dewn735 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δε ψάχνω κάτι, απλά η διαφορά της τιμής μεταξύ των δύο εκδόσεων απλώς... βγάζει μάτι!!
vfragos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 45€ μπορεί να μην το βρείς αλλά 54€ το βρίσκεις, δεν χρειάζεται να δώσεις 70€
panos2171 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Eγω το πηρα με 55+4.50 ευρω τα μεταφορικα,not bad.
dewn735 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 45€ μπορεί να μην το βρείς αλλά 54€ το βρίσκεις, δεν χρειάζεται να δώσεις 70€ οεο; Από που;
vfragos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 οεο; Από που; Εγώ το πήρα από worldgames.gr Για αγορές από Ελλάδα γενικότερα μπορείς να χρησιμοποιείς το skroutz.gr για να βρίσκεις την πιο χαμηλή τιμή σε κάποιο προιόν που σε ενδιαφέρει.
dewn735 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ το πήρα από worldgames.gr Για αγορές από Ελλάδα γενικότερα μπορείς να χρησιμοποιείς το skroutz.gr για να βρίσκεις την πιο χαμηλή τιμή σε κάποιο προιόν που σε ενδιαφέρει. Καλά... κόλλημα... ούτε καν μου πέρασε από ο μυαλό! Thanks για την υπόδειξη!
john2gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Προς το παρον δες την ''ασχημια'' του GT σε ολοκληρη την πιστα σε συγκριση με τον ανταγωνισμο και οχι με βιντεο συγκρισης φτιαγμενα απο κολλημενους(μιλαω γι αυτον που το εφτιαξε) οπως αυτο που ποσταρε ο privateer χθες. Μιας και είχαμε σχολιάσει τον φωτισμό του Forza3 στην παραπάνω foto και πόσο ψεύτικα φαίνονται τα αυτοκίνητα, ας δούμε τι γίνεται σε μια πίστα με καλό φωτισμό (όπως στην περίπτωση του GT5). Γιατί όπως πάντα, υπάρχει ο μάπα φωτισμός σε μερικές πίστες, υπάρχει όμως και ο σωστός σε άλλες. Το είχα πει και πριν, το Α και το Ω στα δύο αυτά 'ραλάκια' είναι ο φωτισμός τους (με του GT5 να είναι πιο σταθερός στο θέμα ποιότητας). Κατά τα άλλα έχουμε γερή μάχη με το Forza3 να έχει περισσότερη λεπτομέρεια στις πίστες, το GT5 ελάχιστη παραπάνω λεπτομέρεια στα premium αυτοκίνητα (τις σκιές δεν τις βάζω αφού θα βγάλουν patch λογικά που να τις fix-άρει).
Basilisc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Και εμένα πάντως σε gtp πίστα με gtp φωτισμό καλύτερα μου κάθονται τα του GT5. Η παρακάτω είναι δική μου χωρίς καμία επεξεργασία κατευθείαν από το photo mode του replay.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Κατά τα άλλα έχουμε γερή μάχη με το Forza3 να έχει περισσότερη λεπτομέρεια στις πίστες, το GT5 ελάχιστη παραπάνω λεπτομέρεια στα premium αυτοκίνητα (τις σκιές δεν τις βάζω αφού θα βγάλουν patch λογικά που να τις fix-άρει). John εσυ μιλας για τις χειροτερες πιστες του GT.Το κακο ειναι οτι το παιχνιδι δεν ειναι το ιδιο ''σταθερο'' με το forza.Εχει τις ασχημες πιστες και τα ασχημα cars ,αλλα και τις φοβερες πιστες και τα premium cars.Δεν ειναι δικαιο να συγκρινεις τις μετριες πιστες του GT με τις πιστες του forza(οι οποιες ειναι σταθερα ως ενα σημειο καλες). Δεν ξερω γιατι συγκρινουμε ακομα τα γραφικα.Eχουν γινει ηδη αναλυσεις στα DF κτλ. Mια που εβαλες εικονα απο το photomode του forza.Οριστε και οι αντιστοιχες του GT5. http://i.imgur.com/Ey3QJ.jpg http://img.photobucket.com/albums/v224/Bootaaay/London1334.jpg http://img.photobucket.com/albums/v224/Bootaaay/London_1544.jpg κτλ εδω. http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=24662567&postcount=1477
john2gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί εσκεμμένα πηδάτε κομμάτια του post μου; Το είχα πει και πριν, το Α και το Ω στα δύο αυτά 'ραλάκια' είναι ο φωτισμός τους (με του GT5 να είναι πιο σταθερός στο θέμα ποιότητας). (πιο σταθερό από το Forza3 κοινώς. Πάμε για νέες επεξηγήσεις μέσα στα quotes ) Η πλάκα είναι ότι (αναμενόμενα τολμώ να πω μιας και το ήξερα ότι θα γίνοταν από την στιγμή που συνόδευε το post μου εικόνα του Forza3), πέσατε λες και είπα ότι είναι μάπα ή χειρότερος . Περισσότερη προσοχή την επόμενη φορά ρε σεις, διαβάζετε τα posts . Απλά μια υπενθύμιση ήταν για τον φωτισμό μιας και ήμουν 'too harsh' αν θυμάμαι καλά τότε με το Forza.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί εσκεμμένα πηδάτε κομμάτια του post μου; Η πλάκα είναι ότι (αναμενόμενα τολμώ να πω μιας και το ήξερα ότι θα γίνοταν από την στιγμή που συνόδευε το post μου εικόνα του Forza3), πέσατε λες και είπα ότι είναι μάπα ή χειρότερος . Περισσότερη προσοχή την επόμενη φορά ρε σεις, διαβάζετε τα posts . Απλά μια υπενθύμιση ήταν για τον φωτισμό μιας και ήμουν 'too harsh' αν θυμάμαι καλά τότε με το Forza. Μα δεν σε παρεξηγησε κανεις,απλα αφου ποσταρες,ποσταραμε. Τεσπα τα γραφικα για μενα ειναι πολυ ανωτερα απο του forza οταν το παιχνιδι παιζει σε καλες πιστες(''πλουσιες'' σε γεωμετρια) και τρεχεις με premium cars. Απο την αλλη ειναι χειροτερο απο το forza οταν τρεχεις σε standard πιστες με standard cars.Τοτε χωρις υπερβολη ενα GT4 HD θα μπορουσε να σταθει καλα διπλα στο 5ο μερος.
Periklitos25 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως κρίμα γιατί χάνετε την μαγεία του τίτλου που καμία σχέση δεν έχει με τον αν ο τάδε καθρεφτης είναι πιο γυαλιστερός από τον άλλον.Είναι σαν 2 σκακιστές να αναλύουν μια παρτίδα και τα παιδάκια από κάτω να μαλώνουν αν το αλογο ή ο πύργος έχει καλύτερο σχήμα... Αυτό που για μένα μετράει είναι ότι όσοι αγοράσαν το παιχνίδι λένε ότι τα άξιζε τα λεφτά του 100% παρόλα τα προβληματάκια του. Επίσης αυτό που έχω να πω μετά από αρκετές ώρες λιωσίματος είναι ότι μετά τις 2 πρώτες μέρες σταματάς να κοιτάς γραφικά δέντρα κτλπ,,,, και επικεντρώνεσε μόνο στην ουσία δηλ δρομο-γκαζι-φρένο-χρόνο και εκει ξεκινάει η πόρωση!!! Τέλος αυτό που κάνει το GT για μένα να ξεχωρίζει είναι ότι σου δημιουργεί ένα ενδιαφέρον για την αυτοκίνηση που κανένας άλλος τίτλος δεν καταφέρνει. **Για τα pychics(οδηγική συμπεριφορά) που ρωτάνε πολλοί είναι σε πολύ καλό επίπεδο σε σχέση με iRacing RFactor Gtr2 κλπ εκεί που χάνει είναι σε μηχανικές ρυθμίσεις των αυτοκινήτων.
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το μόνο που μπορώ να πω για να δικαιολογήσω σε ένα βαθμό εκείνους που κράζουν, είναι ότι πέρασε πολύς καιρός για κάτι που φαινομενικά ίσως να χρειαζόταν λιγότερο χρόνο ανάπτυξης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα