Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 5 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελεις να πεις οτι ο κοσμος θα πρεπει να επιλεξει η το ενα η το αλλο και οτι θα εχει λιγοτερες πωλησεις απο οσες θα ηθελε. Δεν ισχυει ομως γιατι ειναι διαφορετικα παιχνιδια. Αλλο κοινο το ενα και αλλο κοινο το αλλο. Τι σχεση μπορει να εχουν petrolheads σαν και του λογου μου με multiplayer FPS gamers?

• Απαντ. 746
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελεις να πεις οτι ο κοσμος θα πρεπει να επιλεξει η το ενα η το αλλο και οτι θα εχει λιγοτερες πωλησεις απο οσες θα ηθελε. Δεν ισχυει ομως γιατι ειναι διαφορετικα παιχνιδια. Αλλο κοινο το ενα και αλλο κοινο το αλλο. Τι σχεση μπορει να εχουν petrolheads σαν και του λογου μου με multiplayer FPS gamers?

Δημοσ.

Το ίδιο έχει γίνει και με προηγούμενες κυκλοφορίες όπως αυτη του GTA IV που έπεφτε μαζί με το Halo 3.

Θέλουν ολόκληρη την πίτα ρε παιδί μου, με το σκεπτικό οτι ο κόσμος θα αγοράσει μόνο το GT5, και δεν θα βρεθεί σε δίλλημα να αγοράσει κάποιο άλλο τρανταχτό παιχνίδι αντι αυτού, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι πωλήσεις του GT5.

Είναι καθαρά θέμα marketing.

Δημοσ.

Το ίδιο έχει γίνει και με προηγούμενες κυκλοφορίες όπως αυτη του GTA IV που έπεφτε μαζί με το Halo 3.

Θέλουν ολόκληρη την πίτα ρε παιδί μου, με το σκεπτικό οτι ο κόσμος θα αγοράσει μόνο το GT5, και δεν θα βρεθεί σε δίλλημα να αγοράσει κάποιο άλλο τρανταχτό παιχνίδι αντι αυτού, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι πωλήσεις του GT5.

Δημοσ.

αν ήταν καθαρά θέμα marketing δεν θα βάζανε το sdk 350 μέσα ;)

Δημοσ.
τελεικα οριστικοποιηθηκε για 2011?

Δάγκωσε τη γλώσσα σου! :-) Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα οριστικά για καινούργια ημερομηνία κυκλοφορίας ( αν και το οριστικά για το gt5 είναι σχετικό) Απ´ ότι διαβάζουμε θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
τελεικα οριστικοποιηθηκε για 2011?

Δάγκωσε τη γλώσσα σου! :-) Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα οριστικά για καινούργια ημερομηνία κυκλοφορίας ( αν και το οριστικά για το gt5 είναι σχετικό) Απ´ ότι διαβάζουμε θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτέλους!!!

Το Gran Turismo 5 έγινε «χρυσό», ήτοι πέρασε στη φάση της εγγραφής του σε Blu-ray! Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Yamauchi! Λογικά λοιπόν προλαβαίνει να κυκλοφορήσει φέτος, εν αντιθέσει με τις τελευταίες φήμες που το έστελναν του χρόνου τον Γενάρη...

πηγή: byteme.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...