mtzs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μεχρι και στο 1.09 update που ξερω τα δινει τα χρηματα οσες φορες και να το βγαλεις
Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Το πολύ χρήμα είναι στα Seasonal Events που σου δίνει κιόλας μπόλικο XP. Ειδικά και αν σου έχει πάει το online bonus στο 200%, μπορείς να βγάλεις μέχρι και 800.000 credits απο έναν αγώνα.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ναι αυτο παρατηρησα κ εγω σημερα,για πλακα εβγαλα 3μυρια. μια ερωτηση ακομα,οι εποχιακοι αγωνες αυτοι αναβαθμιζονται ανα καποιο χρονικο διαστημα; η αν οχι επαναλαμβανονται και περνεις παλι τα χρηματα; ηδη σε 2 μερες το μπονους πηγε 130%
Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Aναβαθμίζονται οι εποχιακοί κάθε δύο βδομάδες περίπου.
alex89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Διαβάζω τα σχόλιά σας για το γκραντ τουρίσμο. Η εμπειρία μου σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι το nfs unshift 2 and 3. Είναι κάτι παρόμοιο; Τελειώνει το παιχνίδι σχετικά γρήγορα; Έχει καλή αίσθηση ο έλεγχος του αυτοκινήτου; Είναι εύκολο να το παίξεις με το χειριστήριο του ps3; Το βαριέσαι γρήγορα; Έχει καλό online παίξιμο αν και ποτέ μου δεν έχω παίξει κανένα παιχνίδι on line; Πολλές ερωτήσεις!
mtzs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Το GT5 δεν εχει καμια σχεση με οτι προανεφερες. Ειναι εξωμοιωτης και οχι "arcade" οπως τα NFS Αναβαθμιζεις, αγοραζεις, πουλας, εχει κολπα σε στροφες για να παιρνεις gold επαθλα, και το βασικοτερο απ ολα ειδικα settings για καθε αυτοκινητο και αναλογα την πιστα, ειδικα οταν προχωρησει αρκετα σε advanced levels, που δεν βγαινουν χωρις τις σωστες ρυθμισεις και στρατηγικη. Παιζεται με χειριστηριο αλλα χανει πολυ σε σχεση με τιμονιερα. Αυτες που συνιστωνται ειναι Logitech GT, G25, G27 Τρομερη αντοχη στον χρονο, και καλο online απ οσο θυμαμαι αν και για το τελευταιο πλεον δε ξερω, ας απαντησει ο Χρηστος
Xristaras12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 το Online αν εισαι με την παρεα σου ειναι για χαβαλε τελειως,γελιο,στουκες,να καιτε λαστιχα,να δοκιμαζετε τα παντα. αν το πατε σοβαρα με αλλους και πεσουν κοντρες,εκει να δεις ποσο ωραιο ειναι το παιχνιδι Μπηκα σημερα και παρακολουθησα drag racing μεταξυ 468 italia και R8,απλα εμεινα. απο κει και περα εδω και 2 μερες εχω βγαλει κοντα 7 εκατομμυρια στο εποχιακες διοργανωσεις(καμια σχεση με multiplayer)απλα πεφτει πολυ χρημα και ΧΡ
alex89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Το GT5 δεν εχει καμια σχεση με οτι προανεφερες. Ειναι εξωμοιωτης και οχι "arcade" οπως τα NFS Αναβαθμιζεις, αγοραζεις, πουλας, εχει κολπα σε στροφες για να παιρνεις gold επαθλα, και το βασικοτερο απ ολα ειδικα settings για καθε αυτοκινητο και αναλογα την πιστα, ειδικα οταν προχωρησει αρκετα σε advanced levels, που δεν βγαινουν χωρις τις σωστες ρυθμισεις και στρατηγικη. Παιζεται με χειριστηριο αλλα χανει πολυ σε σχεση με τιμονιερα. Αυτες που συνιστωνται ειναι Logitech GT, G25, G27 Τρομερη αντοχη στον χρονο, και καλο online απ οσο θυμαμαι αν και για το τελευταιο πλεον δε ξερω, ας απαντησει ο Χρηστος Κατάλαβα. Κάτι σαν την F1 που έπαιζα και έπρεπε να ρυθμίζω αμορτισερ, ελατήρια, καστερ, καμπερ, κλπ. Ωραίο είναι τότε γιατί πάντα κάτι θα εξελίξεις οπότε δεν πλήτεις!! Σε ευχαριστώ mtzs
Xristaras12 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 υπαρχει καποιος που να εχει περασει τα challenges του vettel;
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Σχετικά εύκολα είναι, με λίγες προσπάθειες θα τα καταφέρεις. Και εγώ παίζω GT5 με Dualshock και όχι τιμονιέρα, υπόψιν. Όσοι έχουν τιμονιέρα τα περνάνε πιο εύκολα τέτοια δύσκολα events.
mtzs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Χρηστο βρες τιμονι αν θες να ασχοληθεις σοβαρα. και γω περιμενω να βγει προσφορα για G27 η GT αν και η πρωτη βεβαια λενε ολοι πως ειναι το κατι αλλο Εκτος αν βρω κατι πολυ καλο σε μεταχειρισμενο GT, G25 η G27
kanellich Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγώ τα πέρασα τα event του vettel με dual shock 3 μετά από αρκετές προσπάθειες.Το θέμα είναι να εξοικειωθείς με το μονοθέσιο.Πρώτα πέρασα τη monza και μετά τις άλλες 2.Bronze και στα 3 και μου έδωσε το red bull x2010 s.vettel. Τη driving force GT την έχει ο Κωτσόβολος στα 99 ευρώ.Με το παζάρεψε το φτάνει στα 89.Καλά δεν είναι;
Xristaras12 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 το ελιωσα σημερα και το μονο που καταφερα ειναι να κλεισω την κονσολα με ζαλαδα και χρονο ανω του 2.30 στην πρωτη πιστα. Μοντζα προσπαθησα αλλα ουτε καν,πρεπει να βρω 15 δευτερολεπτα.. Ποτε δεν περιμενα οτι ενα παιχνιδι θα με εκανε να δειχνω τοσο χαλιας offtopic,χτες περασα υπεροχα με ενα γκρουπ απο ελληνες να ντιρφταρουμε σε suzuka,tsukuba κ grand valley και να μιλαμε με voice chat παραλληλα.
alex89 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά αυτόείναι το GT5? Έκανα ερώτηση στον πωλητή αν υποστηριζει και Αγγλικά γιατί έλεγε για ισπανικά. Ευχαριστώ
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Τα μεταφορικά ποσο είναι απο το site που δείχνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα