kostacurtas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Gran Turismo 5 - E3 2010: Exclusive Trailer ( HD)
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δεν ξερω τι λεει ο καθενας αλλα εγω αυτο το παιχνιδι το αγοραζω day 1. Επιτελους ειδα βιντεο ανταξιο του ονοματος GT.
skanjos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δεν ξερω τι λεει ο καθενας αλλα εγω αυτο το παιχνιδι το αγοραζω day 1. Επιτελους ειδα βιντεο ανταξιο του ονοματος GT. πλέον δεν λέμε day 1 λέμε preorder !!! χεχεχε. αν ανακοινώσουν σταθερή ημερομηνία εγώ πάντος θα το κάνω preorder για να το έχω όσον το δυνατόν νωρίτερα. χτές έπαιξα λίγο prologue και εντυποσιάστηκα απο τα γραφικά του (είχα να το βάλω μέσα στο Ps3 1 χρόνο +),οπότε πιστέυω το gt5 θα είναι απίστυετο σε αυτόν τον τομέα. αν δεν ανακοινώσουν release date στην ε3 θα φάνε ντομάτες...
mavlamemos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ελπιζω αυτο το παιχνιδι να γινει η αιτια να πεσουν λιγο οι τιμες στα dlc του forza και να προστεθει και κανα καινουριο mode γιατι ειδα χωμα και μου αρεσε πολυ!!
theo58 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Gran Turismo 5's collector's edition ''For that money, you'll get the game, a 1:43 scale model by Kyosho of a 2009 Nissan GT-R Spec V, a 300-page "car-lover's guide", keychain, 5 downloadable bonus cars and an enormous box. $99 is steep, but then, this is also one of the classier collectors editions we've seen in recent times. The model car looks a lot better than some crummy action figure.'' Gran Turismo 5's Collector's Edition Is Reward For Your Patience Αρχιζω και την ζαχαρωνω......
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Με ψηνει σιγουρα...ΑΝ εχω λεφτα για καψιμο (χλωμο εως ψωφιο) δεν παιζει να μην παρω την collectors. Τι να κανω? Ειμαι μεγαλος petrolhead.
Titanomaxos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Απο φρου και αρωματα στο Ηondo!!! Tο damage που ειναι οεο??? Ειδα κατι βιντεο σημερα, απο καλογιαλυσμενη λαμαρινα αλλο τιποτα! Απο κοκο ομως ? Χαλαρα το SHIFT στο pc ειναι BEST GRAPHICS χαλαρα, μα χαλαρα παντως!
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Tο damage που ειναι οεο??? Τα GT, δεν είχαν ποτέ Damage. Ήταν άλλη φάση Racing. Δεν θα ήταν άσχημο να είχε πάντως. Ωστόσο και να μην έχει δεν θα με απασχολήσει ιδιαίτερα. Χαλαρα το SHIFT στο pc ειναι BEST GRAPHICS χαλαρα, μα χαλαρα παντως! Και το Dirt 2 θα έλεγα, πάντα στη PC έκδοση. Για τα γραφικά του GT5, κρατάω μικρό καλάθι, καθώς από ότι κατάλαβα είδαμε pre-rendered, εισαγωγικό Video.
nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Τα GT, δεν είχαν ποτέ Damage. Ήταν άλλη φάση Racing.Δεν θα ήταν άσχημο να είχε πάντως. Ωστόσο και να μην έχει δεν θα με απασχολήσει ιδιαίτερα. Και πάνω που προσπαθούσα να θυμηθώ μερικά ακόμα ραλάκια που δεν έχουν damage...
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Σα να βλέπω την collectors στο ράφι πάνω από το γραφείο μου
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Και πάνω που προσπαθούσα να θυμηθώ μερικά ακόμα ραλάκια που δεν έχουν damage... Γίνεσαι κακός...
Titanomaxos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Heatspreader ελα να σου βαλω το NFS σε αναλυση 3240χ1920=6.000.000+ pixels σε 60 fps stable στο pc μου να σου πεταχτουν τα ματια σαν ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ!
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Eyefinity λες εσύ, νταξ... Όχι ότι με χαλάει, αλλά δεν με τρελαίνει κιόλας. Έχει κάνεις φίλος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα