγα στα 3 ghz παλι με 1000 αρες τις ραμ.. κ μετα απο 2-3 μερες που ελεγα οτι εστρωσε παλι ξεκιναει τα ιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δοκιμασα με ορθος σε blend για 16 ωρες+ κ με τα 4 dimms k δεν εβγαλε σφαλμα.. ολα στο auto κ τις ραμ σαν 800αρες.. κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το ορθος? το αφησα τοση ωρα.., κατα ποσο θα πρεπει να ειμαι σιγουρος οτι δεν φταινε οι ραμ? βεβαια κ αλλες φορες δεν εβγαζε σφαλμα αλλα οταν εκανα επανεκινηση κολαγε κ δεν βοοταρε.. (μηπως τελικα φταιει καμια μητρικη? κ οχι η ραμ..) :? .. ειναι αξιοπιστο το ορθος για να εξετασει τις ραμ?να ξερουμε με σιγουρια?η ποιο αξιοπιστο ειναι το μεμτεστ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Οπως σας ειπα δοκιμασα προχτες με το ορθος στο blend για 16 ωρες+ με 800αρες τις ραμ κ ολα στο auto χωρις ο/c..κ δεν εβγαλε σφαλμα.. εχτες το βραδυ πηγα τον επεξεργαστη στα 3,2ghz κ τις ραμ 1066 που ειναι κανονικα με την ταση που πρεπει.. ετρεξα ορθος κ τον αφησα ολο το βραδυ αν δω αν παλι δεν βγαλει σφαλμα.. ηρθα πριν λιγο σπιτι κ το pc ειχε κανει restart κ ειχε κολισει.. (βασικα αυτο μου το εκανε κ αλλες φορες οταν ετρεχα ορθος..εκανε επανεκινηση χωρις να βγαλει σφαλμα.. ΑΥΤΟ το θεωρουμε σαν σφαλμα οταν κανει ρεσταρτ βγαζοντας μπλε οθονη? η κανει restart για καποιο αλλο λογο κ εγω το θεωρω τσαμπα οτι ειναι σαν σφαλμα του ορθος? ) με τα πολλα τον εκλεισα απ το κουμπι κ οταν πηγα να τον ξανανοιξω δεν μπουταρε..δλδ δεν εκανε το μπιπ που κανει οτι κ καλα αναγνωριζει τις ραμ.. κλασσικα επρεπε να βγαλω καποιο dimmακι για να το "ξε-φαει".. δοκιμασα να βγαλω το ενα κ παλι δεν ξεκινουσε.. εβγαλα κ το αλλο απο το ιδιο ζευγαρι (οπως τις πηρα..γιατι εχουν μια διαφορα κ φαινονται τα ζευγαρια).... κ παλι δεν ξεκινουσε.. αφησα μια απ το συγκεκριμενο ζευγαρι κ παλι τιποτα.. τους αλλαξα κ σλοτ στην μιτρικη μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα.. εβαλα τις αλλες απ το αλλο ζευγαρι κ ξεκινουσε κανονικα.. αρχιζα να πιστευω οτι σιγα σιγα εδειχνε τι φταιει τοσο καιρο.. ξαναβαζω αυτες που δεν ανοιγε πριν κ παλι δεν ξεκινουσε.. με τα πολλα βαζω τις καλες κ δουλευω για λιγη ωρα το pc κ οταν τελειωσα ειπα να ξαναεπειχηρησω να δω αν ακομα δεν λειτουργουν οι αλλες.. βγαζω τις καλες κ βαζω τις αλλες 2.. κ τωρα ξεκινησαν κανονικα.. πως σας φαινετε? θα το σπαγατε? icon_lol.gif τι να υποθεσω τωρα.. ασταθεια των ραμ?τι? μιτρικη? τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.