Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με USB Flash Disk…

okok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κάποιους μήνες, όποτε συνδέω το flashάκι μου στο PC, εμφανίζονται αυτά τα περίεργα αρχεία…

http://www.e-pcmag.gr/forum/uploads//1202566436/gallery_33_163_6145.jpg

Το ίδιο συμβαίνει και όταν συνδέω το κινητό μέσω καλωδίου (εμφανίζονται στη memory card). Αν τα σβήσω, θα ξαναεμφανιστούν. Επίσης, δεν μπορώ να “μπω” στο flashάκι με διπλό κλικ, παρά μόνο με δεξί κλικ>Άνοιγμα. Ακόμα, δεν μπορώ να το αποσυνδέσω μέσω της “Ασφαλούς κατάργησης συσκευών υλικού” και όταν απλά το βγάζω απ’ τον υπολογιστή μερικές φορές μου εμφανίζει μηνύματα λάθους (που παλιότερα δεν το έκανε), όπως το παρακάτω, αλλά και άλλα...

http://www.e-pcmag.gr/forum/uploads//1202566436/gallery_33_163_5216.jpg

Αυτό συμβαίνει μόνο με το flashάκι (και το κινητό) και όχι και με τον εξωτερικό σκληρό που έχω σε USB. Μάλλον φταίει ο υπολογιστής (Win XP) και όχι το flashάκι, καθώς όταν το βάλω σε PC με Win 2000, δεν έχω κανένα πρόβλημα και μπορώ να σβήσω και τα περίεργα αρχεία. Δοκίμασα και άλλα flashάκια, αλλά πάλι τα ίδια. Και όταν βάζω το flashάκι σε άλλο PC με WinXP, τα προβλήματα πρόσβασης κ.λπ. συνεχίζουν να υπάρχουν. Το PC μου δεν έχει internet, αλλά επειδή δοκιμάζω πολλά προγράμματα, ίσως να “τσίμπησα” τίποτα… Από την άλλη έκανα ένα scan με το Spybot – Search & Destroy (με τα πιο πρόσφατα updates) και δεν βρήκε τίποτα.

Τι μπορεί να φταίει και πώς θα το διορθώσω;

Δημοσ.

..."πάρε" ό,τι αρχεία χρήσιμα έχεις από το flash και την κάρτα μνήμης του κινητού,βάλ΄τα σ' ένα φάκελο στο pc,σκάναρε καλού-κακού το φάκελο μετά,μ' ένα antivirus,και μετά φορμάτ σε flash και κάρτα μνήμης κινητού...

Δημοσ.
..."πάρε" ό,τι αρχεία χρήσιμα έχεις από το flash και την κάρτα μνήμης του κινητού,βάλ΄τα σ' ένα φάκελο στο pc,σκάναρε καλού-κακού το φάκελο μετά,μ' ένα antivirus,και μετά φορμάτ σε flash και κάρτα μνήμης κινητού...

Σωστός!!!!

Δημοσ.

Έκανα και scan και format, αλλά τίποτα... Ακόμα και άδιο τελείως να είναι το flashάκι, πάλι τα ίδια κάνει...

Κάποια άλλη σκέψη;

Δημοσ.
Έκανα και scan και format, αλλά τίποτα... Ακόμα και άδιο τελείως να είναι το flashάκι, πάλι τα ίδια κάνει...

Κάποια άλλη σκέψη;

Μηπως εχεις τιποτα προγραμματάκια απο το PC-MAGAZINE και γινεται autorun μολις βλεπει το flashdisk. Απεγκατέστησε τις usb και ξαναβαλε drivers usb.

Δημοσ.

Κάποια άλλη σκέψη;

δηλαδή,έκανες δεξί κλικ στο flash,επέλεξες format,ολοκληρώθηκε,και μετά ξανα-μανά τα ίδια;

Δημοσ.
δηλαδή,έκανες δεξί κλικ στο flash,επέλεξες format,ολοκληρώθηκε,και μετά ξανα-μανά τα ίδια;

Ακριβώς....

Θα δοκιμάσω να ξαναπεράσω τους drivers και βλέπουμε...

Εν τω μεταξύ, αν κάποιος έχει και κάποια άλλη ιδέα ας την αναφέρει...

Δημοσ.
υπάρχει περίπτωση να επέλεξες QUICK format ;

Έκανα format με όλους τους δυνατούς τρόπους...

Δημοσ.

..τότε ΕΓΩ σηκώνω τα χέρια ψηλά , γιατί full format σημαίνει ότι ψοφάνε τα ΠΑΝΤΑ "μέσα" στο flash...

Κι έχοντας την ίδια εμπειρία , δεν μου "μολύνθηκε" κάτι στα windows (ούτως ώστε να επαναμολυνθεί το flash ) , όταν έφερα μολυσμένο (εν αγνοία μου βεβαίως-βεβαίως ) το flash μου από υπολογιστή φίλου...Μετά το φορμάτ που έφαγε ο κύριος , ήταν πιο καθαρός κι από αρσακειάδα...(κι άνοιγε και ΠΑΛΙ με διπλό κλικ ) (...βεβαίως-βεβαίως)

Δημοσ.
..τότε ΕΓΩ σηκώνω τα χέρια ψηλά , γιατί full format σημαίνει ότι ψοφάνε τα ΠΑΝΤΑ "μέσα" στο flash...

Κι έχοντας την ίδια εμπειρία , δεν μου "μολύνθηκε" κάτι στα windows (ούτως ώστε να επαναμολυνθεί το flash ) , όταν έφερα μολυσμένο (εν αγνοία μου βεβαίως-βεβαίως ) το flash μου από υπολογιστή φίλου...Μετά το φορμάτ που έφαγε ο κύριος , ήταν πιο καθαρός κι από αρσακειάδα...(κι άνοιγε και ΠΑΛΙ με διπλό κλικ ) (...βεβαίως-βεβαίως)

Εγώ, χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως φταίει (και) το pc. Γιατί αν βάλω το flashάκι σε Win2K όλα καλά, ενώ σε WinXP έχουμε πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...