Votritis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω εχω φόρμουλα αν θες να κοιτάξω ........
Tilemaxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ είχα αγοράσει το Honda Weider HSV '11 για το GT5, δεν ξέρω αν το θέλει κανένας.
tak.inc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας αγόρασα την φόρμουλα F10 και δεν μπορω να τρέξω στο Aspec αλλα ούτε και στο Βspec λέγοντας μου οτι μπορεί να συμμετάσχει μόνο στην κατηγορία F1 η οποία δεν υπάρχει.
vrwmiaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Πως τ'αγόρασες ρε φίλος; Επίσης εάν θέλετε να κάνουμε share να γίνουμε φίλοι στο psn να κάνουμε δουλειά τσακ μπαμ
tak.inc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Πως τ'αγόρασες ρε φίλος; Επίσης εάν θέλετε να κάνουμε share να γίνουμε φίλοι στο psn να κάνουμε δουλειά τσακ μπαμ δεν με βοηθάς η ερώτηση μου ειναι γιατί δεν μπορω να τρέξω με την φόρμουλα ξέρεις;
Votritis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Mε την φορμουλα μπορείς να τρέξεις σε συγκεκριμενους αγώνες βασικα σε καθε αγώνα τρέχεις με αμαξια με συγκεκριμενες προδιαγραφές δεν μπορεις χρησιμοποιείς οποιοδήποτε αμαξι σε οποιοδήποτε αγώνα .
vrwmiaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε φίλε formula gran Turismo πρέπει, Όχι Ferrari f10, γράψε αναλυτικά
tak.inc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Mε την φορμουλα μπορείς να τρέξεις σε συγκεκριμενους αγώνες βασικα σε καθε αγώνα τρέχεις με αμαξια με συγκεκριμενες προδιαγραφές δεν μπορεις χρησιμοποιείς οποιοδήποτε αμαξι σε οποιοδήποτε αγώνα .αυτό το ξέρω δεν είμαι αρχάριος μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση...Η φόρμουλα f10 που μπορεί να τρέξει μήπως πρεπει να συμπληρώσεις κάποιο επίπεδο δεν μπορεί να στην πουλάει έτσι και 10 εκατομμύρια!!!, ξέρεις η όχι ;;;
Votritis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 αυτό το ξέρω δεν είμαι αρχάριος μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση... Η φόρμουλα f10 που μπορεί να τρέξει μήπως πρεπει να συμπληρώσεις κάποιο επίπεδο δεν μπορεί να στην πουλάει έτσι και 10 εκατομμύρια!!!, ξέρεις η όχι ;;; Δεν ηξερα αλλα ,εμαθα τωρα που το εψαξα,δεν θελω να σε απογοητεύσω αλλα δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις στο κανονικό παιχνιδι , μονo σε καποια διαδικτυακά events που γίνονταν όταν ήταν ενεργοί οι σερβερς. Το gran turismo με χαλασε πολυ απο την στιγμη που αρχισε να κανει auto save οταν αγοραζες καποιο όχημα.
panos2171 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Απ΄ότι θυμάμαι πάντα γινόταν αυτό. Εκτός αν είχε ρύθμιση για απενεργοποίηση. Το GT πάντως σαν σειρά το θυμάμαι ότι και να έκανες να αποθήκευε μόνο του. Δε με θυμάμαι ποτέ να έκανα save χειροκίνητα.
Votritis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 auto save έκανε(μιλάω για εποχές ps1) ,αλλα οχι οταν αγόραζες αμάξι , νομίζω όταν τελείωνες τον αγώνα.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει επιλογή να το βγάλεις ρε σεις, τώρα παίζω το 6 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά είναι στις γενικές ρυθμίσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα