xpapias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Γειά χαρά. Πρόσφατα έχω αρχίσει να ασχολούμαι σοβαρά με τα Vista και αντιμετωπίζω τα εξής 2 προβλήματα. Πρόβλημα 1 Πολλά αρχεία δεν μου εμφανίζονται by default σε φακέλους. Πχ έχω ένα φάκελο στο program files και σ'αυτόν δε μου εμφανίζονται αρχεία .txt, .xyz, κλπ. Αλλά και τα αρχεία που εμφανίζονται δεν έχουν τις επεκτάσεις τους. =>Πως το ρυθμίζω να μου δείχνει όλα τα αρχεία των φακέλων με τις επεκτάσεις τους στο τέλος; Πρόβλημα 2 (και σημαντικότερο) Προφανώς και σχετίζεται με το 1ο. Όταν πάω να αντιγράψω ένα φάκελο με copy paste μου αντιγράφονται πάλι αρχεία συγκεκριμένου τύπου (πχ μόνο txt και exe). =>Τι φταίει - έχει να κάνει με το πρώτο πρόβλημα? Πως το διορθώνω τελικά?
Vice Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 για να βλέπεις τις επεκτάσεις κάνεις το εξής απλό: start - control panel - γραφεις "hidden" - επιλέγεις το πρώτο και ξε-τσεκάρεις εκει που λέει hide extentions for known file types. το άλλο που λες μου ακούγεται περίεργο και αναρωτιέμαι μήπως έχει να κάνει κάτι με το UAC. το έχεις απενεργοποιήσει?
xpapias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 OK με τα extensions το έφτιαξα. Απενεργοποίησα και τα hidden files. Το πρόβλημα είναι ότι έχω ένα φάκελο με 40 περίπου αρχεία και έναν υποφάκελο. Αν βάλω *.* στο word μου τα βγάζει όλα. Επίσης μου τα αντιγράφει όλα. Ο Windows Explorer μου εμφανίζει 5-6 από αυτά και όχι τον υποφάκελο. Επίσης ένα πρόγραμμα που χειρίζεται αρχεία τύπου .x3q βλέπει τα αρχεία στο φάκελο (όπως και τον υποφάκελο στον οποίο αυτά βρίσκονται) ενώ ο explorer όχι. Τι φταίει ρε γμτ - έχω απενεργοποιήσει τα hidden files από το control panel - το UAC είναι στο default. edit:Μόλις έκανα αντιγραφή όλο το φάκελο από το program files στο desktop και μου τα δείχνει όλα κανονικά...
Vice Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 δοκίμασε να κάνεις στο ίδιο παράθυρο που απενεργοποίησες τα hidden ενα restore defaults και παράλληλα απενεργοποίησε το UAC. κάνε ένα restart και ξαναδές. πάντως είναι περίεργο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.