M-81 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Υπάρχει τρόπος προσθήκης ελληνικού πληκτρολογίου στο iPod (όπως γίνεται πχ. με το Pocket PC...); Από ότι είδα στα Settings έχει προς ενεργοποίηση και κάποιες άλλες γλώσσες (Γερμανικά, Γιαπωνέζικα, κα.) εκτός από τα Αγγλικά, αλλά δυστυχώς όχι και τα Ελληνικά... Ήθελα να ψάξω κάτι στο Google Maps αλλά δεν μπορούσα να γράψω ελληνικά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Υπάρχει τρόπος προσθήκης ελληνικού πληκτρολογίου στο iPod (όπως γίνεται πχ. με το Pocket PC...); Από ότι είδα στα Settings έχει προς ενεργοποίηση και κάποιες άλλες γλώσσες (Γερμανικά, Γιαπωνέζικα, κα.) εκτός από τα Αγγλικά, αλλά δυστυχώς όχι και τα Ελληνικά... Ήθελα να ψάξω κάτι στο Google Maps αλλά δεν μπορούσα να γράψω ελληνικά. Το έχεις "ξεκλειδώσει";
M-81 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Το έχεις "ξεκλειδώσει";Όχι...ακόμη. Ουσιαστικά το έχω μόνο δύο μέρες! Διάβασα βέβαια κάποια σχετικά θέματα για το jailbreak, αλλά ήλπιζα πως τα ελληνικά θα έμπαιναν χωρίς ξεκλειδώματα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Όχι...ακόμη. Ουσιαστικά το έχω μόνο δύο μέρες! Διάβασα βέβαια κάποια σχετικά θέματα για το jailbreak, αλλά ήλπιζα πως τα ελληνικά θα έμπαιναν χωρίς ξεκλειδώματα... Θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις (jailbreak). Tότε θα δεις το φως το αληθινό.
M-81 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις (jailbreak). Tότε θα δεις το φως το αληθινό. Ωραία! Υ.Γ.: Ευχαριστώ πολύ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Nα'σαι καλά και με γειά το νέο σου iPod.
loukas77 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι Αφού το ξεκλειδώσεις τι πρέπει να βάλεις για το ελληνικό πληκτρολόγιο? Ευχαριστώ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι Αφού το ξεκλειδώσεις τι πρέπει να βάλεις για το ελληνικό πληκτρολόγιο? Ευχαριστώ! Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες που βρίσκουμε στο wiki topic για το iPhone, κεφάλαιον 16: Ελληνικά στο iPhone. Kαι ευχαριστούμε τον kalantz (που έφτιαξε το όλο πακέτο των ελληνικών), το μέλος μας jim788e που μετέφερε τις οδηγίες στο forum και τον Steve Jobs που μας έδωσε το iPod Touch.
Freakster Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Καλά το iphone, αλλά το ipod touch που κυκλοφορεί επισήμως στην ελλάδα δεν θα έπρεπε να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο; :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.